Reklama

Reklama

VOD (1)

Všechno to začalo, když Charliemu Loganovi bylo deset let. Odmítl tehdy políbit jednu dívku a ona na něj seslala kletbu. Nyní, o pětadvacet let později, je z Charlieho (Dane Cook) úspěšný dentista... a prokletí stále trvá. Zatímco jeho nejlepší přítel, plastický chirurg Stu (Dan Fogler), zvládá tolik pacientek, kolik je jen možné, Charlie stále nemůže najít tu pravou. A co je ještě horší, na svatbě jedné své bývalé přítelkyně zjišťuje, že každá žena, s níž se vyspal, našla skutečnou lásku – s mužem, kterého vzápětí potkala. Jeho život naplněný jen sexem bez citů je stále osamělejší – dokud nepotká Cam (Jessica Alba). Obavy z toho, co by mohlo následovat po společně prožité noci s dívkou svých snů, však Charlieho přimějí k rozhodnému činu. Kletbu z dětství je třeba zlomit! (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (302)

oje 

všechny recenze uživatele

Ať si cestou z pokoje ukopnu malíček o dveře, ale tohle je perfektní komedie s dobrým tempem, skvělými fóry a velmi dobře voleným obsazením. Všechny postavy odvádí dobrou práci, tvář tomu dává ale hlavně Cook, který dokáže rozesmát i jediným pohledem. Romantická línie je zastíněná humorem a je jen takovou nosnou linkou pro hromadu fórů. Ty mají říz, jsou často perverzní a drsný, nikdy ale samoúčelně trapný nebo jinak nepřirozený, takže jako komediální zážitek je tohle výborné. Alternativa: Best Friend's Girl. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Ano hned beru tvůj údajný dar, hned nastavím taxu a můžeme se bavit, no ale teď vážně je to super ale pak vidíte jak je to jen z jednoho důvodu a tak musí přijít na scénu krásna Jessica a vy se musíte poprat se svojím novým já, a jediný kdo vám pomůže k lásce a že to není dar je nej posedly plastický kámoš a obři sexi vorvanice protože ona je ta pravá poser mě. ()

Reklama

Bauer 

všechny recenze uživatele

Klikař Charlie! O této komedii jsem skoro vůbec nevěděl a dostal jsem se k ní zcela náhodou. Asi tak půl roku mi ležela na stole Unrated version (docela ostrá) a já nevěděl, jestli to nebude pouhá ztráta času. Až jsem se jednou nudil a na tuto komedii přišla řada. Teda, jak já jsem byl překvapen. Že to bude, až tak dobrá romantická komedie jsem vážně nepočítal. Celkem super příběh o prokletí jednoho malého chlapce, který v dospělosti rozdává štěstí a s každou ženou se kterou něco měl, tak tu potkalo štěstí v podobě svatby. Jenže pak se zamiluje do jedné nešikovné krásny a kletba musí být prolomena. Parádička. A samozřejmně je to i zábavné a to v tom smyslu, že občas jde o sprostý humor ale občas také o inteligentní humor. Některým scénam jsem se smál i nahlas. Dokonce i nějaké hlášky byli skvělé. Hodně mně překvapil Dane Cook. Pro mně zcela neznámý herec zabodoval na plné čáře. Některé jeho kreace mi připomínali Jima Carreyeho. Krásná Jessica Alba v roli nešikovné krásky byla tak dobrá a některé její nehody byli vtipné. A nejvtipnější na celém filmu s jeho kecama a prostě se vším byl Dan Fogler. Jedná se o parádní vtipnou romantickou komedii, která ovšem není tak sladká jako některé ze stejného žánru. ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Povedená komedie, která má poměrně dost originální zápletku, a původně jsem chtěl dát i 4****, jenže pak jsem si uvědomil všechny zápory - Jessica Alba, kterou opravdu nemusím (o to víc ale překvapila v Awake), nejvíc klišodiní scény - setkání na letišti atd atd... Prostě při srovnání s čtyřhvězdičkovejma romantickejma komediema, které jsem teď v poslední době viděl, Klikař Charlie pokluhává. A Dan Fogler byl fakt odpornej, ble! ()

shyster 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie, na kterou si za pár dní již nevzpomenete, ale v daný chvíle splní svůj účel, tj.pobaví. Jessica je krasavice a jako herečka mi tady až tak nevadila. Dane Cook je neokoukaný komik, který nejspíš kvalit konkurence nedosáhne. I tak bylo ta hodina a půl nepromarněná a sympatičtí hrdinové vám vynahradili ty tradiční hollywoodské klišé. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (8)

  • Scény s tučňáky se natáčely ve Vancouver Aquarium Marine Science Centre. (Zdroj: Wikipedia.cz)
  • Ve filmu se objevilo celkem 21 tučnáků afrických. Pět z nich bylo vycvičeno tak, že se jich herci mohli dotýkat. (Pethushka)
  • Auto Cam Wrexlerovej je Toyota Prius II a na nárazníku má nálepku "I LOVE PENGUINS", čo v preklade znamená "Milujem tučniakov". (ladko)

Reklama

Reklama