Reklama

Reklama

VOD (1)

Všechno to začalo, když Charliemu Loganovi bylo deset let. Odmítl tehdy políbit jednu dívku a ona na něj seslala kletbu. Nyní, o pětadvacet let později, je z Charlieho (Dane Cook) úspěšný dentista... a prokletí stále trvá. Zatímco jeho nejlepší přítel, plastický chirurg Stu (Dan Fogler), zvládá tolik pacientek, kolik je jen možné, Charlie stále nemůže najít tu pravou. A co je ještě horší, na svatbě jedné své bývalé přítelkyně zjišťuje, že každá žena, s níž se vyspal, našla skutečnou lásku – s mužem, kterého vzápětí potkala. Jeho život naplněný jen sexem bez citů je stále osamělejší – dokud nepotká Cam (Jessica Alba). Obavy z toho, co by mohlo následovat po společně prožité noci s dívkou svých snů, však Charlieho přimějí k rozhodnému činu. Kletbu z dětství je třeba zlomit! (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (302)

otík 

všechny recenze uživatele

Poměrně vtipná a zábavná komedie s přitažlivou Jessicou Albou a příšerným Danem Cookem v roli totálního magora, který věří svému prokletí, že žena, se kterou se vyspí, se vdá - ale za někoho úplně jiného než za něj. A tak si začne užívat, ale jen do doby, kdy se opravdu zamiluje - a tu nám totálně zmagoří a začne dělat příšerně trapné věci proto, aby svou milou neztratil. Příjemná komedie, škoda jen některých nechutností a docela hodně sexu. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Já mám zkrátka pro tenhle typ romantických komedií velkou slabost a nestydím se za to. Připomnělo mi to trochu Sex and Death 101, akorát v jiném balení. Mně připadá, že tu všechno funguje. Uvědomuji si, že schéma je pořád stejné a předvídatelné, hlavní hrdina, který má nějaké trable s láskou, má nejlepšího kamaráda, pošuka, který hláškuje a má smůlu v lásce, ale nakonec se na něj taky štěstí usměje, hlavní hrdinka je okouzlující, dojde k nějaké krizi, která se vyřeší v přesladkém konci. Tohle všechno tu bylo tisíckrát, ale přesto mě Klikař Charlie pobavil a nesmírně se mi líbil. Jessica Alba jako roztomilá smolařka nemá konkurenci, tuhle roli nemohla dostat jiná herečka, žádná by ji tak nezahrála, pokud pominu trochu starší Teri Hatcher, Dane Cook stejně skvělý jako v Kamarádově holce, pár vynikajících vtipů, pár sprostých, pár nechutných a jako bonus tučňáci. Jessica Alba a tučňáci, to je opravdová porce roztomilosti a sladkosti. ()

Reklama

Wysch 

všechny recenze uživatele

Překvapivě povedená komedie se sympatickou dvojicí postav, vcelku povedeným námětem, ale bohužel i s kvantem trapnějších scén (např. prostřihy "milion sexuálních poloh"). Některé narážky mi přišly až moc otevřené, ač tedy mně osobně to nějak nevadí, přesto například závěrečné "outro" při titulcích závání perverzním režisérem nebo scénáristou. Přesto, na americkou romantickou komedii se jedná o zajímavý počin. Hvězdička navíc samozřejmě za Jessicu. (P.S. Babu se třemi prsy bych fakt nechtěl :-)) ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Je veľmi sympatické, že do áčkového hollywoodskeho filmu sa po rokoch opäť dostávajú ženské vnady, no ani tie (a je ich požehnane) nedokážu zakryť scenáristickú neschopnosť. Vnútorná logika filmu nefunguje, mnohé scény i celé pasáže na seba nenadväzujú, viaceré motívy sú nedovysvetlené alebo odbité jednou vetou. Good Luck Chuck je hlúpy a trápne nevtipný film, ktorý dal ľudstvu ďalší argument toho, že Jessica Alba je analfabet a nevie čítať. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Poměrně originální námět se slušnou porcí komických momentů, svižně ubíhající sice po vyježděných kolejích běžných romancí, ovšem na druhou stranu s velkým nákladem potěšujících nekorektních drobností. Občas sice zaskřípe trapností a nevkusem, někdy drhne vnitřní logika a občas nepříjemně drcne afektované přehrávání, ale přesto jsem si jízdu do cílové stanice užil. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (8)

  • Auto Danea Cooka (Charlie) je Ford Thunderbird 1957. (Pethushka)
  • Filmový plagát je odkaz na prednú stranu časopisu Rolling Stone, na ktorej boli Yoko Ono a John Lennon a John bol na nej kompletne nahý. (ladko)
  • Ve filmu se objevilo celkem 21 tučnáků afrických. Pět z nich bylo vycvičeno tak, že se jich herci mohli dotýkat. (Pethushka)

Reklama

Reklama