Reklama

Reklama

Pastýř

  • Česko Strážce hranice (více)
Trailer

VOD (1)

Jednotka amerických zvláštních sil se rozhodla vydat se na dráhu zločinu a chystá se do Spojených států propašovat heroin v hodnotě 35 milionů dolarů. Do cesty se jí ale staví agent pohraniční stráže Jack Robideaux (Jean-Claude Van Damme), který dříve pracoval na newyorském oddělení vražd. Přestože po něm jdou sebevražední atentátníci, krutí sadisté i zrádní úředníci na obou stranách hranice, Jack s nimi nemá žádné slitování. Osamocen se pouští do nebezpečného boje s mocným kartelem. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (128)

Yardak 

všechny recenze uživatele

Tento akční film mě celkem překvapil, neboť jsem se 90 minut slušně bavil. Sice to nespadá do žánru áčkových filmů, ale z typicky akčních průměrných snímků určitě nadprůměr. Florentine se na režisérské židličce neztratil, hlavně v soubojích. Van Damme, Adkins a bílý králíček, co víc chtít? :o) Z akčního žánru (a taky podle úrovní Van Dammových filmů) určitě lepší 3. 65 %. ()

Testament 

všechny recenze uživatele

Jsem na rozpacích.. Film se zcela nesmyslně jmenuje Pastýř, i když by se hodil trefnější název:"Pohraničník". Van Damme na stará kolena začal zase posilovat a má slušnou figuru (oproti předchozím rokům) a z některých cén je cítit, jakoby se chtěl vrátit do 80.-tých let. Isaac Florentine se vcelku snaží a třeba bitva v hospodě až nápadně odkazuje na "Živý terč". Ovšem Jean Claude už není v takové kondici a závěrečný slušný souboj dává spíš zelenou jeho protivníkovi. Oproti posledním Seagalovým nebo Lundgrenovým filmům je Jean Claude relativně v lepší pozici. Na první ligu to ale nestačí. Dlouho jsem se rozhodoval mezi ** nebo ***, ale tentokrát jsem vyměkl a proto hodnotím... ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Je to potvrzeno. Hrůznostmi typu Teror ve vlaku nebo Street Fighter už Van Damme opravdu netrápí naše chuťové buňky. Zde předkládá JCVD takovou tu svou jistotu, která mě mile překvapila hlavně choreografií soubojů, jenž je na mnohem lepší úrovni než v poslední době u Seagala. Navíc se myslím stává z Van Damma i stále lepší herec. 45% ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

** JCVD a Scott Adkins opět v jednom filmu, to je fajn. Ale oproti Assassination Games bylo tohle slabší. Některé akce stály za to, Adkinsovy kopy a bojové dovednosti oku lahodily, ale když film skončil, říkal jsem si, že nic moc. Ale JCVD je JCVD, takže jak už jsem jednou psal - nemohu hodnotit nízko. Navíc scéna v baru - jak sbije místní štamgasty, mě pobavila. Po druhém shlédnutí ubírám jednu hvězdičku. 65% ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

JCVD stárne. Stárne ale důstojně a kéž by mi to takhle kopalo, až mi potáhne šedesátka. Pastýř je nebjéčkovatější béčko z bečkovatých. Co má ovšem výstřední a naprosto dokonalé, jsou bojové scény. Perfektní choreografie, dotažená nevyumělkovaným stříhem a netradičně "neplešatým" Adkinsonem, který je příjemným zpestřením. JCVD to prostě frajersky pořád umí a je dobře, že to ještě finálně nebalí. Pro fanouška akčních nářezů jedině dobře!! ()

Galerie (11)

Zajímavosti (11)

  • Vo filme je vidieť aj autobus Karosa B 731. (spidero11)
  • Ve scéně, kdy bandita běží po schodech, vyskočí dříve, než jej Jack Robideaux (Jean-Claude Van Damme) střelí. (Chris Masters)
  • Jako bojový choreograf a koordinátor kaskadérů na filmu pracoval J.J. Perry. Bulharským koordinátorem kaskadérů byl Kaloian Vodenicharov, v závěrečných titulcích uvedený jako Kaloyan Vodenicharov. (Rominator)

Reklama

Reklama