Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Každým rokem se o jarních prázdninách populace ospalého jezera Victoria rozroste z 5 tisíc na padesát. Ve výhni slunce vypukne hlučná zábava se spoustou alkoholu. Tento rok ale existuje další důvod, proč se obávat a nepůjde jen o těžká rána po večírku nebo stížnosti od sousedů. U jezera se objevil nový druh strachu a ohrožení. Po nenadálém zemětřesení pod vodou začnou místní obyvatelstvo ohrožovat prehistorické lidožroutské ryby. Skupiny návštěvníků, kteří se navzájem ani trochu neznají, se musí spojit a společnými silami zabránit novým ostrozubým obyvatelům resortu, aby si z lidí udělali potravu. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (807)

genetique 

všechny recenze uživatele

Aja je pááán! V momentálnej konkurencii si Aja v hororovom žánri jednoducho nemá šancu nájsť rovnocenného súpera. U mňa už prešiel všetkými kritériami postaviť sa na čelo režisérov tohto žánru. K absolútnemu prvenstvu mu len chýba poradiť si s nejakým zombie námetom. Tento rok sa priam roztrhlo vrece s filmami, ktoré spoliehali na 3D, máloktorému sa však podarilo spojiť možnosti, ktoré tretí rozmer ponúka a kvalitu obsahovej stránky filmu. Aja vedel, že v rukách nemá oscarový príbeh, a tak mu nezostávalo spraviť nič iné, len z neho na Bayov štýl spraviť filmový videoklip s dôrazom na to, čo je momentálne cool a in. Toto sa podarilo viac ako by som očakával. Každá scéna obsahuje neskutočne štýlové zábery kamery, hudba dokonale vypĺňa atmosféru a ultimátne hlášky sa sypú od začiatku do konca. Každá rola, či rolička bola každému šitá ako na mieru, len Ving Rhames dostal prekvapivo málo priestoru. No a záver ma totálne odstrelil. 90%. ()

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele

Všude svítí sluníčko, zní techno a holky ukazují prsa. Vše si plyne tak, jak má, ale zároveň neodvratně směřuje k jednomu - ke KRVAVÉ LÁZNI. Docela slušný nářez, kde potěší i minirolička Richarda Dreyfusse, několik gore efektů a záběrů na zohavená těla obětí (ukousnutý penis už je moc) i samotný závěr. Béčko jak vystřižené z 80. let - je to hloupé, ale zábavné. A díky odvaze tvůrců ukázat nám víc, než je v dnešní přecitlivělé době zvykem, budu hodnotit vysoko. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

„Ober tu nohu pořádně!“ Pamatujete si, jak vám to vždycky říkávala maminka u obědu? Zubaté rybičky z pravěkého akvária Pleistocén nemusíte pobízet vůbec.. Rozšafný horor pro akvaristy se zálibou ve splatterech a vzdouvajících se poprsích, jenž disponuje D3 scénářem (demence na třetí), u něhož netřeba polemizovat, že absolutní nesympatičnost všech postav byla úmyslem a skvostnou scénou ataku na účastníky Boobies party, po němž v okolí malebného jezera Victoria rapidně vzrostla spotřeba AJAtinu. Saša bez diskuze umí, akorát by si měl vybrat o něco temnější cestu, kterou se bude v rámci žánru ubírat a hlavně se nenechat fackovat popularitou třetího rozměru. Na druhou stranu, pořád lepší takto sledovat piraně umírající na akutní otravu silikonem, než dokumentární pořad zabývající se nuancemi třecího aktu jelce tlouště.. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Piranha se jednoznačně pasovala na horor roku 2010 (tento fakt není ovšem překvapivý, protože těch povedených hororů je v letošním roce jako šafránu). Alexander Aja oprášil brutalitu a nemilosrdnost a nechal v jezeře na pospas kozy, pincky a bobry jako návnadu. Filmu nemám absolutně co vytknout, snad jen že 3D jsem protrpěl, už by se nad touhle novinkou měl někdo zamyslet, bochnout do stolu a říct dost! Dabing mě překvapivě nerušil. Zpátky k filmu, ten obsahuje menu jaké by měl mít pořádný horor: napětí, teenagery, kozy, ultimátní zabijáky (mimochodem pekelně provedené a hladové), starého vědce, hrdinského policistu a nějaký ten mladý pár co musí nakonec přežít, k tomu přihodit ještě nějaké komické figurky (skvělý Jerry O'Connell) a je prostřeno na večeři. Z kina jsem odcházel dost ušlápnutý, s poničenou psychikou, Aja se krve rozhodně neštítí a jak tady již jeden kolega poznamenal, oproti jiným režisérům dokáže ponechat oči otevřené i tam kde již druzí odcházejí. Aja prostě dokáže jít až na samou hranici. A tak se divák dočká spousty ohříbaných končetin. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Tak to byl teda odvaz. Kdo by to byl čekal, takový cool horůrek s fajnovou hudbou a zabijáky, které nic nezastaví. Pár scén je divných a nelogických, to se dalo čekat, ale zábava to je skvělá. To si radši pustím tenhle 88 minutový film našlápnutý krví, akcí a pařícími lidmi, než nějaké nudné, uspávací veledílo. Neviděl jsem to ve 3D, ale věřím, že to musela být paráda. Jedna scéna s částí těla "Jerryho O'Connella" musela být v kině vážně zajímavá. :-D 70% UPDATE 2021: Já měl asi tenkrát zatmění ne? 50% ()

Galerie (131)

Zajímavosti (19)

  • Richard Dreyfuss dostal za svou malou roli z úvodu filmu 50 000 amerických dolarů. Všechny peníze věnoval charitě. (darek kartac)
  • Ve filmu bylo použito přes 1100 lodí. (KucC)
  • Filmoví tvůrci museli scény na moři kvůli nepřízni počasí natočit během dvou týdnu, zbytek byl pak dotočen v ateliérech. (dan.pacino)

Reklama

Reklama