Reklama

Reklama

Intimní tajemství

  • USA Teeth (více)
Trailer

VOD (1)

Príbeh o mladom dievčati, ktorého pohlavný orgán skrýva pre mužov veľmi bolestivé tajomstvo. Film, ktorý šokoval divákov Medzinárodného filmového festivalu v Sundance. Dawn je mladé americké dievča, žijúce s chorou matkou, nevlastným otcom a bratom Bradom. Je hlboko veriaca a propaguje cudnosť a sexuálnu zdržanlivosť. Kým jej brat je sexuálne aktívny čudák, ona iba teraz začína objavovať tajomstvo svojej ženskosti. Keď sa ju však jej priateľ Tobey pokúsi znásilniť, zistí, že jej telo skrýva anatomickú zvláštnosť. Postupne odhaľuje, že jej ústa nie sú jediným miestom, kde má zuby... Pretože navyše nemá šťastie na mužov, začne svoje telo používať ako zbraň a trestá sexuálnych násilníkov. Príroda zoslala na lascívnych a nečisto zmýšľajúcich chlapov spravodlivý hnev a dokázala im, že zubatá vagína nie je iba mýtom. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (298)

Freemind 

všechny recenze uživatele

Čtyři hvězdy v rámci žánru - zároveň bych chtěl ale zdůraznit, že to rozhodně není film pro ty, kdo mají rádi škatulky. Není to třeskutá komedie ani děsivý horror, což ale nemění nic na faktu, že jsem byl po celou dobu zvědavý, co bude dál - je to napsáno svižně a originálně, škoda, že podobných filmečků nevzniká více. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Takový nízký hodnocení si to nezaslouží ani náhodou. Zajímavý nápad a velmi (ne)slušné provedení. Dobré gore momenty, dobré humorné momenty a fajnový konec. Líbilo se mi to a dokázalo mě to slušně zabavit a pobavit. Samozřejmě že některé momenty působí divně, ale dají se odpustit. A ten brácha, to bylo pořádný hovado. :-D 65% ()

Reklama

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Co taky čekat od filmu, když jeden z jeho překladů zní Zubatá vagína. Strašnej škvár plnej nesympatickejch neherců, což se režisér snažil vyvážit detailama různě ukousnutejch ptáků. Celkem mě překvapuje vysoký hodnocení, ale možná je tady nějakej podtext, kterej dokážou zaregistrovat jen ti uvědomělejší. ()

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Tak už jsem toho viděl hodně, ale natočit něco takového by mě nenapadlo snad ani ve svých nejbláznivějších snech. Už jen za celou tu pointu v kousavé pochvě si film zaslouží automaticky jednu hvězdičku ke svému celkovému hodnocení. Líbilo se mi, že snímek nepadá do té pubertální kategorie, kterou k smrti nesnáším, ale snaží se působit seriózním dojmem prakticky po celou svou stopáž. Bohužel je to absence nějakého příběhu, který film nejvíce sráží. Film je vlastně pouze o ukousnutých ptácích, což možná šokuje spoustou krve, ale postavit na tom nějaký smysluplný děj se nepovedlo. ()

Nautila 

všechny recenze uživatele

Hahah, doprčic, mě to bavilo! Doporučuji shlédnout s přáteli, zasmějete se. Tak skvělé hlášky a dialogy (obzvláště toho učitele) jsem už dlouho nikde neslyšela. A hlavně spoustu perliček, jako přelepená vagína v učebnici, googlování a gynekolog. Hrozná p*tchovina a to doslova, ale stojí to za to. Pravda, je to nějaké pomalé a když už tvůrci dělali takovouhle...věc, mohli to pořádně rozjet a okořenit. Co se týče nápadu, je zpracování totiž zbytečně střídmé. Ale člověk se i tak hned pobaví. Ps: Hammerácká Gorgona v Tv a slovenský název filmu WIN. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (5)

  • Počas natáčania úvodnej scény mnoho susedov protestovalo, pretože si mysleli, že sa natáča pornografický film. (Abiosis)
  • Na oficiálnej stránke filmu, pod obrázkom mierne rozvíjajúcej sa ruže s kontúrami nápadne pripomínajúcimi vagínu, sa nachádza zábavný slogan: "Každá ruža má tŕne. Vstup len na vlastné riziko." (Abiosis)
  • Jess Weixler získala za svůj výkon v roce 2007 na filmovém festivalu Sundance v dramatické kategorii Zvláštní cenu poroty. Téhož roku byla nominována také na cenu pro objev roku v soutěži Gotham Awards. (Roman.Ticka)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno