Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Staňte se svědky příběhu z fiktivní země Monsterland - dobrodružství El Superbeasta, vyvrženého mexického zápasníka a jeho sestry a žhavé družky Suzi-X, jak se spolu postaví ďábelskému zlosynu Dr. Satanovi! Jedná se o adaptaci komiksu z mozku Roba Zombie, ten se navíc ujmul i produkce a celý projekt se odehrává pod jeho křídly. (ČSFD.cz)

(více)

Recenze (216)

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Neznám šílenější a ulítlejší kousek z minulého roku. Ještě mě čeká Černej Dynamit, tak uvidíme, ale titul největší wtf zážitek asi novému animáku Roba Zombieho nepřebere. Citace všeho možného neberou konce, scénky jako "Houston, we no longer have a problem" a další zůstanou v paměti hodně dlouho, písničky popisující právě probíhající děj sice po chvíli začnou iritovat, na druhou stranu se člověk dozví, že po vzoru Japonců se nemusíme stydět za masturbaci u animáků. Místy animák připomíná mix manga a soft porna, místy zase mix zombie hororu a filmu Kam orli nelétají. Nebyl jsem ze Superbeasta bůh ví jak vystříkán, ale ani jsem se jedinou minutu nenudil. Jedno však filmu nevezme nikdo, postava El Superbeasta je nezapomenutelně namluvena. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Což o to, prostředí Monsterlandu je vykresleno tak znamenitě, že by lampičce Pixaru raději praskla žárovka a Disneyho trpaslíci by díky permanentní erekci neměli ošoupané genitálie o podlahu světnice, jenže já se prostě bavil pod úroveň očekávání. Zombieho extravagantní sebehana je natolik přecpána popkulturními odkazy, že než člověk vstřebá jeden, zaútočí na něj další tři, ale člověk si na ten řekněme osobitý styl a humor čtvrté cenové skupiny postupně zvykne. Vzhledem ke stylu animace potěšila inspirace v kultovním seriálu Ren & Stimpy a v té souvislosti nezbývá než dodat, že Práškový Topinkář by sfoukl úchylného wrestlera El Superbeasta jako svíčku.. ()

Reklama

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Kdo si myslí, že Rob Zombie je magor bez smyslu pro humor zahleděný sám do sebe, očividně neví o existenci téhle magořiny. Ne že bych já o ní ještě týden zpět věděl. No každopádně tahle animovaná hodina a čtvrt nekorektního vulgárního humoru a popkulturních odkazů, jež mě po dlouhé době nepřišly jako z nouze ctnost, ale funkční prvek, má velký drive. Možná to nemuselo být nataženo na celovečerní stopáž, jinak ok. "Zombie nazis fucking with my day now. Since this movie started this part is most retarded." Co chtít víc. ()

Lischai 

všechny recenze uživatele

Nevěděl jsem, co to bude, a na prvních dvacet minut mě ta smršť popkulturních odkazů, rvaček a nahých prsou tak zaskočila, že jsem se vlastně skvěle bavil, protože jsem nechápal nic a netušil, co se děje, a co ještě přijde. Když bylo jasné, že přijdou jen další prsa, rvačky, popkulturní odkazy a zase znovu prsa, tak se to ale nějak vyčerpalo. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Je to přesně tak, jak říkal slasher - není to bůhví co, smíchy neumřete, ale nudit se určitě taky nebudete. Mě bavily nejvíc odkazy. Byly jich tam mraky, hlavně na nejrůznější horory (ten úplnej začátek, byla parodie na začátek starýho Frankensteina, pak se tam taky objeví Frankensteinova nevěsta, Fantom opery s beďarama, Jack Nicholson se sekerou, Michael Myers, Vetřelec, nějaký ty vlkodlaci atd.). Sem tam se objevila nějaká skvělá hláška. Uzemnila mě Suzzi X: "Druhý vzestup Třetí říše je vlastně první vzestup Čtvrtý říše". Osobně toho Superbeasta samotnýho jsem moc nemusel, klidně bych se bez něj obešel. Suzzi X. byla celkem roztomilá postavička, navíc skvěle namluvená, a utáhla by to sama. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (6)

  • Sheri Moon Zombie, která dabuje postavu Susie X, je režisérovou manželkou a můžeme ji spatřit v nejen v dalších Zombieho režisérských počinech, ale i v klipech jeho kapely. (Mefistofelle)
  • Jméno hlavní postavy El Superbeasta je odkazem na jeden z nejúspěšnějších songů Roba Zombieho s názvem „Superbeast“. (Mefistofelle)

Reklama

Reklama