Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jesse se vrací do svého bývalého domu, kde jako ještě hodně malý žil, než ho rodiče odložili a následně byli zavražděni. Jesse přijíždí společně se svojí přítelkyní Kate. Navštíví je jejich přátelé Charlii a jeho dívka. Jesse nalézá v rodinném album fotku svého prapradědečka, který kdysi nalezl kouzelnou lebku. Jesse s Charliem vykopou tělo prapradědečka, ten ožije a spřátelí se s nimi. Vypráví jim o kouzelné lebce, jejíž je vlastníkem - vlastníkovi dodává totiž věčný život. Kvůli lebce dokonce kdysi zastřelil svého bývalého kamaráda. Lebka však přitahuje temné síly z jiných dimenzí a hlavně mrtvého kamaráda prapradědečka. (LION-MR.T)

(více)

Recenze (50)

fcreading 

všechny recenze uživatele

Výborná B-čková záležitosť meniaca sa na humor, a inokedy na horor, ale nie úplný. Ethan Wiley vedel čo chce nakrútiť a po úspešnej priemernej jednotke, sa 2 diel vydal predsa len lepšou cestou a nabral na skúsenostiach z iných, svojich lepších súrodencov. Filmu nemám čo vytknúť, zabával ma od začiatku až po koniec, a Charlie bol excelentný. Viac na: http://www.studna.net/reviews/1050/ ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Oproti prvotine výrazný prepad. Uznávam, že sa na pokračovanie "House-u" treba pozerať odlišným okom, no čakal som rozhodne viac, ako len "pokus" o strelenú fantasy komédiu, ktorej kvalita dosahuje ledva priemernú úroveň. Nenudil som sa, no s hororom tento snímok nemá spoločné ani "Ň". Toto je lacná atrapa "Jumanji" - 50% ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Na čo bolo všetko to epické rozvinutie príbehu, v ktorom sa vybláznili hlavne trikový technici a na ktorom sa nešetrilo humorom ( opäť však infantilný ako minule ). Na čo bola všetká tá námaha, keď film ako celok opäť nudí a nezaujímavo predkladá zápletku. Mierne zlepšenie oproti originálu, ale skutočne nie o veľa. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Nadšení rozhodně nesdílim. Nechápu jeho oblibu, protože tam, kde Miner šlapal na plyn, tady se pořád brzdí. Tam, kde Miner stavěl spíše na komorním hororu s pěknými maskami, tady se to proměnilo na bláznivou fantasy. Tenhle sequel na jedničku vůbec nenavazuje, buduje si vlastní mytologii a ze zdí doluje ztracený svět plný srandovních příšerek, dinosaurů, indiánů a kovbojů, až se z toho točí hlava. Vznikla tak nepříliš celistvá komedie, která má k hororu vážně daleko. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „Dům II“ je určen těm, kdo mají rádi hororové komedie a nevadí jim, že v tom moc hororu není. Nevadí jim, že dostanou vlastně jen takovou celkem rozvleklou blbinu, která ale dovede překvapit nějakými těmi zajímavými nápady a především pak trikovou stránkou, jež je stejně jako v případě prvního filmu velmi povedená. O čem ale budou další dva filmy... ()

Galerie (46)

Zajímavosti (1)

  • Světová premiéra se uskutečnila 28.srpna 1987. (LION-MR.T)

Reklama

Reklama