Reklama

Reklama

Intimní tajemství

  • USA Teeth (více)
Trailer

VOD (1)

Príbeh o mladom dievčati, ktorého pohlavný orgán skrýva pre mužov veľmi bolestivé tajomstvo. Film, ktorý šokoval divákov Medzinárodného filmového festivalu v Sundance. Dawn je mladé americké dievča, žijúce s chorou matkou, nevlastným otcom a bratom Bradom. Je hlboko veriaca a propaguje cudnosť a sexuálnu zdržanlivosť. Kým jej brat je sexuálne aktívny čudák, ona iba teraz začína objavovať tajomstvo svojej ženskosti. Keď sa ju však jej priateľ Tobey pokúsi znásilniť, zistí, že jej telo skrýva anatomickú zvláštnosť. Postupne odhaľuje, že jej ústa nie sú jediným miestom, kde má zuby... Pretože navyše nemá šťastie na mužov, začne svoje telo používať ako zbraň a trestá sexuálnych násilníkov. Príroda zoslala na lascívnych a nečisto zmýšľajúcich chlapov spravodlivý hnev a dokázala im, že zubatá vagína nie je iba mýtom. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (298)

cariada 

všechny recenze uživatele

No to byla zase jednou šílenost na entou. Už jsem viděl ledacos vraždit ovce, či mini tele a pod, ale aby masakrovala zubatá vagína tak to teda je síla. Sice "jenom kouše penisy a prsty" ale i tak je to hustý. Pustil jsem si to v domění, že je to horor, ale po půl hodině jsem nevěděl na co, že to koukám a musel jsem se tady přesvědčit cože to je zač. Ta holka byla tak cnostná až hejbala s kde kým. Docela mě zajímalo co se stalo s tím prvním co mu zůstal penis v jeskyni. Přesto je to poněkud bizardní a poměrně feministický. Kam na to ty tvůrci chodí? Ps.chudák brácha ,ale aspoň si pejsek pochutnal. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jen hrdina jí může porazit!!! Vážně existuje a já jsem první, kdo jí objevil!!!! Tak tyhle žvásty mě vážně rozesmály stejně jako zbytek filmu. Nikdy jsem neviděl větší kravinu, která má být údajně hororem, ale nevypl jsem jí ještě před koncem. Děj je naprosto dementní stejně jako kroužek paniců a pannen. Ucvaklé umělé penisy a pohledná herečka jsou asi tím jediným co si za týden z tohohle filmu budu pamatovat. Určitě se na tohle mrknu znovu, ale ne zas moc brzy. Průměrná podívaná si zaslouží i průměrné hodnocení 5/10 ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Tohle je Mega Shit!! Tenhle film nemá nic s Dočiněním s Komedii natož s Hororem! Horší herecké Obsazení jsem v životě Neviděl! Kde vyhrabali tak Hnusnou Herečku? Já sám ji přeji at má Dental Vagínu, Protože opíchat ji nejspíš nebude chtít Níkdo! Její kamarádi také Pořádní Losseři! Dávám jednu hvězdu za nápad a pár ufiknutých Ptáků! ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Tohle je opravdu korunovaná blbost na entou a ani trochu se nedivím zdejším hodnotitelům. Ovšem ani sama nevím, jak je to možné, protože jsem po většině odpůrcem laciného, nechutného, prvoplánového amerického humoru, ale Teeth mě prostě někdy dostaly do situace že jsem se smála nahlas. Bylo to pro mě zkrátka vtipně absurdní a jen jsem doufala, že to ani na vteřinu rejža nemyslel vážně. Nicméně začátek filmu je ryze vysírací, ta holka mi lezla na nervy každým výrazem. Když se ale seznámila se svou "proměnou" obrátil se celý film k "lepšímu". Takže zatnout zuby :D a vydržet do konce. Třeba vás to překvapí. ()

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

Tak hnusný filmový zážitek už opakovat skutečně nechci. Ono totiž intimní je většinou místo, nacházející se na člověkovi, ale když ty intimnosti poletují ve vzduchu a všecko to má bejt tak morbidně vtipný, nedokážu se udržet. Tohle byl fakt hnus hnusů a koukat se na to dalo jen se silným žaludkem, a ten občas taky odplaval do mísy. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (5)

  • Film je natočen nezávisle podle pověsti a dávného mýtu. Tzv „Vagina dentata“, neboli Zubatá / ozubená vagína, je příběh z několika kultur, podle něhož existují ženy, které mají uvnitř vagíny zuby, kterými mohou případnému milenci ukousnout penis. Tyto příběhy byly mnohdy varováním před nebezpečím pohlavního styku s cizí ženou a jejich smysl mohl být i v odrazení od znásilnění. (Nathaniell)
  • Jess Weixler získala za svůj výkon v roce 2007 na filmovém festivalu Sundance v dramatické kategorii Zvláštní cenu poroty. Téhož roku byla nominována také na cenu pro objev roku v soutěži Gotham Awards. (Roman.Ticka)
  • Na oficiálnej stránke filmu, pod obrázkom mierne rozvíjajúcej sa ruže s kontúrami nápadne pripomínajúcimi vagínu, sa nachádza zábavný slogan: "Každá ruža má tŕne. Vstup len na vlastné riziko." (Abiosis)

Reklama

Reklama