Reklama

Reklama

Experiment: Zombie

  • USA Automaton Transfusion
Trailer

Obsahy(1)

Chris, Jackie a Scott jsou spolužáci ze střední školy, stanou se svědky, jak jeden ze studentů brutálně pokouše svého profesora. Nikdo tomu však nedává velkou důležitost a po škole jedou na velkou oslavu. Po cestě však nepotkávají žádné auta ani lidi, město je prázdné, ale jak po chvilce zjistí město se jen zdá být prázdné, ve stínech se schovávají hladové zombie. (Ignus.cz)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (95)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Ku horrorovému subžánru zombie mám silne pozitívny vzťah. Vyčínanie a likvidácia oživlých mŕtvol ma vždy dokáže pobaviť a zaujať. Zbožňujem filmy George A. Romera, hodne sa mi páči aj akčná séria "Resident Evil", dobre poznám i staršie americké či talianske zombie snímky, no a nevyhýbam sa ani novinkám. Takže som si so zvedavosťou pustil aj film z roku 2007 "Automaton Transfusion". Reku rozšírim si ním svoje zombie obzory. Bolo to taká poloamatérska krvavá jednodubka. Nič moc. ** ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Další zombi horor, který sice nepřináší nic nového a převratného, ale zase neurazí a jde tam se pokochat gore pochutinama. Zombi jsou sice hodně rychlý a chytrý, a mají velkou sílu, ale proč né, vše je nám v závěru vysvětleno. Děj to nemá v podstatě žádný, zombi se objeví všude možně a řádí, školáci jedou na mejdan a na konzert a všude je napadají. Děj není podstaný, ale krve si tam užijete dostatek. Stopáž je poměrně krátká. Co bych vytknul je někdy příliš rozmazaná a těkavá kamera, ale to byl záměr tvůrců. ()

Reklama

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Slušný horor plný krve se spoustou hladových zombie jak má být. Bohužel amatérsky natočený, špatná atmosféra, špatný efekty, hrozné herecké výkony a žádný příběh. Prostě by se dalo jmenovat strašně věcí, které byli špatné a když si toho všimnu i já, tak to je to vyložená bída. Ke konci filmu, když přijdou hlavní hrdinové do školy přes spoustu mrtvol je vidět i mikrofon, tak jsem docela čuměl. Musel jsem si to několikrát přetočit jestli jsem se nepřekoukl, ale bylo to tam. Tím jsem dostal výbuch smíchu, protože tak obrovskou chybu jsem nikde ještě neviděl. každopádně aspoň za brutalitu si zaslouží jednu hvězdu.. 2/10 = 20% ()

666teen odpad!

všechny recenze uživatele

To, že si někdo od tatínka půjčí kameru, od starší sestry šminky, zleje pár kámošů kečupem z výprodeje a nechá je běhat po lese, nebo po škole za bujarého řvaní nebo huhlání ještě neznamená, že natočí horror. Vznik nového kultu? Jeden z nejlepších hororů desetiletí? Co jste hulili? P.S. Po shlédnutí téhle pecky jsem musel remaku Dne mrtvých tu jednu hvězdu dát. ()

VonHayek 

všechny recenze uživatele

Tolik ufňukaných nebo hystericky křičících, nelogicky jednajících i hovořících, herecky nepřesvědčivých postav jsem už dlóóóuho neviděl. K tomu ještě musím přidat úděsnou rádoby akčně-amatérskou kameru, nic moc zvuk(sledováno s audio stopou AC3 640 Kbps) a scénář pravděpodobně napsaný na ubrousku z nonstopu... ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • V 54. minutě filmu je možné zahlédnout nad hlavou protagonistů zvukový mikrofon. (dandislav1991)

Reklama

Reklama