Reklama

Reklama

Alone with Her

Trailer

Obsahy(1)

Hned, jak ji spatřil, ho zaujala. Svou samotou. Vloupal se jí do bytu a všude nainstaloval kamery, aby viděl, co tato kouzelná dívka dělá po celý den. Vytipoval si místa, kam každý den chodí, a jednoho dne se s ní seznámil. Postupně se tak s ní potkával každý den. Díky tomu, že věděl, jaké má zájmy, si s ní neuvěřitelně rozuměl a brzy získal její sympatie. Jí připadalo, že tu něco nehraje, nechtěla věřit tomu, že by našla muže, se kterým by měla toho tolik společného, ale byla to pravda. Stali se z nich dobří přátelé, avšak jeho úmysly a záměry nebyly v žádném případě čestné. Byl totiž rozhodnutý udělat úplně vše, aby získal ji a její lásku, dokonce i někoho zabít, nebo jí nějak ublížit... (Ssimca)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (35)

Guzo 

všechny recenze uživatele

Tak zase trošku jiný "podomácku točený" film, tentokrát o tom, jak se člověk může zbláznit do někoho jiného (i když on už to byl blázen asi předtím, to je fuk). Každopdně plusové body jsou za realističnost, za krátkou stopáž - to je asi jediná rozumná možnost, jak nenudit ke konci, a i trochu za hlavní herečku. Ta nevypadá jako nějaká sexbomba, ale je celkem sympatická a docela se sem hodí. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Solidní Thriller!! Na Způsob Megan is Missing či Zatímco Spíš !! Há už vím odkud brali Inspiraci !! Neuvěřitelně Reálné, Mrazivé a Šokující !! Super Dialogy, Slizký Hanks a Sexy, nevinná Mexičanka Ana CLaudia Talancón! Jediná věc, co mě dělí od páté hvězdy je Předvídatelnost, kterou jsem odhadl na začátku filmu ! ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Dosť mi to pripomenulo Expres foto. Hanksová postava je hodne podobná tej Williamsovej (aj keď samozrejme ide o niečo iné); obidve v sebe majú čosi hrozivého, znepokojivého, strašidelne obyčajného. A myslím, že mladý Hanks to zvládol slušne. Pôsobí vážne dosť nevyrovnane a viacmenej som mu celý čas veril, čo hral. Paradoxne sa mi o dosť viac páčila Ana. Je zároveň nevinná, aj sexi, a jej rozhovory s (neviditeľným) Hanksom pred kaviarňou, alebo v nej, mi prišli najlepšie na celom filme. Celkovo nadpriemer, ale nič nové. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tak jednoduché a přitom tolik účinné, působící a neskutečně mrazivé. Tohle je film u kterého jsem opravdu od samého začátku do poslední vteřiny koukal snad bez mrknutí oka. Efektivně ztvárněné, precizně propracované, špičkově zahrané, velice alarmující. Oba protagonisté filmu a jejich "duel" jsou neuvěřitelně uvěřitelní!! Je to jakobyste sledovali opravdovou realitu, ta preciznost jde opravdu do největších detailů. Uvěřitelnost celého tohoto thrilleru je tak jasná a právě proto tak zneklidňující a mrazivá. Opravdu bomba, byl jsem velice překvapen. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Asi nejinteligentnější použití found footage (ne nejlepší, na Pod zemí a The Gracefield Incident to nemá ani náhodou), co jsem kdy viděl, protože tady jsem se furt nezarážel nad tím, proč tahle postava neudělá tohle a proč tu kameru prostě nezahodí, když jim jde o život. Taky jsem se obával nějaké kraviny ve stylu Megan is Missing, kde bych hodinu sledoval jednu otravnou krávu a zbytek filmu pak sledoval, jak ji někdo neustále znásilňuje, ale naštěstí nedošlo ani k tomu. Námět Alone with Her by sice spíš vydal na středometrážní film, ale stěžovat si moc nemůžu, protože to má dost slušnou atmosféru a i když se vše vyvíjí pomalu, byl jsem neustále v napětí kdy se vše zvrtne a už nejspíš bude jenom hůř - a to u tohohle filmu bylo to hlavní. Navíc všechna ta rozmístění kamer dávají skoro vždy smysl. K ději bych nějaké výhrady sice měl a kdyby režisér aspoň trochu víc představil postavu stalkera, protože o něm kromě jeho záliby nevíme lautr nic, ale jinak se mi to líbilo. Slabé 4* ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Na konci filmu, keď sa Amy (Ana Claudia Talancón) zamkne v kúpeľni, sa hodiny po každom prestrihu posunú o nejaký čas dozadu. (Melios)

Reklama

Reklama