Reklama

Reklama

Byl to tichý muž

  • USA He Was a Quiet Man (více)
Trailer

Bob Maconel (Christian Slater) nesnáší svou práci. Vyčkává na perfektní den, kdy by mohl se vším skoncovat. V šuplíku má připravenou zbraň a 6 nábojů, které jsou přesně rozpočítány pro své cíle. Ve chvíli kdy se rozhodne jednat ho díky náhodě předběhne jeden z kolegů. Ve snaze zachránit kolegyni (Elisha Cuthbert) pro kterou kulka být určena neměla a v otázce vlastního přežití neváhá. Jeho osud se tak během několika vteřin naprosto změní a rázem se z muže, který toho příliš nenamluví stává hrdina... (-dRaGoN-)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (160)

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Mentálny outsider, ovca miliónového stáda, ten čo potrebuje jedinú vec. Trochu pozornosti, trochu úcty, lebo je... tichý muž. Občas trochu gýčová, ale neskutočne trafná filmová hravosť vystrelujúca v dávkach pochody jedného človeka smerom k divákovi. Človeka, ktorý vo svojom úbohom živote premýšla nad tým komu daruje guľku a doma vykecáva s rybičkami. Film, ktorý zároveň odpovedá na mnohé tragédie uponáhľanej modernej doby a ak by bol zasadený do školského prostredia o generáciu nižšie, tak by to možno videli viacerí. Nie je to Fincher (Palahniuk), ale aj tak je do príjemný direkt mainstreamu. Tomu nefilmovému. Vymeniť Slatera a strojnásobiť rozpočet, inač bez výhrad. 90% ()

chmíří 

všechny recenze uživatele

Zajímavý pohled na dnešní zrychlený svět kdy každý na každého kašle a asi jenom úplně normalní lidi v něm dokáží žít, což Slater v tomto filmu není ( a hraje úžasně a pro mě největší překvapení), spíš je to magor co si povídá z rybkama a snaží se něco změnit! Styl režie se mi taky líbil, jednoduchý ale důmyslný... No lepší byla ta první varianta jeho rozhodnutí, ale reálnější je určitě ta druhá...Slabší 4* ()

Reklama

petero 

všechny recenze uživatele

Príbeh stroskotanca čo si chce vziať život a pred tým poslať na onen svet aj pár svojich najviac znenávidených kolegov. No nerátal s tým, že ho niekto predbehne... Veľmi príjemné prekvapenie a to hlavne čo sa hereckého výkonu Elishy Cuthbert a Christiana Slatera týka. A opäť jeden vynikajúci filmový song (z traileru). ()

Tomco 

všechny recenze uživatele

Dajme tomu, že tvorcom kvitujem snahu o trochu iný film. Trošku to všetko zamotať, pridať pár animácii a trikov a na konci všetkých prekvapiť. Škoda však, že realita je skôr taká, že záver je viacmenej vykúpením z priemerného filmu. Potešil aspoň druhodivízny Slater, ktorý ukázal, že hrať vie, a to to aj celkom slušne. Inak je to presne ten typ filmu na ktorý si človek po pár mesiacoch ani nespomenie. Škoda, lebo som sa dosť tešil. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (5)

  • Natáčelo se v americkém státě Kalifornie, ve městech Los Angeles, Burbank a West Covina. (Terva)
  • Film byl natočen za 21 dní. (Spidey3)

Reklama

Reklama