Reklama

Reklama

Grindhouse: Werewolf Women of the S.S.

všechny plakáty
Celý film

Obsahy(1)

Jedná se o fiktivní trailer, který na požádání Tarantina a Rodrigueze vytvořil talentovaný režisér hororů Rob Zombie v průběhu natáčení jeho remaku HALLOWEENU. WEREWOLF WOMEN OF THE S.S. je krátkometrážní horor zahrnutý do projektu GRINDHOUSE. Zobrazuje snahu nacistů o vytvoření dokonalých zabijáků a je to jeden ze tří fiktivních trailerů. (Nixon)

(více)

Videa (1)

Celý film

Recenze (218)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Kombinace Nazi exploitation, women-in-prison filmu a vlkodlaků nás musí už z principu zahrnout bizarností. Pak je prostor i pro to, aby kommandant Udo při Ódě na radost neudržel levačku a nebohý Nicolas v pár sekundách orientalismu odhalil počet svých plomb a vlastně i kvalitativní směr své budoucí kariéry.. ()

Greg25 

všechny recenze uživatele

Začátek ve kterém mž v nacistické uniformě jede na prostitutce mi spíše připomněl skandál, který měl v Německu šéf Mezinárodní automobilové federace Max Mosley, než grindhouse z let sedmdesátých či osmdesátých... Nu, ale dobrá, tenhle trailer nehýří zase až tak ojedinělými nebo aspoň efektivními nápady jako Machete od Rodrigueze nebo Thanksgiving od Eliho Rotha. Přesto trailer, který by byl (kdyby existoval film), jen průměrně sestříhaný, takhle šokuje hlavně tím, že jde o grindhouse. Přesto potěší Nicolas Cage, který si svou miniroli evidentně užil a použít hymnu Evropské unie v konci traileru nebyl vůbec špatný nápad. 55% ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem si, že fiktivní trailer na brakový film by se mohl Zombiemu podařit lépe než jeho celovečeráky, ve kterých mi silně vadí roztěkaná a zoomující kamera. Což o to, bylo to vcelku zábavné, ovšem poté, co jsem viděl podobné krátkometrážní kousky například od Rodrigueze nebo Stillera (Tropic Thunder), nemůžu hodnotit jinak než průměrně. Na traileru k neexistujícímu filmu by nemělo být poznat, že je to trailer na neexistující film, tady mi to ale přišlo až příliš okaté. ()

Adam Bernau 

všechny recenze uživatele

Konečně po dlouhých letech úhoru vidím svého někdejšího miláčka Nika Cage ve slušném filmu. Upoutávek na anglofonní filmy s třetiříšskou tématikou jsem viděl vícero, dva filmy dokonce celé, ale pokud jde o objektivitu historických fakt, psychologickou přesvědčivost a morální hloubku, tento nemá konkurenci. Trochu však zaostává v objevnosti šokujících tajemství Třetí říše, proto jen čtyři hvězdičky. ()

Divočák 

všechny recenze uživatele

Lepčí než Rothův "Thanksgiving", ale rozhodně horší než Wrightův "Don´t". Vlkodlačí žena jako tajný Hitlerův plán na vítezství ve druhé světové válce je opravdu geniální nápad a počáteční nájezd se záběry z Triumfu vůle slibuje opravdu bezvadnou podívanou. Bohužel, počáteční kvalitu Rob Zombie neudrží dlouho a celá prostřední část je jenom uhlazená nuda... tedy do chvíle, než se na obrazovce objeví Nicolas Cage!!!! ()

Galerie (1)

Zajímavosti (6)

  • Rob Zombie k fiktivnímu traileru složil také stejnojmennou skladbu „Werewolf Women of the S.S.“. (tyzmrde)

Reklama

Reklama