Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Staňte se svědky příběhu z fiktivní země Monsterland - dobrodružství El Superbeasta, vyvrženého mexického zápasníka a jeho sestry a žhavé družky Suzi-X, jak se spolu postaví ďábelskému zlosynu Dr. Satanovi! Jedná se o adaptaci komiksu z mozku Roba Zombie, ten se navíc ujmul i produkce a celý projekt se odehrává pod jeho křídly. (ČSFD.cz)

(více)

Recenze (216)

Webb 

všechny recenze uživatele

....a cenu za nejperverznější a nejšílenější animák roku si odnáší......Rob Zombie!!! Animace nebo příběh sice nijak výrazně neoslní, jenže u tohoto kousku nemůžu jinak než to prostě hodit za hlavu. Tohle je naprostý úlet, málokdy mě takto animák pobaví ultra nářezovými dialogy a scény. Tomuto se to však podařilo, přesně můj styl humoru. Dále také potěšily parodie na různé filmové klasiky. Rob Zombie to rozjel ve velkém stylu a jsem zvědavý, zda od něj ještě uvidím nějaké další chvályhodné kousky. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Tak já nevím, tenhle film měl vše, co chybělo jinak dokonalému Boogiemu, ale pořád ze sebe nevymáčknu lepší hodnocení než 60 %. Bylo tu sice hodně koz, krve a nácků (takže parádní kombinace pro každý film, že?) ale nějak jsem se nesmál na místech, kde jsem měl. Všechno zde mi přišlo hodně samoúčelné. Nevím, nejsem z těch, které by urážela sprostá slova nebo přehnaná nahota ve filmech, ale když se u scén, které měly být vtipné, nezasměju, je něco špatně. Potěšily mě odkazy na horory a sem tam byl nějaký slušnější fórek (třeba robotický přítel, který je "tak trochu" úchylný) ale jinak je El Superbeasto vcelku průměrná taškařice, na kterou si vzpomenete hlavně v souvislosti "jo, to byl ten film, jak se tam nadávalo, stříleli se tam náckové a ukazovaly namalované kozy, že?" Takže jak už jsem jednou napsal - 60 %. ()

Reklama

Andersis 

všechny recenze uživatele

Animák na který sem dlouho čekal. Je tu množství hororových kultovních postav JASON, MYCHAEL atd........ Sou tu taky postavy ze Zombieho filmů jako je OTIS a Kapitán Spolding (nevím jak se píše :D) z dvojicí filmů DŮM 1000 MRTVOL a VYVRŽENCI PEKLA. Celí animák sledujete kozy, zadky. Posloucháte sprostě mluvící postavy a do toho náká ta písnička, no spíš náké, je jich tam opravdu dost. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Jak co. Něco je geniální, něco zase nic moc, něco je naopak strašně trapné, většina humoru je taková dost pubertální... Dost podobně jsem to měl i u písniček, z čehož některé se mi líbily úplně, jiné jen trefným textem a další mi zase přišly spíš trapné. Prostě takový rozporuplný průměr, který sice ukáže hromadu krve, koz a zadků, úchyláren, potvor a šílený děj, ale pořádný cit pro absurdní humor mi tam jaksi chybí. A vlastně i víc nápadů. Rád jsem to viděl, špatné to určitě nebylo, ale že bych z toho byl nadšený... 3* ()

Seabeast 

všechny recenze uživatele

Laškovní animák pro dospělé! Spousta koz, krve, akce, zombie nácků, fantasmagorických postaviček, bizárků a takhle by ten seznam pokračoval až do hloubky obrovského análu! Rob Zombie servíruje svoji humornou poetiku s vymazlenou animací a obrovskou nadsázkou. To vše zní takhle dobře, ale je to spíš o tom, jak vám to osobně sedne. Pár momentů se jeví úsměvně a pobaví, ale pro mě se ve většině případech jednalo o křečovitý kolotoč, který si velmi dobře potyká s neuvěřitelnou trapností. Ve výsledku nic moc a navíc s nudnou příchutí. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (6)

  • Sheri Moon Zombie, která dabuje postavu Susie X, je režisérovou manželkou a můžeme ji spatřit v nejen v dalších Zombieho režisérských počinech, ale i v klipech jeho kapely. (Mefistofelle)
  • Jméno hlavní postavy El Superbeasta je odkazem na jeden z nejúspěšnějších songů Roba Zombieho s názvem „Superbeast“. (Mefistofelle)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno