Reklama

Reklama

Pátek třináctého 7

  • Česko Pátek třináctého 7: Nová krev (více)
Trailer

Jason je zpět, ověšený zahradní technikou a je (jako už tradičně) k nezastavení. Tentokrát ale narazil na zdatného protivníka v podobě traumatizované telekinezí nadané dívky...... (Magic Box)

Videa (1)

Trailer

Recenze (193)

sullafelix 

všechny recenze uživatele

lietajuce droty bedne a ine ....predmety ....John Carl Buechler si zrejme mysli ze je kazdy padnuty na hlavu tak ako on a na take vyplody mysle choreho idiota si hocikto pozrie zcela rad .. necudo ze sa myli ...!!!! no hnus ...takto odkurvit priebeh casti jednej legendy horroru ........to je teda neucta rezisera k cloveku ako takemu .... za take zlociny by som posielal reziserov makat do uranovych bani ..bez naroku na celodennu stravovaciu jednotku .... jedna hviezda ..len kvoli kontinuite a sunalezitosti k celku ...jednoznacne najslabsia cast ....napatie ..agresivita ... vsetko sama nula ... ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Nejsmutněji zabitý potenciál,který jsem kdy viděl.Příběh silný,napínavý,zapojení mystery geniální.I herci skvělí,bohužel po 6 úspěšných ( pro mě stále nepochopitelně ) krvavých,ale tupých béček,dostal režisér do rukou dost možná nejzajímavější scénář o Jasonovi,mohl vzniknout nejlepší díl série,ale producenti ovšem zaveleli tak!je čas na změnu,po vší tý krvi bude jason killovat ve vteřinových intervalech,s minimálním náznakem brutality,nedej bože aby nevystříkla krev....ježiš jenom to ne!a já nechápavě kroutím hlavou jak producentské rozhodnutí udělit tomuhle dílu ( jako jedinnému ) přístupnost pg-13.Můžete si potřást rukama,já bych vám je nejradší utrhl a omlátil o hlavu,protože jste zabili nejnadějnější díl série.Kreténi. ()

Reklama

rollman1 

všechny recenze uživatele

Konečně, konečně!!!! 7. díl začíná přesně tam, kde skončil předchozí. Jason se vrací ze záhrobí aby si oživil paměť, jak že se vlastně zabijí a ono mu to jde pořád hezky od ruky. Skvělé gore v Uncut verzi, kde mačeta míří rovnou do ksichtů a je to hezky vidět. Naproti tomu, skvělá Jasonova soupeřka, která si s ním na konci hezky, telekineticky zatančí. Nadšení. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Friday the 13th Part VII: The New Blood". Sám sa tomu čudujem, ale diel s vysokým poradovým číslom sedem mám z celej tejto americkej slasher horrorovej série najradšej. Charizma Jasona Voorheesa tu dosahuje svojho vrcholu. Stáva sa z neho totálne kultová horrorová postava. Slasher King! Dej pekne plynule nadväzuje na predchádzajúcu taktiež veľmi podarenú časť ("Piatok trinásteho 6: Jason žije"). Do príbehu tento krát vstupuje pekná, traumatizovaná teenagerka Tina, ktorá má telekinetické schopnosti. Táto krehká dievčina bude rovnocenným a dôstojným súperom nemŕtvemu vraždiacemu maniakovi Jasonovi. "Piatok trinásteho 7: Nová krv" **** ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Áno, nová krv tu je, čím nemyslím len ďalšiu nebohú dávku teenagerov, ale aj v sérii dosiaľ najoriginálnejší nápad. Avšak opäť platí, že keď sa v sérii s niečím príde, tak potenciál nápadu nie je využitý naplno. Naposledy to boli deti, tentokrát nadprirodzené schopnosti hlavnej hrdinky ako z novely Stephena Kinga. Záverečný duel je fajn, ale mohol byť omnoho zaujímavejší a nápaditejší, než len hádzanie nábytku alebo škrtenie pomocou mimozmyslového vnímania. No a kto by to povedal, že nás čaká aj veľký požiar. Najväčším plusom je asi zatiaľ najsympatickejšia hlavná ženská hrdinka. ()

Galerie (134)

Zajímavosti (24)

  • Film měl původně být o boji Jasona (Kane Hodder) a Freddyho Kruegera (Robert Englund) ze série Noční můra z Elm Street. Na sérii Pátek třináctého ale vlastnil práva Paramount a na Noční můru v Elm Street zase New Line Cinema. Mezi oběma studii tak docházelo k neshodám. Zvláště ohledně toho, která ze dvou postav by měla vyhrát. Nápad se nakonec uskutečnil o řadu let později ve filmu Freddy vs. Jason (2003) - poté, co práva na postavu Jasona převzala New Line Cinema. (LION-MR.T)
  • Pracovní název filmu byl Birthday Bash. (gogos)
  • V jedné scéně vidí Tina (Lar Park-Lincoln), jak Jason (Kane Hodder) zabije Michaela (William Butler) tím, že jej probodne železným oštěpem, přičemž při vytažení oštěpu je na zbrani patrná krev. Hned v dalším záběru však na oštěpu žádná krev není. (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno