Reklama

Reklama

Když Jenna (Keri Russell), servírka ze zapadlé jižanské restaurace, zjistí, že je se svým nemilovaným mužem těhotná, není to zrovna důvod k radosti. Mateřství nikdy neplánovala a její nemajetný, žárlivý a dětinský manžel Earl (Jeremy Sisto) pro ni sám o sobě představuje už dost velkou zátěž. Jenna má zpočátku pocit, že je všechno ztraceno a její sny o lepším životě jsou v troskách. Pak ale do města přijede pohledný doktor (Nathan Fillion) a zamíchá kartami. S podporou a láskou kamarádek a kolegyň (Adrienne Shelly a Cheryl Hines) z restaurace Joe's Pie Diner se Jenna rozhodne předvést své pekařské umění, které ocení především sám majitel podniku - Joe (Andy Griffith). Poté sebere odvahu k tomu, aby se osamostatnila a začala žít podle svých představ. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (115)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Definitivne posledny film reziserky Adrienne Shelly a fajn romanticka komedia, nijak zvast moc sladka. Zarobilo to na seba perfektne, casnicka nikdy neplanovala haranta, ale cosi sa kdesi zomlelo, este sa aj na hovno vydala za akusi nemajetnu bielu socku, ktoru hraje Jeremy Sisto /Wrong Turn/, no a zenska ma pocit ze sny o lepsom a krajsom zivote su uz asi v hajzlu ..... ale hovno! Teda pardon, chcel som napisat, ze sa nastastie mylila, vela veci sa na dobre obrati a zivot jej ukaze aj pozitivnu stranku : 77 % ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu sem se u toho nenudil, snažilo se to nekopírovat scény, který divák viděl už v mnoha dost podobných variantách a i mě to docela bavilo, ale na stranu druhou, to vlastně nemělo žádnou složku, která by nějak vynikla, díky který by mě to fakt zaujalo a chtěl to třeba někdy zkouknout znova, prostě to bylo takový nevýrazný a celej film se točil v kruhu a vyprávěl pořád o tom samým bez většího posunu v příběhu. ()

Reklama

F.man 

všechny recenze uživatele

Film o jedné neobyčejné servírce... Jenna (Keri Russell) prochází docelá tvrdě svým životem na americké vesnici. Jejím jediným přáním je odejít od manžela a začít péct své milované koláče. To bohužel není tak snadné, navíc když se nečekaně dozví, že se svým manželem čeká dítě... Dlouho jsem se rozhodoval mezi 3 či 4 hvězdy, nakonec jsem zvolil hodnocení první. Příběh je pěkný, ale ničím vyjímečný, vtípků je ve filmu dost, ale ne zase tolik a herecký výkon Keri Russell je vynikajicí, ale sráží jej okolní postavy jako je Dr.Pomatter (Nathan Fillion) či manžel Earl (Jeremy Sisto). Proto mi z toho vychází lepší 3 hvězdy a 70%. Rozhodně ale film hodný vidění. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

CIA údajně používá brutální metody výslechu, když se snaží od fousáčů z Al Kajdy dozvědět kde je Úsama, tím, že je pověsí za nohy hlavou dolů a fousy jim namočí do kýble z vodou. No kdyby slavná CIA trošku přivtrdila a přinutila fousatý kluky poslouchat dialogy z tohoto filmu, tak za chvíli budeme vědět i kam Usáma chodí srát. Z celýho filmu mě byl sympatickej snad jen ten pomerančovej džus co byl asi na 3 sekundy v záběru. Zdejší hodnocení vyhlašuju za osmý div světa. ()

dezorz 

všechny recenze uživatele

Pekvapivo sviezi obsah! To je to,co americky indie film moze, ba priam musi ponuknut, ak chce byt zaujimavy a tak malo indie filmom sa to dari. Aj napriek formalnym a niektorym obsahovym nedostatkom (je to len indie film): jednoduche, vtipne, mile a pritom nezabuda byt aj to, co je na sucasnom americkom umeni typycky, frustrujuce. ano, frustracia este nebola nikdy tak zabavna. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (7)

  • Nápad na pětiminutová rande, kterých se zúčastňuje Dawn (Adrienne Shelly), vychází z režisérčiných zkušeností. (Matty)
  • Příjmení lékaře Pomatter je kombinace tří jmen oblíbených hráčů týmu Yankees Adrienne Shelly. (slatkac)
  • Adrienne Shelly byla krátce po premiéře zavražděna. (slatkac)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno