Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jaký otec, takový syn. Navenek vypadá Martin (Eric Stoltz) jako normální zdravé dítě. Ale pod jeho zevnějškem se skrývá výjimečná bytost. Za prvé je génius. Za druhé je plně dospělý, přestože je mu teprve pět let. Ale nejpozoruhodnější ze všeho je, že Martin je synem lidské mouchy, vědce, jehož geny byly tragicky zdeformovány při nezdařeném experimentu. A nyní je jen otázkou času, kdy se zmutované geny uvnitř Martina probudí k životu. Film Moucha II. je se svými zvláštními efekty hrůzyplným pokračováním, které svému předchůdci konkuruje jak v napětí, tak v obrazotvornosti. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (156)

PKD 

všechny recenze uživatele

Myslete si co chcete, já to žeru. Také i díky comicsovému pokr. z 2014- THE FLY: Outbreak, které všem hororářům, vládnoucích angličtinou, důrazně doporučuji. Scénář, dvorní režisér tv Kingovek, autoři Riddicka a Darabont v době, kdy mě ještě nebetyčně nenasral tou Mlhou. THE MOUCHA II.  Hudba 90% ()

UncleG 

všechny recenze uživatele

Další pohádka z říše hmyzu… Při jejímž sledování jsem se nemohl zbavit pocitu, že zelená luční kobyla z Včelích medvídků se hýbe o fous realističtěji než Walasova Brundloucha. V podstatě jde o zbytečný blábol a hamižnou touhu filmařů vyrejžovat z leptajících zvratků ještě ňákou tu kačku. Jedné pozitivum (alespoň pro mě): v druhém díle už naštěstí nehraje Geena Davis. A to je, přiznejme si, trochu málo. Když už před sebou máte dlouhý večer a nevíte co s ním, oprašte radši starou knihovnu a přečtěte si něco od Sekory. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Na záver dňa pokračovanie kultového snímku, s minimálnymi očakávaniami. Keď je takýto film ukotvený na niečo cez 40%, v čo ma divák dúfať? Jednotka bola nie len po vizuálnej stránke, ale najmä psychologickej, dejovej, absolútnym skvostom. V tomto prípade ide príbeh úplne do sračiek, to je jasné, ten je totiž rapídne zjednodušený, pričom už nemá čo ponúknuť, respektíve ako originálne naviazať na predchodcu. Vizuál ale rozhodne nie je žiadnou tragédiou, na koniec 80’tok ponuka to lepšie, pričom efekty rozhodne nepôsobia dojmom, narýchlo zbúchaných “na kolene”. Za mňe medzi 3-štyri. Určite to nie je tak zlé, ako je to tu odprezentované .. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Nedoceněný sequel výborného remaku. Walas není Cronenberg, což sám moc dobře ví, a tak se místo vykreslování psychologie hlavních postav soustředí na to, co umí nejlíp - masky. Druhá Moucha je opět velkou přehlídkou speciálních efektů, z nichž dominují neforemní zvířecí experimenty, proměna Martina v obludu a závěrečný masakr, ve kterém titulní monstrum do tváří nepřátel plive kyselinu a pod výtahem drtí jejich mozkovny. Každému ke štěstí to ale stačit nebude. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Přes hodinu to jen tak ploše bzučí, všechno lepidlo z tři roky staré opravdu fyzické mucholapky je dávno vyschlé, Zuniga pojímá svou postavu stylem mouchy, snězte si mě a klišé jsou otravnější než obtížný hmyz. Walas především v závěru, kdy se leptá a pukají lebky, prokáže svoje dovednosti v oboru maskérství, nicméně v tom režisérském se na jeho práci najdou mouchy. Hejno much. Cronenbergova pozice jejich Pána nebyla vůbec dotčena.. ()

Galerie (83)

Zajímavosti (6)

  • Tržby ze severoamerických kin činily 20 milionů amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 38,9 mil. (NIRO)
  • Natáčelo se od 30. dubna do 19. července 1988 v Kanadě a v Kalifornii (USA). (Varan)

Související novinky

Darabontova procházka s mrtvolami

Darabontova procházka s mrtvolami

13.08.2009

Známe ho především jako tvůrce Vykoupení z věznice Shawshank, ale Frank Darabont se odjakživa rád brodil především zatuchlými hororovými vodami. Začínal jako scenárista třetí Noční můry, druhé Mouchy… (více)

Reklama

Reklama