Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý pár je během své romantické cesty motorovou loďkou zaskočen bouří. A ke všemu se jim pokazil motor. Jsou tedy nuceni strávit noc na odlehlém bezlidném nemile vypadajícím místě. Když najdou opuštěný dům, ve kterém se můžou schovat před deštěm, zjistí že přece jen tu nejsou sami. Skupina brutálních vrahů se rozhodla pobavit na jejich účet. Ale mladý pár se nehodlá vzdát bez boje. (LIVINGDEAD)

(více)

Recenze (298)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Další z řady vidlácké vybíjené, tentokráte po Australsku.Páreček nesympatických měšťáků vyrazí rybařit, samozřejmě motor se podělá a tak je potřeba se někde upíchnout.Co čert nechtěl, plesnivý dům obývají tři mongoloidní koňomrdi a může začít další klišoidní céčko o hovně.Ve filmu není žádný výrazný moment, který by stál za řeč.Děj se odehrává pořád na jednom fleku, nedočkáme se žádných pořádných naháneček či pastí.Dvojice se nemá za co mstít, jelikož se jí vlastně nic nestane.Trochu jsem doufal, že ta kráva dostane dvojitou penetraci, načež se jí ještě do huby udělá fotr a ta městská bábovka se vzchopí a všechny řádně vykundí.Ne bohužel, dočkáte se jen pár slintů a zabitého klokánka (což mě nasralo) a pěkné prdelky.Nuda bez tahu na branku a bez invence.Už mě tyhle sterilní mrdky riadně serou.Jediný plus hudba.30%. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Další povedený buranský horor. Pár zamilovaných se kdesi na exotickém ostrově rozhodne vyrazit si na člunu, trochu si zarybařit a mít se hezky. Bohužel situace se jim trochu vymkne z kontroly, když se jejich člun zasekne v kanálu, do toho spustí bouře a jediný domek široko daleko patří trojici psychopatických hovad - krutýmu fotrovi a jeho dvěma zmrveným synům./ Takže nic originálního, ale zmáklý je to na výbornou. Skvěle zahraný kryplové, jejich úchylný kecy ("Ale vystříkej se na zem, nebudu v ní po tobě čvachtat."), špinavý prostředí, ucházející masakr, péropast. Akorát ten chlápek mě sral, byl to neschopnej posera a přes počáteční tendence hrát si na hrdinu za něj všechno musela udělat ta ženská. Zabíjet takovýhle lemry:) (screeny) ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Nijak objevný buranský horror z australských vod jdoucí ve stopách Texaského masakru a jemu podobných. Muž a žena z města se vydají na romantické rybaření, aby si užili krásný sluneční den. Co čert nechtěl, po obloze se začnou honit mraky - mimochodem příchod bouře, tedy postupné přibývání oblačnosti a stavba hradů, je neuvěřitelně lyrický - a náš pár se rohodne vrátit domů oklikou! Je jen otázkou času, kdy zabloudí a padnou do rukou trojice neotesanců, kteří nejdou pro ránu daleko. Velmi dobrá hudba (Jamie Blanks) je z větší části elektronická, děj však posouvá kupředu mílovými kroky. Atmosféra houstne, situace se zdá bezvýchodná a nastupuje brutální gore. Mučení, zlý pejsek a vrtulka nejsou vše. Za výbornou trikovou stránku, napínavou atmosféru, skvělou kameru a obstojné herecké výkony je to za 4*. ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Překvapivá bomba. Řekli byste si - vidláci na ostrově, co terorizujou manželskej pár, to je nuda. Omyl. Jamie Blanks potvrzuje, že i tohle schéma lze pořád natočit takovým stylem, že se u závěrečný řežby divákovi vloudí na tvář úsměv zadostiučinění. Výborně vystupňovanej děj od zoufalství po chladný přemýšlení až k brutální akci, a k tomu hrdinové, jakým je po dlouhý době zase radost fandit (vivat Nadia Fares, už v Purpurových řekách stála za to a tady je to perfektní prototyp akční hrdinky v tom nejlepším slova smyslu). I hudební doprovod - směsice dunivejch basů a podobně - podporuje už tak skvělou atmosféru. Míra brutalitky je přesně akorát, aby nepůsobila samoúčelně, no tvůrci si dali záležet i zde, takže se dočkáte par skutečnejch lahůdek (ten konec!). Asi takhle nějak by se dal charakterizovat "nářez." S klidným srdcem doporučuju, obzvlášť těm frustrovaným ze samejch uřvanejch adolescentů či amatérskejch nuďáren. 80% ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Začiatok je pomerne obohraný. Párik postarších zaľúbencov sa vyberie na výlet, pokazí sa im čln a tak sú nútení hľadať útočisko na neďalekej nevábne vyzerajúcej farme. O chvíľu nastúpia na scénu burani a môže začať hixplo. A to teda vynikajúce. Nemyslím tým len krvavé scény, oveľa viac ma bavil psychologický tlak, tá dusnota, ktorá srší z danej nepríjemnej situácie, keď burani postupne začínajú nahlodávať svoje obete. Išlo to tak ďaleko, až ma prepadla nepríjemná myšlienka, že ako dobre, že sedím doma v obývačke a nemusím dýchať ten smrad čo tí nešťastníci. Potom sa to trocha zvrtne, keď žienka-umelkyňa zrazu nadobudne zabijácke inštinkty a prerobí stodolu na štýl Sám doma, ale všetko je odpustené perfektným záverom, kde došlo aj na slušný masakrík. Môžem len odporučiť. 80/100 ()

Galerie (7)

Zajímavosti (12)

  • Při natáčení snímku bylo v Austrálii zrovna období sucha, tak ve většině scén bylo později deštivé počasí doděláno počítačem. (Chatterer)
  • Mláďa kengury bola len bábka, ktorá bola vylepšené cez CGI. (Arsenal83)
  • Psa - rotvajlera Honkyeho si zahralo viacero psíkov. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama