Reklama

Reklama

VOD (1)

Všechno to začalo, když Charliemu Loganovi bylo deset let. Odmítl tehdy políbit jednu dívku a ona na něj seslala kletbu. Nyní, o pětadvacet let později, je z Charlieho (Dane Cook) úspěšný dentista... a prokletí stále trvá. Zatímco jeho nejlepší přítel, plastický chirurg Stu (Dan Fogler), zvládá tolik pacientek, kolik je jen možné, Charlie stále nemůže najít tu pravou. A co je ještě horší, na svatbě jedné své bývalé přítelkyně zjišťuje, že každá žena, s níž se vyspal, našla skutečnou lásku – s mužem, kterého vzápětí potkala. Jeho život naplněný jen sexem bez citů je stále osamělejší – dokud nepotká Cam (Jessica Alba). Obavy z toho, co by mohlo následovat po společně prožité noci s dívkou svých snů, však Charlieho přimějí k rozhodnému činu. Kletbu z dětství je třeba zlomit! (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (302)

fars 

všechny recenze uživatele

Naprosto prumerna komedie u ktere se porad sami sebe ptate, proc hlavni hrdina proste neudela to, co je vam jasne uz od zacatku ze musi udelat. Misto vtipnych dialogu se zde spis sazi na nejruznejsi pady Jessici Alby... ale buhviproc jsem se stejne pokazde zasmal, kdyz si znovu rozbila hubu :-) A Dane Cook je docela sympatak, navzdory tomu ze jsem si ho drive v zadnem filmu nevsiml, tady se mu darilo me tu hodinu a pul zabavit. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Já mám zkrátka pro tenhle typ romantických komedií velkou slabost a nestydím se za to. Připomnělo mi to trochu Sex and Death 101, akorát v jiném balení. Mně připadá, že tu všechno funguje. Uvědomuji si, že schéma je pořád stejné a předvídatelné, hlavní hrdina, který má nějaké trable s láskou, má nejlepšího kamaráda, pošuka, který hláškuje a má smůlu v lásce, ale nakonec se na něj taky štěstí usměje, hlavní hrdinka je okouzlující, dojde k nějaké krizi, která se vyřeší v přesladkém konci. Tohle všechno tu bylo tisíckrát, ale přesto mě Klikař Charlie pobavil a nesmírně se mi líbil. Jessica Alba jako roztomilá smolařka nemá konkurenci, tuhle roli nemohla dostat jiná herečka, žádná by ji tak nezahrála, pokud pominu trochu starší Teri Hatcher, Dane Cook stejně skvělý jako v Kamarádově holce, pár vynikajících vtipů, pár sprostých, pár nechutných a jako bonus tučňáci. Jessica Alba a tučňáci, to je opravdová porce roztomilosti a sladkosti. ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Skvelá nekonvenčná komédia, ktorá z plytkého príbehu v úvode si nenazdajky behom chvíle vylepší skóre, ktoré záverom kandiduje aj na štvrtú hviezdičku, ale klasický záver mi jednoducho nedovolí ju pridať. Jedno je fakt, že Dane Cook sa musel počas natáčania skvelo pobaviť a jeho sexuálne chúťky by som nechcel zapierať. To, čo robí film postupom času lepším je naozaj originálna zápletka. Občas som sa dokonca aj schuti zasmial, ten pravý a masívny útok humorných scén prišiel však až v samom závere. Čo je škoda, pretože slovné prestrelky medzi Charliem a jeho doktorským parťákom Stuom mali šťavu, dokonca takú, že som miestami zabudol, že má film romantický podtext. 70%. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Romantická komédia s Jessicou Albou, áno, mohol som si v tom čase, keď som ju ozaj zbožňoval (stále ju mám ako herečku rád) priať viac? Myslím, že nie, avšak čo som si neprial bola takáto primitívnosť. Brutálne nechutné v sexuálnej oblasti, prešvihnutý sexizmus kvôli prakticky ničomu. Zoznámenie, vlastne celý úvod je jedná veľká klišé trápnosť, koniec sa dal predvídať, ale je aspoň pekný. Jessica ako dievča od tučniakov je zaujímavý nápad, aj keď asi netušila, čo prežívajú zvieratá v zajatí. Film vyzerá veľmi milo a zábavne, ale pritom je to povrchná hlúposť, čo ma mrzí. Začínam sa sám seba pýtať, existuje vôbec nejaká perfektná romantická komédia? Aj toto ňou mohlo byť, len to chcelo to poriadny scenár, ktorý by vedel aj nevýnimočné prostredie vylepšiť, navyše keď máte v posteli Jessicu Albu, ktorá vás prstom pozýva do postele k nej, to je najlepšia scénka filmu. S obsahom filmu však nie som stotožnený, nie som stotožnený s romantikou, ktorú nahrádza sex ako moderná a pokroková vec. Som úprimne z tohto filmu sklamaný, ale zas nie je zlý, mnohé české a slovenské filmy dneška nedosahujú ani kvalít tohto. ()

maverick10 

všechny recenze uživatele

Klasickej scenar: sympatak hlavni hrdina, trochu smolar a i klikar bojuje o srdce prekrasne divky (v tomhle pripade very very krasne divce, Jessica je proste k zulibani). Hlavni hrdina ma kamarada, ktery ve filmu je ten humornej clanek a snazi se svymi radoby dobrymi radami stale svadet ke spatnostem, aby nakonec filmu dal tu nejmoudrejsi radu!!!!!!!! UF!!!!! Je to prumer a uz je to docela nuda!!! ()

Galerie (36)

Zajímavosti (8)

  • Ve scéně, kdy Dane Cook (Charlie) hraje v parku frisbee, má na hlavě kšiltovku s logem „Super club“. Stejný název nesl smyšlený velkoobchod, ve kterém Dane pracoval v komedii Rande měsíce (2006). (Pethushka)
  • Filmový plagát je odkaz na prednú stranu časopisu Rolling Stone, na ktorej boli Yoko Ono a John Lennon a John bol na nej kompletne nahý. (ladko)
  • Scény s tučňáky se natáčely ve Vancouver Aquarium Marine Science Centre. (Zdroj: Wikipedia.cz)

Reklama

Reklama