Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý pár je během své romantické cesty motorovou loďkou zaskočen bouří. A ke všemu se jim pokazil motor. Jsou tedy nuceni strávit noc na odlehlém bezlidném nemile vypadajícím místě. Když najdou opuštěný dům, ve kterém se můžou schovat před deštěm, zjistí že přece jen tu nejsou sami. Skupina brutálních vrahů se rozhodla pobavit na jejich účet. Ale mladý pár se nehodlá vzdát bez boje. (LIVINGDEAD)

(více)

Recenze (297)

Claw 

všechny recenze uživatele

Naprosto exkluzivní návrat (a pocta) k exploitation žánru!!! Byl jsem neuvěřitelně mile překvapen. Film sice na jedné straně čerpá a dalo by se říct že i vykrádá řadu slavných exploitačních hororů a thrillerů, na druhé straně je plynule spojuje do úžasného díla, který považuji za jeden z vrcholů této hraniční odnože hororu. Tvůrci nás provedou klasikami jako je "Straw Dogs", "Deliverance", "The Hills have eyes", "I Spit on Your Grave" (kastrace), a v neposlední řadě samozřejmě "The Texas chainsaw massacre". Ano... všechny tyto brutální a násilné klasiky na nás z tohoto majstrštyku dýchnou, ovšem v novém kabátě a "rozložení". Každopádně, film má od začátku úžasnou hutnou atmosféru, přímo dokonalé výtvarné ztvárnění, klasicky nechutné prostředí, ve kterém se odehrává atd. Všech pět herců podává perfektní výkon přesně v rámci psychologie svých postav, film se nebojí ukázat vše, co do správného exploitation žánru patří, nebo se o tom alespoň nebojí zmínit (zoofilie apod.). Od poloviny je to navíc brutální, krvavá jízda. Pro mě jako milovníka těchto filmů opravdové překvapení a skvost... /90% + FILM ROKU/ ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Prekvapenie. Od Blanksa som videl dva filmy a ani jeden si nezaslúžil viac než 30%. Toto nešlo z červenej ani v tých slabších okamžikoch. A keď sa mi náhodou chvíľu niečo nepozdávalo, vždy to nasledujúca scéna okamžite napravila. Napríklad prerod hlavnej hrdinky z obete, v ženu so zbraňou v ruke. Ako si tam tak stojí a hláškuje v stodole, na zemi fňuká jej manžel a ona pripravuje pascu pre svojich väzniteľov. Nie moc reálne, že! Keď ale po chvíľke príde názorná ukážka toho, čo pripravila, je z toho najlepšia scéna filmu. Kvalita toto. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Další z řady vidlácké vybíjené, tentokráte po Australsku.Páreček nesympatických měšťáků vyrazí rybařit, samozřejmě motor se podělá a tak je potřeba se někde upíchnout.Co čert nechtěl, plesnivý dům obývají tři mongoloidní koňomrdi a může začít další klišoidní céčko o hovně.Ve filmu není žádný výrazný moment, který by stál za řeč.Děj se odehrává pořád na jednom fleku, nedočkáme se žádných pořádných naháneček či pastí.Dvojice se nemá za co mstít, jelikož se jí vlastně nic nestane.Trochu jsem doufal, že ta kráva dostane dvojitou penetraci, načež se jí ještě do huby udělá fotr a ta městská bábovka se vzchopí a všechny řádně vykundí.Ne bohužel, dočkáte se jen pár slintů a zabitého klokánka (což mě nasralo) a pěkné prdelky.Nuda bez tahu na branku a bez invence.Už mě tyhle sterilní mrdky riadně serou.Jediný plus hudba.30%. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Ne, že by studiová hixploitation se známými herci byla principielně nesmysl, viz. STRAŠÁCI nebo VYSVOBOZENÍ. Jenže syrová, kontroverzní a brutální 70. léta jsou dávno pryč a dneska znamená známá herečka v hlavní roli především to, že znásilnění nebude (jako zde) nebo bude bleskové a pes po něm neštěkne (PRAVIDLA NÁSILÍ). A vypulírovaný vizuál smrdící počítačem syrovosti taky dvakrát nepomáhá, stejně jako nepřidává mcgayverovská past ve stodole na realističnosti nebo zcela nepřekvapivý děj na zábavnosti. Takže zbývá jen trocha té šikany, solidní řezničiny (s jednou pěknou vaginální vychytávkou) a typově fajn herci (sexy Fares, trojice buranů). ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Další povedený buranský horor. Pár zamilovaných se kdesi na exotickém ostrově rozhodne vyrazit si na člunu, trochu si zarybařit a mít se hezky. Bohužel situace se jim trochu vymkne z kontroly, když se jejich člun zasekne v kanálu, do toho spustí bouře a jediný domek široko daleko patří trojici psychopatických hovad - krutýmu fotrovi a jeho dvěma zmrveným synům./ Takže nic originálního, ale zmáklý je to na výbornou. Skvěle zahraný kryplové, jejich úchylný kecy ("Ale vystříkej se na zem, nebudu v ní po tobě čvachtat."), špinavý prostředí, ucházející masakr, péropast. Akorát ten chlápek mě sral, byl to neschopnej posera a přes počáteční tendence hrát si na hrdinu za něj všechno musela udělat ta ženská. Zabíjet takovýhle lemry:) (screeny) ()

Galerie (7)

Zajímavosti (12)

  • Scénárista Everett De Roche měl napsaný scénář již před třiceti lety, ale kvůli násilným scénám měl problém sehnat sponzory. (Chatterer)
  • Psa - rotvajlera Honkyeho si zahralo viacero psíkov. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama