Reklama

Reklama

Alison Scott (Katherine Heigl) je krásná a chytrá novopečená televizní reportérka. Ben (Seth Rogen) je oplácaný a líný povaleč, jehož jedinou ambicí je pokračovat ve sladkém nicnedělání, jak jen to půjde. Ti dva se setkali v baru, společně se opili, vyspali a jen tak mimochodem počali nového člověka. Bez vědomí téhle důležité informace se ráno jako rozumní dospělí lidé zastyděli a rozloučili. Navždy. Pak se ale Alison udělalo špatně a Ben přijal telefonát, který jeho dosavadní sladký život pořádně opepřil. Před budoucími rodiči se vynoří zcela zásadní otázka: Je jejich jediné pojítko – společné dítě – natolik pevné, že je navzdory tomu, že jsou natolik odlišní a vůbec se neznají, udrží pohromadě? Odpověď naneštěstí nehledají sami, ale s pomocí řady vedlejších postav, z nichž za zmínku stojí Benovi blázniví spolubydlící nebo Alisonina přemoudřelá starší sestra. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (629)

MMR 

všechny recenze uživatele

To je tak, když se v "romantické" komedii sejdou herci typu Seth Rogen, Jonah Hill a podobně. Tato v uvozovkách romantická komedie (Pro ty, kteří si romantiku představují stylem: "Tak co, opíchal si jí?" "No jasně, sem jí nakládal...") se nese v bláznivém duchu. Takže je jasné, co z toho muselo vzejít. Pro mé hodnocení je zde jasná volba. ()

Eddard 

všechny recenze uživatele

"Just do it already!" Aneb jak jedno malé nedoruzumění dva lidi šťastné učinilo a nás, diváky, skvěle pobavilo. Knocked up je komedie, na které si najde každý svoje - je opravdu vtipná, ale přitom vůbec ne ujetá - jak tomu v dnešní době až příliš často bývá; je milá, ale ne patetická a přeslazená; je skvěle obsazená a zahraná, ale nezáří v ní žádné hvězdy, které by na sebe strhávali zbytečnou pozornost... Navíc do stopáže zasadil Apatow tolik perel v podobě hlášek ("fuck me in the beard!"), gagů (probuzení po opici), scén (odhalování nevěry Alisonina švagra), epizod (odkaz na můj milovaný Fear and Loathing in Las Vegas) či prostých obrazů v mizanscéně (dokonalý Pink Floyd Back Catalogue či plakát na Věčný svit) - a to vše v naprosto vyrovnané kadenci, od začátku do konce.... že holt musím jít s kůží na trh - největší překvapení letošního roku. Must see. 90% ()

Reklama

kinej 

všechny recenze uživatele

Tato komedie je jedním z mých největších filmových zážitků poslední doby. Podle mého jde o takovou menší revoluci v žánru romantických komedií. Většina těchto komedií je tak stupidní, až se skoro stydím za scénáristy, že plodí takový hnůj. Ale zde je vše skvělé. Pocit studu se nedostavuje. Postavy jsou přirozené, ne jak přes kopírák podle ostatních filmů. Scénář není dementní. A i přesto, že je zde klasický happy end. Inteligentně a realisticky jsou zde rozebrány partnerské vztahy. Vše vyznívá přirozeně, bez křečovitosti a navíc je to opravdu zábavné. Už bylo na čase udělat v tomto zatuchlém žánru průvan. Ten už sice dělal Kevin Smith, tento snímek je však mnohem zábavnější. Například scéna, kdy hlavní hrdina "prozře" je zde vyřešena velice originálně, ale nebudu spoilit. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Komedie by měla pobavit a mně nezbývá než konstatovat, že jsem se za celé dvě hodiny stopáže ani jednou nezasmál, ba co dím, ani jednou jsem neměl pocit, že jsem se smát měl. Kdykoliv se totiž schylovalo k situaci, která zaváněla humorem, obvykle to shodil nějaký vulgarismus, hloupost nebo nedodělek ze strany scénáristy. Tenhle film zjevně cílí na mladší skupinu diváků v teenagerském věku a tomu odpovídá naivita, neupřímnost výpovědi a lacinější humor. Pravdou zůstává, že některé odvěké rozdíly mezi ženským a mužským pohledem na svět a vzájemné vztahy dokáže film zprostředkovat, nicméně takové Bosé nohy v parku dokáží romantiku a nezralost vztahu prodat dvakrát efektněji s neskonale větší noblesou a stylem, no a kterákoliv epizoda ze seriálu Simpsonovi dokáže odhalit nesnáze rodičovství a manželství třikrát vtipněji a kultivovaněji. Zůstává příjemný pohled na hlavní ženské postavy v čele s Katherine Heigl a vědomí, že v příslušném žánru produkují americká studia i neskonale hloupější a řemeslně nepodařenější filmy. Celkový dojem: 40 %. ()

Galerie (95)

Zajímavosti (27)

  • Kódové označení filmu bylo "Boneyard". (Bauer)
  • Ken Jeong, ktorý vo filme hrá postavu lekára Kuniho, je lekárom aj v skutočnom živote. (misterz)

Související novinky

Judd Apatow se vrací k režii

Judd Apatow se vrací k režii

01.02.2019

Po delší odmlce se slavný americký producent a režisér kultovních komedií Zbouchnutá nebo 40 let panic Judd Apatow vrací k režii. Přichystal si novou komedii pro komika a člena SNL Peta Davidsona,… (více)

Zbouchnutá Bible

Zbouchnutá Bible

10.12.2007

Judd Apatow, který vrátil komedie na čelní místa komerčních řebříčků (a zachránil tak čest žánru celkově klidně se koukněte na letošní statistiku kvalitního humoru v kinech), spojil síly se zkušeným… (více)

Reklama

Reklama