Reklama

Reklama

VOD (1)

Seriál nás zavede do zákulisí firmy Orange County Choppers, kterou vlastní rodina Teutelových, otec Paul Sr. a synové Michael a Paul Jr. Na zakázku vyrábí exkluzivní motorky na míru pro bohaté zákazníky. Mezi ně patří kupříkladu Russell Crowe nebo Bill Murray. (oficiální text distributora)

Recenze (146)

BoPo 

všechny recenze uživatele

Moje prvé televízne stretnutie s americkým fenoménom menom chopper. Zo začiatku je to lákavé. V každom diele sledujem vznik choppra od úplného začiatku až do predania zákazníkovi. Doplnené častými spormi medzi otcom a jeho synom, resp. časom synmi. No pri pozretí iných seriálov venovaných stavbe motoriek, človek zistí že týpci nerobia až tak úžasné motorky, konkurencia jednoducho dokáže oveľa viac a navyše ich hádky a nezhody začínajú stále viac pripomínať zle nacvičené herecké výstupy. Takže ďakujem, ale už si neprosím. ()

ReMusiCZ 

všechny recenze uživatele

Stroje jako takový vyrábí parádní až kolikrát teče slina, proti tomu se nic namítat nedá, ale fascinuje mě jejich kolikrát buranský až naprosto primitivní chování a ke všemu mimo téma, že by to tam vlastně vůbec být nemuselo. A nevím, zda je to tak i v originálu, jelikož to sleduju s dabingem, ale fascinuje mě, jak nám tam x různými větami v podstatě opakují několikrát jednu a tu samou věc jak pro mentálně zaostalé... ()

Reklama

MFloyd odpad!

všechny recenze uživatele

Je to americká klasika, která mě vadí. Pořad o motorkách, ve kterých jako vždycky nejde až tak o motorky, ale spíše o "Hele udělal si co jsem ti řek?... Ne... tak jdi do prdele, já jsem myslel že už to budeš mít hotový a ty seš línej jak hovado". Pak ještě přidají zhodnocení "mimo" kameru, kde vlastně to samý zopakují. A pak tu a tam zazní, děláme tuhle motorku. PROSTĚ BOMBA. ()

kulyk odpad!

všechny recenze uživatele

Kreténský manuálové se hádají o pracovní morálce. Přitom mávají americkou zástavou tak urputně, až dostává i nearabáč touhu nasednout do přerostlýho větroně a provětrat nějakej kancl. Z toho všeho vzejde fantastický produkt: uřvaný jezdítko pro šedesátiletý impotenty, marně se snažící dohonit, co v mládí prohonili. ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Je to pěkná show pro kamery, včetně těch neustálých hádek otce se synem a ostatními pracovníky v dílně, plných sprostých slov. Ale je to SUPER!!! Ani nevim proč, ale mě to neskutečně baví. :-)) Motorky nežeru, ale co oni v dílně na koleně dovedou, to se mě líbí. Nádherné motorky, co kus to unikát. A ty hádky a hlášky otce dodávají ten správný náboj. :-) Je to skvělé, podobnou show jsem ještě neviděl a co je originální, to mě baví, takže 95%. A klobouk dolů před lidmi z Orange County Choppers. :-) ()

Galerie (11)

Zajímavosti (12)

  • Rodina Teutulovcov si zahrala v jednej časti sitkomu Volajú ma Earl (od r. 2005) a Paul Sr. s Paulom Jr. si dokonca strihli malé cameo úlohy vo filme Divé svine (2007). (m.a.t.o.)
  • V roce 2008 vzrostly neshody mezi otcem Paul Sr. a synem Paul Jr. natolik, že byl Paul Jr. propuštěn z firmy Orange County Choppers. Paul Sr. pak dokonce svého syna zažaloval, aby ho donutil prodat akcie OCC. Soud však nevyhrál. V roce 2010 si Paul Jr. založil vlastní firmu na výrobu motorek pod názvem Paul Jr. Design. (NiaWolf)
  • Na motivy seriálu vyšly dvě videohry – „American Chopper“ a „American Chopper 2: Full Throttle“. (NiaWolf)

Reklama

Reklama