Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Brennan (Will Ferrell) a Dale (John C. Reilly) jsou dva dospělí flákači, kteří se nemají příliš v lásce. Po svatbě svých rodičů jsou nuceni žít pod jednou střechou. Neustálé soupeření, souboje o televizní ovladač a vzájemné pošťuchování obou nedobrovolných sourozenců ale postupně manželství jejich rodičů rozbíjí. Právě v tu chvíli však tohle nevyzpytatelné duo připraví šílený plán, jak je dát znovu dohromady. Film Bratři z donucení od tvůrců filmů Ricky Bobby: Nejrychlejší jezdec a Zprávař: Příběh Rona Burgundyho je úžasně zábavná komedie, která dokazuje, že k úspěchu není potřeba ani mozek, ani talent. I když, kdo ví… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (325)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Často si posteskávam, že se takovéhle přiblblé komedie už netočí (min mi přijdou velmi často nevtipné, což je asi dáno novou generací herců, kde nejsou tahouni právě jako Will Ferrell) a je vidět, že mi fakt chybí, jelikož nakoukávám jednou za čas starší a často zapadlé kousky a musím říct, že takhle jsem se od srdce nezasmál (až mě bolela bránice) hrozně dlouho. Perfektně to u mě zapadlo do mého vkusu a s nakoukáváním budu rozhodně pokračovat, zvlášť ty od Adama McKaye, který natočil malé filmy jako Big Short nebo Don't look up. 😄 ()

Janek 

všechny recenze uživatele

Zhruba do třetiny skvělé, Ferrellovsky přehnané a místy skutečně vtipné. Ve zbytku už se hlavní motor (přehrávání hlavních představitelů) okoukává a vtipy začínají nabírat na nefungčnosti (deset vteřin dlouhý prd Johna C. Reillyho). Totální průser zachraňují herci (v čele s výtečným Jenkinsem). Ve filmu je hned několik scén, které bych si s chutí projel znovu (palanda, Jenkins vs. Adam Scott). Základ je dobrý (jednotlivé útržky by rozhodně zazářily třeba v SNL), ale křečovité vsunutí do celovečerní stopáže rozhodně Step Brothers neprospělo. 50% ()

Reklama

Desperado 

všechny recenze uživatele

Uznávam, že moje hodnotenie je maximálne subjektívne a nekritické, ale po nudných až do seba zahľadených Ferrellových kvázi komédiách sa konečne trafil do mojej struny. S Reillym tu predstavujú ideálnu dvojku pritrúblych, prerastených adolescentov, ktorých humor ma privádzal do sálv smiechu. Nie, nehanbím sa zato, takáto absurdná komika mi sedí. A čo je prekvapujúcejšie, Reilly je skutočné komediálny talent. ()

nunka 

všechny recenze uživatele

...tak niečo neoriginálne som už dávno nevidela a gratulujem si, že som vydržala túto bezcennú nudu pozerať až do konca...natočiť komédiu, ktorá Vás vrcholne rozčuluje už len pohľadom na antikomediálnych hercov Willa Ferrela a John C. Reilyho, kt. nezahrali absolutne NIČ je umením, ktoré oceňujem jednou hviezdičkou, nechýbalo veľa aby som tejto bezobsažnej blbosti naložila to, čo si právom zaslúži - odpad! ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Začneme u pozitiv: Will se nesvlékne do půl pasu, aby vyděsil obecenstvo přírodním pulovrem připomínajícím srst vřešťana rezavého a to je asi tak všechno.. S trapností často koketující komedie plná zbytečných vulgarismů, v níž kostyméři střídali na bratrech trika s dětskými motivy a o vystoupání varlat z šourku zpět do břišní dutiny se už postarali Ferrell s Reillym. Obdivuji R.Jenkinse, potažmo dabéra Jiřího Plachého, že zvládli participovat na tomhle mazání rozdílů mezi infantilitou a mentálním narušením, aniž by se znova podívali na svou snídani.. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (9)

  • Film bol dovezený do niektorých kín s názvom "The Insane Team" (šialený tým). (Flipper)
  • Píseň, kterou zpívá Will Ferrell a John C. Reilly hraje na bicí, je Por Ti Volare. Ano, je to ta samá píseň, jež zazní na začátku filmu Ledově ostří. Výkon obou herců byl skutečný. (HellFire)

Reklama

Reklama