Reklama

Reklama

Miliardář Nerio se utopil a jeho smrt vyvolala hotové pozdvižení. Navíc zemřel bez dědice. Ve skutečnosti však měl Nerio tajemství – před lety adoptoval v Bosně chlapce jménem Largo. Ten je ovšem momentálně ve vězení poté, co byl křivě obviněn z obchodu s drogami. Jde jen o souhru okolností, nebo o dobře připravenou akci, která jej má zbavit dědictví? (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (119)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Takže na tenhle film jsem se dost těšil, ale takovýhle zklamání jsem opravdu nečekal. I když Roden potěší a i zrežírované to je dobře, tak se mi zdá že bud nebyly prachy nebo je režisér naprosto akční neumětel. Protože takhle promarněnou příležitost se jen tak nevidí. A i když se objevila scéna která stojí za zmínku tak je po čase naprosto zabitá. Nuda, šeď, zklamání. NA dvojku koukat nebudu. ()

Ilicka 

všechny recenze uživatele

Miliardář Nerio Winch umírá a jeho legitimní dědic Largo se musí k ke svému majetku doslova prorvat, neb se zdá, že celý svět se proti němu spiknul, takže ho neustále někdo honí, střílí po něm, ohrožuje ho nožem a nesmyslnými obviněními. Téměř celý film je tak jedna dlouhá honička ve které se mluví více jazyky, než průměrný člověk může znát. V malé roli Karel Roden. ()

Reklama

hrona 

všechny recenze uživatele

Largo Winch není vůbec špatně natočený akční thriller, bohužel uchopený až moc volně. Nesmrtelnost hlavního hrdiny je asi největším kamenem úrazu tohoto snímku. Co ten všechno přežije? i agent 007 by mu mohl některé kousky závidět. Což je v celkovém obrazu škoda, jelikož tyto situace posouvají celý film na dimenzi chvílemi až pohádkovou a k té pro změnu chybí patřičná nadsázka. Jinak bojové scény baví, překvapení také nechybí. Zkrátka jako vážná krimoška by tento snímek z francouzské produkce úspěch měl podstatně větší. ()

Hightower 

všechny recenze uživatele

Musím u toho filmu jen konstatovat, neb mě nijak zvlášť nenavodil k rozmýšlení. Zprvu musím napsat, že mi tento snímek ukrátil nudný čas. Budiž mu to zásluhou. Avšak obsah bez šťávy je vyvažován malými ostrůvky zajímavostí: osobitost v Largově řešení situací, scéna s kamerou na převalujícím se autě, sídlo uvnitř ostrova, pád ze skály, felicie a Lada, Karel Roden; toť vše. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Musím uznať, že francúzi sa tentokrát pochlapili a konečne opäť raz ponúkli dobrý film...( a nie žánru romantického či drámy )....Ja sám som váhal či si pozriem tento snímok a moje pochyby či to bola voľba správna ma síce úvodné minúty ešte hrýzly ( cca 20 minút )......ale potom sa to slušne rozbehlo....zápletka bola teda riadne "zauzlovaná" ...a dej odsýpal rýchlym tempom.....a výsledný dojem to na mňa malo dosti pozitívny......***/**** ()

Galerie (41)

Zajímavosti (11)

  • Tento film vznikl na základě románů a komiksu, jejichž autorem je Jean Van Hamme. (claudel)
  • Vo filme sa o Larga (Tomer Sisley) starajú pestúnski rodičia z Chorvátska. V komikse to však bol manželský pár z Lichtenštajnska. Nerio Winch (Predrag Manojlovic) o sebe vo filme taktiež tvrdí, že pochádzal z veľmi chudobných pomerov. V komikse je to však úplne naopak, keďže jeho otec bol milionárom. Jednou z ďalších odchýliek od komiksu bolo aj Largovo uväznenie v Brazílii a nie v Turecku. (MikaelSVK)
  • Film má aj seriálového predchodcu z roku 2001, ktorý sa volá Largo. (Slunkoo)

Reklama

Reklama