Reklama

Reklama

Pátek třináctého 7

  • Česko Pátek třináctého 7: Nová krev (více)
Trailer

Jason je zpět, ověšený zahradní technikou a je (jako už tradičně) k nezastavení. Tentokrát ale narazil na zdatného protivníka v podobě traumatizované telekinezí nadané dívky...... (Magic Box)

Videa (1)

Trailer

Recenze (193)

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Po stránce veškerých efektů ve filmu se film nemá za co stydět. Bohužel po stránce jak herecké, tak především obsahové to bylo méně než ubohé. Upusťme uzdu fantazii a připusťme, že mrtvého, červy prolezlého Jasona postaví na nohy zásah blesku. Dobře beru to, ale vysvětlete mi v které vymazané hlavě se zrodilo něco tak debilního, jako tahat do takového filmu čarování. Jasonovi kurevsky nesluší, když se z něj stává lovná kořist. A myslím, že to nesluší ani filmu samotnému. Nějak si nemohu vzpomenout na osobu, která tento titul posrala více než John Carl Buechler, odporné to jméno. Odporný to film. Jeden z lepších odpadů. ()

jarkolar 

všechny recenze uživatele

Mírný zlepšení oproti předchozímu dílu ... Vzhled Jasona dostává lepší a lepší nádech, konkrétně tato varianta s řetězy kolem krku, vzadu viditelnou pátěří a roztrhaným oblečením se mi líbí ze všech dílů nejvíc. Co mě ale zaráží (a bylo to tak ve všech předchozích dílech) je to, jak Jason vždycky pohodovým krokem dožene všechny oběti, který utíkají docela rychle ... Bohužel svými pohyby Jason pořád vypadá jako nemotora a to mu trochu na image zabijáka ubírá na důvěryhodnosti. Trochu slabší je i to, že na přehršel vražd, nepřipadne opět ani jedna originální, nebo taková, kteoru byste si fakt zapamatovali. Telekineze mi v tom vůbec neseděla a tak trochu jsem si říkal, jestli to bylo nutný vůbec do této série zatahovat. SPOILER v 7. pokračování Jasona zasáhl el. proud, byl do něj vystřílen zásobník z pistole, utrpěl několik nehezkých pádů, hořel, schytal asi 20 hřebíků do celýho těla, vybouchl, zřítila se na něj terasa ... vážně nevím, co na něj kdy zabere :D ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

Net/// Obsazení 6/10 Děj 6/10 Atmosféra 9/10 Efekty 5/10/// +Jason (Kane Hodder), hodně dobrá atmosféra, telekineze je fain, Jason našel zdatného protivníka -vraždy vůbec nejsou vynalézavé ani nápadité, moc nám toho tvůrci neukážou, působí to hodně staře/// Vždycky jsem si chtěl doplnit filmografii o všechny Pátky 13tého a to nejen proto, že po Freddym je to moje druhá nejoblíbenější série. Zatím jsem viděl jen 1,2,10 (Jason X), 11 (Freddy vs. Jason) a 12 (Pátek třináctého). A už se těším na třináctý film v pořadí (Friday the 13: Part II). Tento sedmý díl nakonec není tak špatný jak jsem se obával a ani tak dobrý jak jsem doufal. Sice zatím nemůžu srovnávat, takže hodnotím čistě z pohledu diváka, který předešlé díly neviděl. Je to 21 let staré a je to poznat. Hlavně na prostředí, postavách, oblečení atd. Není prostě moc o co stát a nějakou chvilku mi trvalo, než jsem si zvykl. Ve výsledku hodně filmu pomohla atmosféra, která i po letech je hodně hustá a vytváří alespoň trošku dobrý pocit z filmu. Který však pro změnu zase kazí fakt, že si tvůrci nedokázali poradit se scénami kdy Jason likviduje všechny okolo. Škoda, žádná vražda mě nijak nerozhodila ani nenadchla, nikde neteče krev, vše jen v náznacích./// Celkem 64%/// ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Friday 13th 7 hlasi opat zmenu rezisera : tentokrat Carl Buechler dokazal natocit len podpriemerny horor, kde ubudlo krvi, brutality a vrazd. A Jason Vorhees ziskal protivnika : blondinku obdarenu zvlastnymi schopnostami. Skoda, caste striedanie reziserov filmovym seriam neprospieva, Friday 13th nie je vynimka. Chvalabohu, boli vsak natocene aj podstatne horsie casti ako tato podpriemerna sedmicka. 40 % ()

Joker Punx 

všechny recenze uživatele

Pátek třináctého 7: Nová krev - Další skvělej díl kurva :D No jo tohle jsem zase viděl od tátovýho kamaráda na videokazetě :D Ale viděl jsem to poprvé německy s českým rychlodabingem, ten dabér byl strašná buzna 🤣 Pamatuju si ten hlas furt :D Díl režíroval John Carl Buechler a Jasona hrál už Kane Hodder, hrál Jasona pak už v dalších pokračováních. Líbila se mi moc hlavní hrdinka Tina (Lar Park-Lincoln). Je to sexy princezna. Má schopnost telekineze a díky ní omylem oživí mrtvýho Jasona z jezera. Jason už má slušnou masku po celym těle, žebra a páteř mu trčí z těla, je z něj už odporná chodící zombie zrůda, ksicht Jasona je ještě víc děsivější. Opět masakruje v Crystal Lake. Souboj mezi Tinou a Jasonem byl skvělej, díky svým schopnostem mu dávala dobře na prdel. Ta Melissa (Susan Jennifer Sullivan) byla hrozná kurva. Ta mě fakt srala, Jason se s ní nesral a dobře to odsrala (y) :D Atmosféra výborná a vraždící scény taky. Sedmička je pecka. ()

Galerie (134)

Zajímavosti (24)

  • Postava Tiny (Lar Park-Lincoln) byla inspirována postavou Carrie (Sissy Spacek) ze stejnojmenného filmu Carrie (1976) podle knihy Stephena Kinga kvůli telekinetickým schopnostem. Herečka Lar Park-Lincoln nicméně o své roli prohlásila: "Carrie byla cvok a Tina je jen zmatená." (LION-MR.T)
  • Kane Hodder (Jason) je také kaskadér. Proto se nenechal žádným ve filmu zastupovat a všechny nebezpečné scény (i tu s ohněm) zahrál úplně sám. (LION-MR.T)
  • Výroba filmu začala v říjnu 1987, samotné natáčení pak probíhalo od ledna do března roku 1988. Film byl hotový jen pár dní před květnovou premiérou. Natáčelo se v Alabamě a Kalifornii. (gogos)

Reklama

Reklama