Reklama

Reklama

Tři studenti z Texasu se chystají na výlet do Mexika. Cestují po zapadlých provinciích a poslední věc, kterou  by mohli čekat, je smrt. Bohužel narazí na vyznavače starobylého krvavého kultu zla, kteří neustále dávají svému bohu lidské oběti. Film je natočen podle skutečné události. (LIVINGDEAD)

Recenze (135)

Wally 

všechny recenze uživatele

Začalo to jako jedna z největších nechuťáren, co jsem viděl, ale postupně se vytratil náboj a herci svýma přihloupýma dialogama nevýslovně nudili. Jak píše Malarkey - kdyby tam ke konci pořád někdo neřval bolestí asi bych tomuto snímku nevěnoval vůbec pozornost. Jednu hvězdičku dávám za to, že něco takového ve skutečnosti bylo možné a druhou za krásnou M. Hilgaredu. Víc si to při vší snaze z mého pohledu nezaslouží... ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Zcela neoriginální typ survival hororu, vyznačující se všemi nectnostmi včetně roztřesené kamery a použití filtrů. Prostě v Mexiku je nějaká sekta. Vražděj lidi, pak je žerou - originální až na půdu. Sežerou poldu. Pak sem přijede grupa študáků z Jůesej, jako z USA, sou to děsní chujové a pařmeni, svoboda mladým, lítáme v tom a tak... Jenže pak narazej na tuhle sektičku, postupně tak nějak začnou ty mladý Amíci odpadávat, protože na kaniblaský sekty nejsou nějak cvičený, možná sou i chabrus na prsa, kdoví?. takže krev teče, nechutností přibejvá, mozky se baštěj na syrovo, ani cibulku do toho ty zvířata nedaj... Prostě a zkrátka další zbytečná hovadina, kerou snad ani nejde označit za horor, u hororu se člověk má bát, ale tady blije zhnusením. Možná by se na tyhle typy filmů měl vymyslet nějakej spešl název. protože vono ani to "survival" tak nějak neodpovídá ději, dyž tam všichni zhebnou. Což jsme věděli od samýho začátku. Navíc, když dáte disk do mašiny, vyskočí na vás ten ukřičenej protipirát, co je votravnej jak politici před volbama, pak ňáký trailery na filmy 12, Slídil, Winx club, Reservation Road, Lovci draků, Asterix a olympijské hry, ale jinak žádnej bonus, kamarádi. Koho to zajímá, film má širokoúhlý obraz 2,35:1, ale je to na prd, na týhle nudli akorát ještě víc člověk vidí, jak nechutně ta rozklepaná kamera je. A pak se vám chce zvracet i z ní. Jo, mám to - říkal bych těmhle filmům "vyprošťovák". ()

Reklama

POciSEM 

všechny recenze uživatele

Mno hodně přibarvený oproti reálu ale i tak docela ucházející sekaná. Constanzo holt nebyl žádnej čučkař a kdyby mu to jeho šamanství nestouplo do hlavy a nenechal si unést pro změnu mladýho amíka a ještě ke všemu synovce policajta, kdoví kolik by jich nakonec na tý farmě našli. Každopádně to téma o Narcos Satánicos je hodně zajímavý, jen ten film je takovej průměrnej až obyčejnej. ()

petero 

všechny recenze uživatele

AFTER DARK HORRORFEST 2 (Borderland, Crazy Eights, Lake Dead, Mulberry St., Nightmare Man, The Deaths of Ian Stone, Tooth n Nail, Unearthed) Vôbec nie dejovo prehnaný a prekvapivo dobre natočený film. Hlavné postavy sú uveriteľné svojím strachom. Fu, až je to naozaj podľa skutočnosti tak ďakujem pekne. Mexické hranice – ďalšia destinácia kam moja noha nevkročí, dúfam. Nemám rád túto sériu After Dark Horror Festu plnú podradných filmov, ale tak ako sa v minulom ročníku objavil podarený film - nadprirodzený španielsky (záruka to kvality) THE ABANDONED, tak v tomto ročníku to je zrejme BORDERLAND. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Ze začátku mi to hodně připomínalo Hostel, ale časem to umlklo a já se příšerným způsobem nudil. Co bych taky chtěl od hororu, když mě dokáže zaujmout jen nějakej hodně originální nebo se Satanem v příběhu :) Za hranicí strachu možná není špatný horor, to už potvrzuje Obitusovo hodnocení, ale mě to k smrti unudilo, a možná bych i usnul, kdyby tam furt někdo neřval bolestí. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Založeno na pravdivé události, která se stala v Mexiku v roce 1989, kdy skupina zvaná "narcosatanicos" zabila pro své satanistické rituály minimálně dvacet lidí. (Chatterer)

Reklama

Reklama