Reklama

Reklama

Experiment: Zombie

  • USA Automaton Transfusion
Trailer

Obsahy(1)

Chris, Jackie a Scott jsou spolužáci ze střední školy, stanou se svědky, jak jeden ze studentů brutálně pokouše svého profesora. Nikdo tomu však nedává velkou důležitost a po škole jedou na velkou oslavu. Po cestě však nepotkávají žádné auta ani lidi, město je prázdné, ale jak po chvilce zjistí město se jen zdá být prázdné, ve stínech se schovávají hladové zombie. (Ignus.cz)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (95)

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Steven C. Miller sa rozhodol ignorovať všetky zákonitosti filmu ako napríklad strihová skladba, normálny záber, či nejaký normálny prechod medzi dňom a nocou a taktiež sa rozhodol požívať nezmyselné objavovanie a následné zmiznutie celej zombie hordy. Celé to pôsobí amatérskym dojmom a vyzerá to skôr akoby pre tínedžrov, keďže stredoškoláci sú nositeľmi "deja". Nedokončenosť celého filmu a všadeprítomná krvavosť ma našťastie celkom potešili. Myslím, že 3* sú síce nadhodnotením, ale tak prečo aj nie. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Já si v žádném případě nemyslím, že Automaton Transfusion je amatérský film. Naopak, krvavé scény a triky jsou na vysoké úrovni. Pro nic za nic by film nebyl zařazen do kategorie DIMENSION EXTREME. Kategorie, kde jsou brutální filmy, jako např. UVNITŘ (INSIDE). Automaton Transfusion mne ani chvíli nenudil, herecké obsazení také ušlo a příběh..... u Zombie filmů nebývá příběh - vždycky unikne vir a nakazí lidi, které se poté změní v Zombie. Takže v ZOMBIE filmech neočekávám nějakou myšlenku :-) Tady platí pouze jedno : SPOUSTU KRVE, BRUTÁLNÍ VRAŽDY a TRHÁNÍ MASA.... a tohle všechno "Automaton Transfusion" - SPLŇUJE! Pouze jedno mínus, musím nyní počkat na Automaton Transfusion: Contingency 2009, který je pokračováním :-)DOPORUČUJI SLEDOVAT FILM VE ZVUKU DD 5.1 - paráda :-) ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Jedním slovem: Příšerné. Vrcholně amatérské dílo s otřesnými hereckými výkony, střihem, režií, no prostě vším. Zombíci vypadají jako normální lidé, liší se od nich pouze tím, že mají notně zkrvavené oblečení. Nedávno jsem na netu viděl reklamu, která tvrdila, že tento snímek bude jedním z nejlepších zombie hororů vůbec - tak tady někdo měl buďto velký smysl humor, anebo značnou drzost. Neztrácejte s tím nikdo čas, nestojí to za to. Edit: Po seznámení se s filmem Dead Moon Rising zvyšuju na 1*. ()

Israha odpad!

všechny recenze uživatele

Coby studentský kraťas by Automaton Transfusion byl snesitelný, jako regulérní celovečerní horor neobstojí ani v nejmenším. Že to nemá rozpočet, herce a scénář, by se ještě dalo odpustit, ale ono i to nahánění se se zombiemi úplně postrádá šťávu i atmosféru, je to neuroticky nasnímané a stejně tak i sestříhané, takže se lacině namaskovaný komparz, který vůbec nepřipomíná oživlé mrtvoly, dost často prostě jen tak objevuje náhodně z ničeho. Jakýs takýs kompliment by si snad zasloužily gore efekty, které nevypadají zle, ale díky divně rozostřené a šíleně se klepající kameře hodněkrát ani nejdou pořádně vidět. Amatéřina, a peklužel nikoliv fandovsky nadšená, ale tupá a ubíjející. Hodinu deset trvající stopáž se, v ostrém kontrastu ke sprintujícím zombákům, úmorně vleče a šourá. Nebrat. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Jojojoj, toto bola, ale velka kravinka. Herci, či neherci, kamera tazko roztrasená, gore lacne ako i celý film. Venujem sa zombie filmom a tento nieje ničím výnimočný, len kopíruje staré známe osvedčene metódy, keby do toho dal aspoň kúsok originality(seba), idem kvôli tomu na 3*, ale nedal, takže len za 2*. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • V 54. minutě filmu je možné zahlédnout nad hlavou protagonistů zvukový mikrofon. (dandislav1991)

Reklama

Reklama