Reklama

Reklama

Ant-Man

Trailer 1

Podvodník Scott Lang (Paul Rudd), vybavený pozoruhodnou schopnosti zmenšit své fyzické rozměry, ale současně znásobit svou sílu, se musí ujmout role hrdiny a pomoci svému mentorovi doktorovi Hankovi Pymovi (Michael Douglas) ochránit tajemství, skrývající se v jeho úžasném obleku Ant-Mana, před zcela novými nebezpečími, která ho ohrožují. Pym a Lang jsou tváří v tvář zdánlivě nepřekonatelným překážkám nuceni naplánovat a provést rafinovanou loupež, která zachrání celý svět. (Falcon)

(více)

Diskuze

kRenzik

kRenzik (hodnocení, recenze)

Taak druha faze za nama :). Me film bavil a to hodne. Pri mravencich scenach sem se nevim proc zase citil jak maly kluk. Film bych postavil nekde mezi IM1a Thora. V druhe fazi si u me osobne uloupil misto v top trojce hned za Winter Soldiera a Strazce. Film mi neprisel na silu nuceny jak IM3 a nebyl nudny jak Thor DW.

na příspěvěk reagoval Ratemus

Cech

Cech (hodnocení, recenze)

S.W.A.T

Pravda. Je to odvážné něco nazvat Civil War, pokud se tam mezi sebou budou rvát jen Kapitán a Stark, a ostatní hrdinové se tam jen mihnou.

Blackhand47

Blackhand47 (hodnocení, recenze)

Spiker01

Pokud by to bylo např. jako u Hobita, kde by většina skupiny byla v pozadí, tak bych v tom problém neviděl. Na plátně by byli, skoro by nemluvili a v akčních scénách by svůj prostor dostali.

Spiker01

Spiker01 (hodnocení, recenze)

Otázka, jaký prostor bude mít půlka obsazení v CW...:) Pokud nebude mít film alespoň 150 minut..

na příspěvěk reagoval Blackhand47

S.W.A.T

S.W.A.T (hodnocení, recenze)

Cech

No vzhledem k tomu, že Ant-Man je jeden ze dvou superhrdinů, kteří nemají svoji totožnost jako veřejné tajemství, tak se dá odvodit, na kterou stranu se přikloní.

 

A otázka jak velkou roli sehraje, protože Paul Rudd už asi před měsícem na konferenci k Ant-Manovi řekl, že má všechny scény pro Civil War natočený.

na příspěvěk reagoval Cech

Blackhand47

Blackhand47 (hodnocení, recenze)

Ratemus

Když jsem si to počítal, tak kdyby měl Pym v roce 1947 20 let, tak v roce 2015 by měl 88, tak stará ta postava asi nebude. :D

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

Ve středu se na to jdu podívat :) Kolik, že je scén v titulkách? 1 nebo 2? :)

na příspěvěk reagoval Sweat55

Cech

Cech (hodnocení, recenze)

PS: Aspoň nám podtitulková scéna naznačila, na čí straně asi Ant-Man bude, až vypukne Civil War.

na příspěvěk reagoval S.W.A.T, st.ranger

Cech

Cech (hodnocení, recenze)

Z Ant-Mana opravdu tvůrci vyždímali všechno, co mohli a co se nabízelo. Opravdu dobrá podívaná, ale nic přelomového se nestalo - tak nějak bych to srovnal s Iron-Manem 2. Rok 2015 opravdu není moc šťastný pro Marvel. Před rokem nás nasytili výborným WInter Soldierem a Strážci galaxie, tento rok samý průměr. Seriál Agent Carter se držel tak tak, Avengers: Age of Ultron opravdu zklamání a Ant-Man lepší průměr 3*. Ovšem Ant-Man je výrazným posunem směrem kupředu a vše bylo dostatečně zvládnuté, i když děj byl opravdu někdy neuvěřitelně stupidní. Film ale zabavil a pobavil, čímž tedy splňuje kritéria, která jsme od něj očekával. Ovšem jako přírůstek do série MCU je to prostě jenom taková jednohubka.

st.ranger

st.ranger (hodnocení, recenze)

BackPa

V ničem jsem ho neviděl, kromě Wanted, kde dostal efektivně po držce. Nemohu si sednout na zadek z někoho, koho jsem vlastně aktuálně viděl v jednom filmu, v rámci hlavní role. A když ještě měl tak hloupou přezdívku, zkrátka si říka o asociaci s Gaylordem Fockerem.

na příspěvěk reagoval Ratemus

BackPa

BackPa (hodnocení, recenze)

st.ranger , Johnny_SVK

2 Potitulkové
Ranger: Nechápu to urážení herců, navíc je to dobrej herec a rád bych ho viděl jako dalšího Indiana Jonese... Asi vám vadí, že on si za jeden film vydělá více peněz, než vy a vaše rodina za 100 let nebo více....

na příspěvěk reagoval Ratemus, st.ranger

st.ranger

st.ranger (hodnocení, recenze)

Ratemus

Tebou zmíněné snímky nekritizuji, pouze zmiňuji, že kapitán mi nic neříká a nemám proto potřebu koukat na další díl, když už ten první jsem přežil s velkým úsilím. A u GoG mám předsudky na vysoké úrovni, mě už tyhle tupé CGI onanie nebaví, ale občas mi i něco sedne, u tohoto ale značně pochybuji kvůli přespříliš přeceňovanému herci Gay Lorda. Mnoho lidí mi také doporučovalo první Avengers a tam jsem se bavil jak je to neskutečně debilní film. A jsme v diskuzi k Ant-manovi, takže tato odchylující se, i když příbuzná témata zde nejsou příliš relevantní.

na příspěvěk reagoval BackPa

Související novinky

Animovaný prequel Transformers na cestě

Animovaný prequel Transformers na cestě

02.05.2020

Společnost Hasbro a studio Paramount najali režiséra a scenáristu Joshe Cooleyho (V hlavě, Toy Story 4) aby natočil animovaný prequel robotí série Transformers. Film by měl mít gigantické měřítko,… (více)

Captain Marvel si našla režisérské duo

Captain Marvel si našla režisérské duo

20.04.2017

Přestože existují sólové filmy Supergirl, Catwoman nebo Elektry, půlka internetu na ně dávno zapomněla a pravidelně se řeší, kdy už se dočkáme superhrdinského celovečeráku s ženskou hlavní hrdinkou.… (více)

TOP filmy 2015 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP filmy 2015 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

30.12.2015

V letošním přehledu nej filmů, které viděli naši top uživatelé v roce 2015, jsme dali prostor i filmům s jiným rokem výroby/uvedení než 2015. Anketu vyhrál postapokalyptický akčňák Šílený Max:… (více)

Reklama

Reklama