Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Staňte se svědky příběhu z fiktivní země Monsterland - dobrodružství El Superbeasta, vyvrženého mexického zápasníka a jeho sestry a žhavé družky Suzi-X, jak se spolu postaví ďábelskému zlosynu Dr. Satanovi! Jedná se o adaptaci komiksu z mozku Roba Zombie, ten se navíc ujmul i produkce a celý projekt se odehrává pod jeho křídly. (ČSFD.cz)

(více)

Recenze (216)

verbal 

všechny recenze uživatele

Animáky většinou s díky přenechávám svým dvěma antikoncepčním selháním, nicméně u tohoto trošičku váhám! Samozřejmě z výchovných důvodů! Byl bych docela nerad, kdyby na mě zavolali sociálku, až budou ostatním mutantům nadšeně vykládat, jak nejlépe vylízat nemrtvou krasavici, análně ukojit barovou zpěvačku s obříma kozama, umlátit vytahanýma koulema kočičího skřeta falickou podvodní obludu, ztopořit mrtvého nacistu nebo si střihnout šedesátdevítku s nadrženým robotem. Disney s Pixarem tak edukační snímky bohužel netočí, a tak jim to zatím jen umírněněji vysvětlím na panenkách a počkám, až jim bude deset. Robík je prostě nadržený Buch žumpy použitých šprcek!! ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Kdo si myslí, že Rob Zombie je magor bez smyslu pro humor zahleděný sám do sebe, očividně neví o existenci téhle magořiny. Ne že bych já o ní ještě týden zpět věděl. No každopádně tahle animovaná hodina a čtvrt nekorektního vulgárního humoru a popkulturních odkazů, jež mě po dlouhé době nepřišly jako z nouze ctnost, ale funkční prvek, má velký drive. Možná to nemuselo být nataženo na celovečerní stopáž, jinak ok. "Zombie nazis fucking with my day now. Since this movie started this part is most retarded." Co chtít víc. ()

Reklama

Webb 

všechny recenze uživatele

....a cenu za nejperverznější a nejšílenější animák roku si odnáší......Rob Zombie!!! Animace nebo příběh sice nijak výrazně neoslní, jenže u tohoto kousku nemůžu jinak než to prostě hodit za hlavu. Tohle je naprostý úlet, málokdy mě takto animák pobaví ultra nářezovými dialogy a scény. Tomuto se to však podařilo, přesně můj styl humoru. Dále také potěšily parodie na různé filmové klasiky. Rob Zombie to rozjel ve velkém stylu a jsem zvědavý, zda od něj ještě uvidím nějaké další chvályhodné kousky. ()

Skrk 

všechny recenze uživatele

Vtip, násilí, porno, Nacisté, Dr. Satan, přejetý Michael Myers, Hitlerova hlava v nádobě a možná ještě víc má tento ulítlý Zombieův animovaný dospělý film plný odkazů na horory (Jack Nicolson se sekerou, vlkodlaci, Frankestein, Vetřelec, atd,...).Natož, že jsem si trailerem nebyl příliš jistý, jsem více jak spokojen. ()

kinej 

všechny recenze uživatele

Tenhle filmeček působí jako kdyby někdo vzal sprosté malůvky ze sešitu středoškoláka a pokusil se je poslepovat dohromady ve film. O nějaké velké zábavě být řeč ale nemůže, protože El Superbeasto je spíš vulgární než vtipný. Tenhle přístup, kdy se tvůrce snaží šokovat nechutnostmi a sprsoťárnami nevadí když je film vtipný jako třeba South Park. El Supebeasto ale spíš připomíná Family Guye, který se zmůže tak na vtipy s prděním a násilím bez nějakého hlubšího smyslu. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (6)

  • V úvodní scéně s castingem nosí El Superbeasto (Tom Papa) jako režisér monokl, což je odkaz na slavného rakouského a později i amerického režiséra Fritze Langa. (Petsuchos)

Reklama

Reklama