Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mysleli jste si, že masovému vrahovi Michaelovi Myersovi v poslední části série nazvané Halloween H20 sťali hlavu a tím ho definitivně zneškodnili? Omyl. V novém pokračování úspěšné horrorové série dali tvůrci legendárnímu vrahovi novou příležitost vraždit nevinné. Znovu v Haddonfieldu, Freddie Harris a jeho přítelkyně Nora, zakladatelé webové stránky www.nebezepecnazabava.com, vyberou šest studentů, aby se zúčastnili obzvláště nebezpečné hry. Účastníci mají podle plánu strávit halloweenskou noc v rodném domě masového vraha Myerse a k tomu v přímém přenosu na internetu. Zatímco většina účastníků považuje tuto hru za zábavu a rychlý zdroj slávy a peněz, Sára se přidává pouze neochotně kvůli svým kamarádům Jenovi a Rudy. Stmívá se a mrtvoly se začnou hromadit. Nakonec je právě na Sáře a jejím virtuálním společníkovi, aby vraha jednou provždy zničili. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (234)

K.I.N.G. 

všechny recenze uživatele

Typický příklad zlého filmu. Co to asi má být, když vrahovi přejete, aby vyzabíjel všechny nevinné účastníky hry. Nejsme žádní parchanti, ale ti neherci, co tu vystupují, jsou přímo odporní a krom toho, že neumí hrát, nemají ani žádné charisma. Tento 8. díl série neměl být natočen a Busta Rhymes by měl radši zůstat jen u rapu. ()

Jermann 

všechny recenze uživatele

Řekl bych, že i Bobbyho v Dallasu vzkřísili méně stupidním způsobem. Zírám, že se Jamie nechala do něčeho takového zatáhnout, snad dostala aspoň adekvátně zaplaceno za zprznění její legendární hrdinky. Svou úvodní petiminutovku odehrála důstojně, ale jakoby se zdviženým prostředníkem a slovy: ''Radějí mě zabte hned, než někdo napíše ještě větší paskvil. See you in hell!'' ()

Reklama

matestlust 

všechny recenze uživatele

Ani bych nevěřil že tuhle splašku, která se opírá o kultovnost celé série má na vědomí stejný režisér, jako u velemistrovské dvojky. Škoda, že pan Rosenthal už nemá tak vynikající vkus, jako za svých mladších let. Zapojit Michaela Myerse do internetové reality show je sice originální nápad,ale určitě ne dobrý...Navíc v takovém podání, jakém je to zde bohužel k vidění. A ani pár celkem slušných kucháren to nezachrání. ()

spaceboyCZ odpad!

všechny recenze uživatele

Jesteze se zde Jamie ukazuje jen na zacatku. Fuj. Tahle cast muze smele sekundovat 3. a 5. dilu. Totalne zmrveno vse, co predchozi dil napravil. Je to proste hnus, na ktery nestoji za to se divat. Pro me jako fanouska klasickeho Halloweenu Johna Carpentera je az urazejici, ze vubec neco takoveho v dnesni dobe nekdo dovolil tohle natocit a vypustit do distribuce :( ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Michael Myers je spolu s Freddy Kruegerom a Jasonom Vorheesom mojou najobľúbenejšou "slasher" postavičkou. Tieto chalaniská, v správnych "réžijných" rukách, skrátka vedia ako zakrútiť krkom. Bohužiaľ, už sme sa dlho nestretli s pokračovaním, ktoré by fanúšika hororu v rámci tohto subžánru, poriadne nadchlo. No, a popravde, toto tiež nie je žiadna sláva, i keď mi to v porovnaní s "Halloween: The Curse of Michael Myers", prišlo ako menej bolestivá záležitosť. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (23)

  • Bianca Kajlich (Sara Moyer) nedovedla patřičně zakřičet, proto byl později v postsynchronech jekot pořízen někým jiným. (Stocki)
  • Byly natočeny čtyři odlišné konce filmu. Režisér chtěl, aby různé verze filmu byly promítány v kinech, s čímž produkce nesouhlasila. Alternativní závěry se tak objevují na DVD a internetu. (HellFire)

Související novinky

Freddy zas a znova?

Freddy zas a znova?

04.04.2006

Ani šest pokračování kultovního hororu Wesa Cravena Noční můra v Elm Street a tři roky starý crossover Freddy proti Jasonovi zřejmě nestačily zabijákovi z městečka Springwood. Podle slov Roberta… (více)

Reklama

Reklama