Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Každým rokem se o jarních prázdninách populace ospalého jezera Victoria rozroste z 5 tisíc na padesát. Ve výhni slunce vypukne hlučná zábava se spoustou alkoholu. Tento rok ale existuje další důvod, proč se obávat a nepůjde jen o těžká rána po večírku nebo stížnosti od sousedů. U jezera se objevil nový druh strachu a ohrožení. Po nenadálém zemětřesení pod vodou začnou místní obyvatelstvo ohrožovat prehistorické lidožroutské ryby. Skupiny návštěvníků, kteří se navzájem ani trochu neznají, se musí spojit a společnými silami zabránit novým ostrozubým obyvatelům resortu, aby si z lidí udělali potravu. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (803)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Masakr, ke kterému dojde zhruba půlhodinu před koncem, je opravdu neskutečný a jedinečný. Tahle skvělá, nekompromisní a dost nápaditě krvavá scéna byla ovšem tím jediným, co mě na filmu vážně pobavilo. Byly doby (před pubertou a částečně i během ní), kdy jsem přesně kvůli takovým ptákovinám civěl na televizi do dvou tří hodin do rána... Ale ty doby jsou pryč. Dvě hvězdy dávám za onu MEGAscénu a za pány Lloyda a Dreyfusse. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

„Ober tu nohu pořádně!“ Pamatujete si, jak vám to vždycky říkávala maminka u obědu? Zubaté rybičky z pravěkého akvária Pleistocén nemusíte pobízet vůbec.. Rozšafný horor pro akvaristy se zálibou ve splatterech a vzdouvajících se poprsích, jenž disponuje D3 scénářem (demence na třetí), u něhož netřeba polemizovat, že absolutní nesympatičnost všech postav byla úmyslem a skvostnou scénou ataku na účastníky Boobies party, po němž v okolí malebného jezera Victoria rapidně vzrostla spotřeba AJAtinu. Saša bez diskuze umí, akorát by si měl vybrat o něco temnější cestu, kterou se bude v rámci žánru ubírat a hlavně se nenechat fackovat popularitou třetího rozměru. Na druhou stranu, pořád lepší takto sledovat piraně umírající na akutní otravu silikonem, než dokumentární pořad zabývající se nuancemi třecího aktu jelce tlouště.. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Komedie opravdu povedená - nejen chováním postav, ale i neustálými pubertálně vtipnými proslovy. ,,Ještě jeden krok, hoši, a celý týden budete močit blesky!" ,,Pěkná trubka." ,,Pěkný dudy..." ,,Zvládneš to?" ,,To si pište, netancuju u tyče pro nic za nic!" Ale děvenka to stejně nezvládla. Trochu otravné byly kecy typu - To tu všichni umřeme? Nikdo nebude umírat, jasný! Vyzněly hodně parodicky. Jinak si člověk našel různé odkazy - nejlepší byla ručička! Hezky jsem sebou trhnul a vzpomněl si na Carrie. Být to na mně, nechám sežrat všechny hlavní postavy, hlavně protivný rozmachaný parchanty - pardon, děti. Osud postav je divákovi vcelku lhostejný, k srdci žádná nepřiroste. Roztomilé byly nahaté akvabely. A pak melouny ve vzduchu, ve vodě, pod vodou, jako by se filmem mihl duch Russe Mayera. A divný barvy. Že by pocta barvotiskovým filmům 50.let? Masakr ve vodě šťavnatý stejně jako holky. Milý film. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Parádní zábavnej horor, co se nebere vážně. Bavila mě první půlka s mega plážovou party. Všude samý holky v bikinách, prostě letní pohoda. To natáčení porna, kde se nešuká bylo fakt směšný a prostě jsem se bavil. Samotný piraně a ten plážovej megamasakr byl zvládnutej na jedničku. Přesto se o největší chuťovku postaraly vlasy zaseknutý za lodní šroub a ne piraně. Mno a povinná finální scéna...paráda. Aja prostě zase nezklamal. Jedinou a důraznou výtku mám k 3D. PROČ?!!! Bylo tam úplně ZBYTEČNÝ a hlavně ŠPATNÝ. Dění na plátně jen znepřehlednilo a film by byl bez toho mnohem lepší. Každej není James Cameron a cpát 3D všude, jen abych vydělal víc peněz když to s tim neumim natočit je blbost. ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Playboy Magazín uvádí: Piraňa 3D. Vnady ve vzduchu, na souší, ve vodě i pod vodou! Zkrátka všude, kam se podíváš. Alexandre Aja je ďábel, který musí zákonitě skončit v pekle. Prakticky si vystačí s třemi lokacemi, kde rozpoutává efektivní peklo na zemi (pod vodou). Nejprve neodmyslitelný RAP, prsa v pozor a podmořské soft porno za zvuků operní árie. Pak do ruda zbarvená, vesele bublající, vodní hladina, lidské makety zmítající se v elektrických křečích, maso se odlupující od kostí za doprovodu ocelového cvakání malých zubů. Zuby! Zuby! Zuby! Lidé křičí, co jim síly stačí. 3D dráty létají vzduchem a pronikají do měkkých/silikonových tkání jako nůž máslem. A když dojde na citování Čelistí – welcome home dear watcher. Elisabeth Shue nakopala všem Piraňám prdel! A ještě ke všemu ve 3D. Nejzábavnější film roku? Absof*ckingloutly! ()

Galerie (131)

Zajímavosti (19)

  • Snímek startoval ve 2 470 amerických kinech s obratem $10,1 milionů. Celosvětově snímek pak nasbíral $81,5 milionů. Rozpočet přitom činil $24 milionů. (pavlikv)
  • Richard Dreyfuss dostal za svou malou roli z úvodu filmu 50 000 amerických dolarů. Všechny peníze věnoval charitě. (darek kartac)
  • Ve filmu bylo použito přes 1100 lodí. (KucC)

Reklama

Reklama