Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Diana se stala před lety svědkem přestřelky na střední škole, při které zemřela její kamarádka. Nyní žije s pocitem viny, že může za její smrt. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (106)

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Podle komentářů vidím, že to spousta uživatelů nepochopila. Jestli vám po shlédnutí konce připadá, že nevíte, která bije, přečtěte si původní název filmu :-) Ten český je hloupost, je vidět, že naši milí distributoři zhlédli jenom trailer anebo jsou taky úplně blbí. Ať je to jak chce, mám vážný problém s Umou. Bez ní bych filmu byla schopná dát pět hvězdiček, ale ten její trpitelský pološílený výraz po celou, zdůrazňuji - CELOU dobu filmu? Myslela jsem, že mi z toho hrábne taky. Opravdu špatná herečka. Každopádně myšlenka filmu o rozhodnutích, která děláme a jejich důsledcích se mi líbila a Evan Rachel snad ještě víc :) S Umou už mimochodem nechci nikdy nic vidět, protože má zřejmě talent úplně zazdít veškerý potenciál filmu. Kromě toho mě opravdu nebavilo věčné opakování scén. Jinak je to zajímavý kousek, který určitě stojí za shlédnutí. ()

markuc 

všechny recenze uživatele

Film ma silne tema a prime poselstvi k lidem,kteri hazi problemy dneska za hlavu. Thurman v hlavni roli nicmene nicmoc nepredvadi a hlavni role v takovemto filmu ji neprislusi. Jinak film je velmi rozvlacny (v podstate se v nem mnoho neodehrava,takze po strance scenare asi ne zrovna domysleny/vypiplany). A musel jsem k nemu upijet kavu - jinak bych usnul. ()

Reklama

Sfinkter 

všechny recenze uživatele

Ve vší skromnosti v podstatě spokojenost, i když Perelmanova prvotina se mi líbila více. Film jsem pochopil asi až za 5 minut od skončení a to podle originálního názvu a i tak si myslím, že moje pochopení je pouze moje domněnka. Opět důkaz, jak tragicky distributoři film přeložili, protože podle českého názvu předpokládám, že možná jeden z nich viděl maximálně trailer. Na jednu stranu citlivé, zamyšlené, krásna Uma - na druhé straně režisér nešetří naprosto hloupými motivy, nevyrovnané, mohlo to být i lepší Vadime! ()

glitter 

všechny recenze uživatele

Konec je podle mě dost nečitelný, což je obrovská škoda a také největší slabina. Když už film takhle pěkně graduje, tak udělat takové rozuzlení mi přijde poměrně jako výsměch. Vůbec jsem si nebyla jistá co jsou představy a realita, a příběh mi tím pádem ve výsledku nedával moc smysl. Možná jen byla v noci moje mysl už příliš unavená, aby ten chaos pochopila, nicméně wikipedie v případě nouze pomůže. Hned mohl mít film o hvězdičku víc, kdyby to šlo i bez nápovědy. Každopádně film to nebyl špatný, svědomí a výčitky s ním spojené je dle mě velmi dobrý náměť. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Po většinu času se jedná o celkem obstojnou výčitkárnu a variaci na šílené střelce se Sophiinou volbou. Uma Thurman a Evan Rachel Wood hrají dobře, přepínání v čase taky funguje a děj docela svižně ubíhá, takže v mých očích měl film našlápnuto na solidní čísla. Jenže to by tu nesměl být konec, který Perelman totálně podělal, vytvořil mi v hlavě zmatek a film mi znechutil, takže jsem ani neměl zájem zjišťovat, jak to tedy jako bylo. Velká škoda. 50% ()

Galerie (41)

Zajímavosti (2)

  • Natáčanie filmu prebiehalo na viacerých miestach a školách v americkom štáte Connecticut. (MikaelSVK)
  • Uma Thurman zde vystupuje jako dvaatřicetiletá matka, ve skutečnosti jí však v době natáčení bylo již 37 let. Rovněž dvacetiletou Evan Rachel Wood scénáristé omladili - na sladkých 17. (hippyman)

Reklama

Reklama