Reklama

Reklama

Žraločí muž

(TV film)
  • USA Hammerhead: Shark Frenzy (více)

Obsahy(1)

V laboratoři provádí doktor King pokusy na lidech a jejich křížení se zvířaty. Přišel na princip kmenových buněk. Ty mohou sloužit k nahrazení jakýchkoliv buněk v těle. Lze tedy vyrábět náhradní orgány a podobně. King je ale napůl šílený a dost experimentuje. V jeho laboratoři spoutaná žena porodí dítě zkřížené se žralokem a zemře. Kingovu teorii prezentuje ve skupince vědců Amélie. Ta má za úkol se svým přítelem Tomem spolupracovat na projektu s doktorem Kingem. Amélie souhlasí, přestože s ním kdysi měla spor, když si měla vzít za muže jeho syna Paula, který pak zemřel na rakovinu. Vědci v čele s Amélií a Tomem jedou na ostrov, kde doktor King provádí své experimenty. Vědcům přijde divné, že na ostrově nemají signál na satelitním telefonu. Druhý den je King seznámí se svým projektem. Když měl jeho syn rakovinu, King ho zkřížil se žralokem a udělal z něj mutanta. Ten nyní plave v akváriu, které vědci sledují... King jim pak řekne, že je odsuzuje k smrti za to, že ho vyhostili do exilu. Zavře je v místnosti, kde je akvárium. Kingovi lidé rozstřílí sklo akvária, to praskne a zatopí místnost. Všem se z ní podaří utéct ven, a jelikož potřebují z ostrova pryč, vědci přepadnou loď, která je zakotvená v Kingově přístavu. Loď ale rozstřílejí Kingovi muži a ta vybuchne. Jeden z vědců je pak ve vodě napaden žralokem... (TV Prima)

(více)

Recenze (73)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Film vytvořila společnost Nu Image což mluví samo osobě. Jedná se o televizní dílo, které se nikdy nedostalo na plátna kin a musím říct, že je to dobře. Filmové zpracování samotné příšery nebylo moc. Trikaři se moc nepředvedli a celá jejich práce vypadala dost lacině. Za celou dobu filmu jsme celou nestvůru viděli snad jednou nebo dvakrát. Jinak byly vidět jen zuby nebo žraločí hlava či ploutev. Co se týká prostředí natáčení, musím pochválit. Ostrov i okolí bylo nádherné. Dokonce mě překvapil i hudební podklad, který se měnil s dějem. Občas jsme mohli slyšet pomalou rytmickou hudbu, která v okamžiku útoku přešla na dynamickou, místy až tajemnou. ()

helraiser 

všechny recenze uživatele

Další z velké řady hororů ve kterým jde o genetické experimenty které většinou nedopadnou dobře a ne jinak tomu je i v tomto případě. Tady jde o křížence člověka a žraloka kladivouna který vypadá celkem k světu, ale divák ho v celý kráse uvidí bohužel jen na pár okamžiků a to je opravdu špatně, protože právě tenhle kříženec je na tomto filmu zdaleka to nejlepší, jinak film jako takovej stojí za prd. No prostě film na jedno zkouknutí a konec. ()

Reklama

drackula 

všechny recenze uživatele

Hlavný záporák je akýmsi nepodareným krížencom Dr. Frankensteina a Dr. Moreaua s logikou Dr. Jozefa Mengeleho. Pupkatý W. Forsythe sa nám pre zmenu ukazuje v neuveriteľne lacných prestrelkách, tupých dialógoch a príbehu ktorí je prepchatý klišé od začiatku až po koniec. Jediné plus si zaslúži samotný žraločí muž, ktorého spracovanie je vcelku podarené. Škoda preto, že hrá skôr druhé husle, keďže jeho vyčíňanie je odsunuté na druhú koľaj už spomenutými akčnými sekvenciami medzi pupkáčom a ostrovnou ochrankou. Niektoré momenty potešili, ale bolo ich pramálo. 25 % ()

Laca1313 odpad!

všechny recenze uživatele

Uvažoval jsem o jedný hvězdičce,ale nakonec jsem musel dát odpad,protože prostě lepší hodnocení si tento film bohužel nezaslouží. Ale přece jenom i tento film má v sobě ukrytý ponaučení. Když si budete chtít najmout žoldáky,tak na pěnězích nešetřete:)),jinak si získáte maximálně takový trotly,kteří se netrefí na dva metry z AK-47,jako v tomto filmu. ()

himor odpad!

všechny recenze uživatele

OMFG! Videl som už množstvo bizardností, hlavne z dielne Asylum a od Seagala...ale toto je skvost...rakovinou zasiahnutý syn, neuveriteľne mentálne chorého vedca, ktorý sa rozhodol pomocou kmeňových buniek zachrániť syna krížením so žralokom? A to prečo? Sa akože vážne pýtam, prečo? A so žralokom? Pre pána Jána, to koho toto napadlo? Ale musím sa priznať, že mi to veľmi nápadne pripomína Mrožieho muža, ale tam nebolo toľko krvi. Tiež to bola bizardnosť. K veci. Škoda plátna, škoda SD kariet, škoda nafty, škoda elektriky. Škoda, že sa takéto čosi natáča. 0% ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Ve filmu je zmíněna investičních banka Lehman Brothers jako firma vítězů. O 3 roky později krach této banky rozpoutal největší finanční krizi od 30. let 20. století. (PD321)

Reklama

Reklama