Reklama

Reklama

VOD (1)

Všechno to začalo, když Charliemu Loganovi bylo deset let. Odmítl tehdy políbit jednu dívku a ona na něj seslala kletbu. Nyní, o pětadvacet let později, je z Charlieho (Dane Cook) úspěšný dentista... a prokletí stále trvá. Zatímco jeho nejlepší přítel, plastický chirurg Stu (Dan Fogler), zvládá tolik pacientek, kolik je jen možné, Charlie stále nemůže najít tu pravou. A co je ještě horší, na svatbě jedné své bývalé přítelkyně zjišťuje, že každá žena, s níž se vyspal, našla skutečnou lásku – s mužem, kterého vzápětí potkala. Jeho život naplněný jen sexem bez citů je stále osamělejší – dokud nepotká Cam (Jessica Alba). Obavy z toho, co by mohlo následovat po společně prožité noci s dívkou svých snů, však Charlieho přimějí k rozhodnému činu. Kletbu z dětství je třeba zlomit! (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (302)

somnar 

všechny recenze uživatele

Good Luck Chuck pořád zapadá do kategorie amerických romantických pohádek, ale nebojí se zároveň sejít ze stezky předepsaných scén a situací - stojí tak jednou nohou v neškodných zábavičkách a druhou elegantně nakročuje do realistického apatowského vesmíru, do jehož kvalit mu však stále hodně chybí. Na druhou stranu, není zde nouze o zábavu (přimrzlé jazyky, zhulený brácha, trojprsá ženština, eskapády na letišti the best), tudíž neodolatelná Jessica nakonec zakopla (ano, čtete správně) o tři hvězdy. (nej hláška: Budeš mít krasavice jako má jen Colin Farrell nebo Ellen Degeneres!!!) ()

otík 

všechny recenze uživatele

Poměrně vtipná a zábavná komedie s přitažlivou Jessicou Albou a příšerným Danem Cookem v roli totálního magora, který věří svému prokletí, že žena, se kterou se vyspí, se vdá - ale za někoho úplně jiného než za něj. A tak si začne užívat, ale jen do doby, kdy se opravdu zamiluje - a tu nám totálně zmagoří a začne dělat příšerně trapné věci proto, aby svou milou neztratil. Příjemná komedie, škoda jen některých nechutností a docela hodně sexu. ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Tenhle film byl pro mě chvílemi neuvěřitelné utrpení. Dane Cook byl chvílemi totálně marný, za což sice on nemohl, ale já jsem ho v některých scénách nemohl vystát. Samotná "super myšlenka" filmu není nikterak zajímavá, spíše naopak, je to dost tragický. "Ta s kterou se vyspí se šťastně vdá s dalším přítelem". No, prostě dost ulítlá záležitost. Ale to by snad ani tak nevadilo. Co mi teda dost vadilo bylo totální ubohost některých scén. Vyskytovaly se v nich především Cook a pak taky ten tragéd Fogler. Jessica Alba sice není žádná herecká hvězda, ale aspoň ona byla tím lepším v tomto paskvilu. Začátek je poměrně v pohodě, několik vtipných situací, ale pak už je to jen jízda do pekel. Jen chvílemi náznak toho lepšího, ale jinak jen romantický trapas s divnými herci v trapných scénách. 35% ()

KarelR 

všechny recenze uživatele

Ano, ten film je v podstatě hrozně špatnej... ale skvěle se na to dívá. Konečně hrdina, co se opravdu vyspí s každou, kterou potká. Kam se hrabe Bond :) A vůbec, film, ve kterým se souloží s grapefruitem, hlavní hrdina zpívá v kostýmu tučňáka a Jessica Alba při romantických vycházkách znenadání naráží do sloupů, prostě z principu odstřelit odmítám. Líbilo se mi taký konečně originální využití tučnáků. Obzvláště v závěrečnejch titulcích tvůrci dokazujou, že jejich potenciál ještě zdaleka není vyčerpanej... Guilty pleasure jako vyšitý. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Tučňáčí nemotora Jessica Alba a naštěstí v jen komických polohách tápající Dane Cook na trnité cestě ke zlomení kletby a omezení přenosu pohlavních chorob.. Není to tak trapné, jak to klidně mohlo být, sympaticky se tupí žánrová klišé a je tam spousta hereček, kterým se nebudete dívat do očí. Jen se mi potom zdála noční můra v noční můře. Nejdřív ke mně přišli nazí Seth Rogen s Jonahem Hillem. Budiž, snesu hodně, jenže já se probudil a nahý Dan Fogler mi nesl ke snídani grep.. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (8)

  • Auto Danea Cooka (Charlie) je Ford Thunderbird 1957. (Pethushka)
  • Auto Cam Wrexlerovej je Toyota Prius II a na nárazníku má nálepku "I LOVE PENGUINS", čo v preklade znamená "Milujem tučniakov". (ladko)
  • Rola Cam Wrexlerovej bola ponúknutá Jennifer Love Hewitt. Tá ju ale pre pracovné povinnosti odmietla a rolu tak dostala Jessica Alba. (ladko)

Reklama

Reklama