Reklama

Reklama

Když se náš čas na Zemi chýlí ke konci, je skupina výzkumníků pověřena nejdůležitějším posláním v lidských dějinách: cestou za hranice naší galaxie, při které má za úkol najít mezi hvězdami pro lidstvo nový domov. (Warner Bros. CZ)

Diskuze

srncek

srncek (hodnocení, recenze)

Ad4mson

SPOILER - Zabudlo sa naňho, nakoľko ostal celý život len obyčajným farmárom, narozdiel od jeho sestry..stačilo, že sa po návrate do domu nestrhla bitka medzi ním a sestrou a tým jej priateľom, ale nechal sa od sestry objať a zrejme tak nejak ostali za dobré po zvyšok života.

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

E=mc2

závěr je dobrej, ale na to je podle mě potřeba pochopit tu fyziku a všechny ty informace respektive dialogy... jako mi to přišlo, že to šlo do šílenýho dramatu... dle mýho Nolan se snažil natočit fakta, a aby to vypadalo reálně, proto si na ten scénář najal toho fyzika Thorna, a ještě k tomu v kině zvuk 8.1 no masakr...

na příspěvěk reagoval E=mc2

srncek

srncek (hodnocení, recenze)

Toto DIELO je splnený mokrý sen každého, čo na Discovery Science hlce všetky tie dokumenty o vesmíre a tomu pridružených sfér, kde však už bez tak na dokumenty skvelé grafické spracovanie predsa len  človeku nedá to, čo dokázal (samozrejme za asi 1 000x väčší budget ) Nolan. Úchvatné zo všetkých uhlov pohľadu a to doslova ! EARL ty sa na zajtra teš, lebo toto je film desaťročia tot i garantujem.

na příspěvěk reagoval TheDarKnig, Earl_23

Ad4mson

Ad4mson (hodnocení, recenze)

!!!!!SPOILER!!!!!!: Má někdo vysvětlení, co se stalo s Tomem (Cooperův syn) na konci? Nebo se na něj jen zapomnělo?

na příspěvěk reagoval srncek, McMurphy

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

E=mc2

nemá je vždy dokonalé, i tady nebylo vše stoprocentní, ale stále je lepší než drtivá většina ostatních a snaží se o něco zásadnějšího a propracovanějšího. A to stačí, hlavně když je navíc odvyprávěn tak monumentálně a krásně.

na příspěvěk reagoval E=mc2

Earl_23

Earl_23 (hodnocení, recenze)

Robiiik

Nevím, jestli vykrádá nebo ne. Zatím ve všech filmech pro mě jeho hudba hrála velice důležitou roli. 

E=mc2

E=mc2 (hodnocení, recenze)

rounen

formálne a technicky je to Boh ten Nolan to ano, niet lepšieho režiséra ktorý by dokázal natočiť lepší film po formálnej stránke než Nolan. Otázka je či je tomu tak aj so scenárom a dejom samotným, hlavne tým záverom.

na příspěvěk reagoval TheDarKnig, rounen

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Earl_23

jen jsem se tak dneska díval na Rush a jeho 13. místo, jako je to zřejmě vděčnější téma, ale také to nebylo zpracováno až tak moc.. davově a tedy je to jeho umístění dost překvapivé. Takže by mohl takto překvapit i nejlepší film za posledních sto let. Čistě můj odhad, neb jsem samozřejmě neviděl ještě mnoho filmů, ale mám takový pocit, že by to tak stejně mohlo zůstat :)

A Zimmera mám velmi rád, ale hate na něho je docela rozšířený a nemá smysl se o tom nějak bavit :)

na příspěvěk reagoval Earl_23

Earl_23

Earl_23 (hodnocení, recenze)

Yes, konečně pátek! :D Večer se jde na to :)) 

Po včerejšku jsem čekal pád hodnocení někam na 80%, takže současná situace mě mile překvapuje! 

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

E=mc2

tak s tím souhlasím... holka vedle mě se poslední hodinu kdy Nolan přitvrdil třepala tak hodně, že jsem jí musel ulidnit... tohle je uplně něco novýho z filmového žánru a tělo má problém tento nový druh filmu vstřebat.... ono je asi hlavní to, trošku znát fyziku, ale celkově má ten film tak silný náboj, že to ve vás zanechá neznámý pocit... prostě Nolan je Bůh...

na příspěvěk reagoval GigaPudding, E=mc2

Apollyon09

Apollyon09 (hodnocení, recenze)

Povie mi niekto, kedy už toho sprostého Zimmera konečne upália?! A nech je to poriadná vatra...! Neviem čo bolo horšie, či ten nekonečne hlúpy a prázdny scenár alebo tá na nervy brnkajúca "hudba", ktorej lepšie pasáže boli opäť EPICKY odkopčené.

Interstellar najnádejnejší film roka? Hmmm... Možná tak na zlatú malinu.

 

A nakoniec ma tento film donútil položiť si otázku: "Bolo prvé vajce, či sliepka?"

BOOOM! A je to v prdeli...

Související novinky

Matthew McConaughey bude bojovat s ohněm

Matthew McConaughey bude bojovat s ohněm

27.01.2024

Před deseti lety byl Matthew McConaughey na absolutním vrcholu. Hlavní role v nolanovce, která je jednou z nejlepších sci-fi poslední dekády. Za Klub poslední naděje vyfoukl DiCapriovi Oscara, navíc… (více)

Oppenheimer si připsal mimořádný rekord

Oppenheimer si připsal mimořádný rekord

18.08.2023

Snad to ani není třeba psát, ale pokud jste ještě v kině náhodou nebyli na nejnovějším snímku Christophera Nolana (Počátek) Oppenheimer, rozhodně vyrazte. Včera bylo pozdě. Film, který nadchnul… (více)

Nolan nevyloučil možnost natočení Star Wars

Nolan nevyloučil možnost natočení Star Wars

19.07.2023

Režisér Christopher Nolan si za ty roky v Hollywoodu vypěstoval pověst tvůrce, který má pevnou vizi, přesně ví, čeho a jak dosáhnout, a málokdy se co se kvality týče splete. Navíc se mu několik let… (více)

Oppenheimer a třetí Strážci budou dlouzí

Oppenheimer a třetí Strážci budou dlouzí

25.03.2023

Trend bobtnajících filmových stopáží pokračuje i letos a po 169minutovém Johnu Wickovi 4 se diváci pomalu ale jistě můžou začít připravovat i na další vydatné kousky. Čerstvě totiž byly odhaleny… (více)

Reklama

Reklama