Reklama

Reklama

Kronika mutantů

  • USA Mutant Chronicles (více)
Trailer

Obsahy(1)

V roce 2707, kdy mezi sebou válčí světové velmoci, je při jedné z bitev narušena pečeť ukrývající dávno ztracené hrůzné tajemství. V dávných dobách zde byla zapečetěna monstra, která dělají z lidí nemrtvá monstra. Major Mitch Hunter se jakožto zkušený voják a velitel hrstky statečných vydává na sebevražednou záchrannou misi planety Země. Způsob, jak zničit armádu nemrtvých, je však jen jeden. (TomikZlesa)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (360)

iamek 

všechny recenze uživatele

Člověk si film koupí kvůli Johna Malkoviche a on tam hraje snad dvě minuty. Slušný reklamní tah. Hlavně na obalu je uvedený na prvním místě. No teď, ale k filmu. Pochválit musím velké množství akčních soubojů, které jsou ale potopeny v docela mizerných efektech. Bohužel se zde podepsal nízký rozpočet. Škoda, že snímek nedostal slušný rozpočet a lepšího režiséra. Tenhle námět měl potenciál na solidní akční - scifi řezničinu. Škoda. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Sympatické sci-fi. Možno so zbytočným úvodom, možno s príliš jednoduchým dejom. Ide však o záležitosť, ktorá ukazuje, že takýto lacný "televízny" prístup je momentálne jediný spôsob, ako dostať k životu poriadne výpravne pôsobiace SF. Rovnaký výsledok ako pri SERENITY či DEŤOCH DUNY. Je to síce viac počítačová hra ako film, ale výborne pracuje s klišé - to základné definujúce žáner skvelo využíva a tomu patetickému sa vyhýba. Nie je to štvorhviezdičkovka, ale žánrového fanúšíka musí potešiť... ()

Reklama

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Postapokalyptická mission impossible v parádně temném a hlavně nabušeném, ač ryze béčkovém, balení mně naprosto neznámého Simona Huntera.. Protože jsem od Kroniky mutantů, vyjma bezchybného Rona "Hellboye" Perlmana, dopředu vůbec nic nečekal, byl jsem více než příjemně překvapen.. Nakonec jsem si taky uvědomil, proč se Perlman svým velkým hereckým kvalitám navzdory tak často objevuje ve snímcích podobného ražení.. On je vlastně, myšleno jen v dobrém smyslu slova, s tím svým ksichtem pro podobné filmy jako stvořený.. A kolik času a práce ušetří takovým maskérům..!! ;) ()

predators 

všechny recenze uživatele

V duchu animace Sky Captaina se nese i Mutant Chronicles. Kvalitou zpracování i svým obsahem mu však sahá sotva po kotníky. Akčních sekvencí mezi mutanty a hlavními hrdiny je požehnaně, ale ani jeden mě nevyvedl v úžas. Taky jsem postrádal charisma, které se svým obsahem hvězdných jmen přímo nabízí, ale dříve, než se mohl někdo presentovat, pořádně to schytal. Alespoň v tomto směru se jednalo o nějaké překvapení, protože jinak je děj dost linární, opět bez sebemenšího překvapení. I tak ale uznávám, že temná atmosféra a některé postavy mohou mnoho diváků zaujmout... 40% ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Tento film hodnotím takto kladně, protože mám rád universum ve kterém se film odehrává z dob, kdy jsem hrával karetní hru Doomtrooper. Příběh je pěkný a jednoduchý. Obsazení filmu sedlo a i výběr hlavních postav potěší. Co film trochu sráží jsou efekty, které jsou slabší. Kdybych neměl rád universum, hodnotil bych film třemi hvězdami. Takhle dávám 75% :) ()

Galerie (21)

Zajímavosti (6)

  • Příjmení hlavního hrdiny je Hunter, stejně jako příjmení režiséra. (cubajz)
  • Meno postavy por. Maximilliana von Steinera je odvodené od mena slávneho filmového skladateľa Maxa Steinera, ktorý komponoval hudbu napríklad k filmom King Kong (1933) alebo Casablanca (1942). (misterz)
  • Film je založený na univerze rovnomennej stolnej hry. (Mihail123)

Reklama

Reklama