Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V opuštěném domě naleznou detektivové stovky videokazet, zachycujících mučení a vraždy obětí neznámého, výjimečně sadistického únosce a masového vraha… (POMO)

Videa (1)

Trailer

Recenze (233)

Caminzind 

všechny recenze uživatele

Zvláštní, já tedy, na rozdíl od mnohých, nevěděl předem o tomto filmu nic, ale ani na chvíli jsem nezapochyboval, že se jedná o pseudokument. Domníval jsem se však, že je inspirován skutečným příběhem. Herecké výkony ve fázích vyprávění jsou působivé, nicméně ony kvaziautentické záběry uvěřitelné nejsou. Film na mě nijak děsivě nepůsobil, napětí jsem postrádal. Spíše mě oslovil scénář se sympatickým závěrem. 80% PS: Mohli byste si odpustit trapnosti typu "Nedoporučuji psych. labilním jedincům.", když je zjevné, jak jste z filmu podělaní. Někoho by to mohlo urazit. Taky se nenavážím do vaší inteligence, ačkoliv bych s klidným svědomím mohl. ;-) ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Dokumentárny horor vyobrazjúci skutočnosti o sériovom vrahovi, ktorý všetky svoje vraždy vrátane únosov natáča na kameru. Film v závere ponúka niekoľko zaujímavých zvratov, vykreslení profilov, ktoré len nasvedčujú tomu, že masových, sériových vrahov, ktorý sa voľne pohybujú po svete, menia svoje taktiky, spôsoby vrážd, územie, cim je ich dolapenie menej reálne ako sa môže zdať. APROPO: V databáze FBI sa údajne píše o viac ako 2500 sériových vrahov, ktorí momentálne vraždia po celej Amerike bez toho aby sa čo len tušilo o koho môže ísť. Najmä vďaka vysokej inteligencii, ktorou niektorí disponujú sa zrejme nikdy nechytia a budú vraždiť pre pocit radosti zrejme dovtedy kým sami na seba neupozornia - tak ako vo filme. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Psychopatický sadista s nekrofilními sklony chce do soutěže k Edovi Hrubešovi a jeho pronásledovatelé se brodí v lepkavém mixu odporu a obdivu.. V rámci hororového pseudo-dokumentu, žánru, co je s originalitou již delší dobu na štíru, docela ucházející a to především zásluhou depresivní hudby, temných zvuků a zlověstného hučení (věřím, že při submisivních scénách bylo i v některých diváckých klaccích), či hrstky scén, které těžily z napětí (prodavačky sušenek, sprcha) a burleskní podivnosti (ptačí maska, příchod po čtyřech). Do budoucna to chce pro oživení nějakou interaktivitu ve stylu Rozpaků kuchaře Svatopluka, ať si divák může zvolit, jestli klitoris ustřihnout manikurními nůžkami nebo těma na živý plot.. ()

peiton 

všechny recenze uživatele

Neviem o čom sa tu bavíme a natíska sa mi otázka prečo má vzniknúť takýto snímok ak nevychádza nedajbože aspoň z trochy reálneho základu?Jediné čo nemôžem asi pánu režisérovi vytknúť a síce,ak by som si pred vzhliadnutím neprečítala reakcie asi by som mu toto majstrovstvo len ťažko (ne)uverila.Hamba mi,pretože FOUND FOOTAGE spracovaný formou akoby dokumentu nám približuje konanie masového vraha a v spolupráci zo sekanými a rozmazanými zábermi robenými trasúcou sa kamerou je tak realisticky podané až sa to zdá byť naoko reálne.PS.nedajte sa oklamať. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Geniální, nemam slov, osobně mi vadí máloco, snesu skoro všechno, ba co víc, většinou to se mnou téměř nehne, ale tahle dokumentární studie a krok po kroku odhalování činů sériovýho vraha za pomocí odborníků, jeho vlastních videonahrávek a rozhovorů na mě opravdu zapůsobila a ta silná autentičnost mě na závěr doslova semlela. Tohle je jen pro otrlý a neměl by na to koukat nikdo psychicky nevyrovnanej a labilnější ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • Herečka Stacy Chbosky má obě ruce zdravé a kompletní. Efektu pahýlu ruky bylo dosaženo za pomoci triku se zeleným plátnem a rukavicí. (Rollo_Tomasi)
  • V jednom televizním zpravodajství zazní, že na západní straně Hudsonu v Poughkeepsie došlo k dalšímu zabíjení. Poughkeepsie je pouze na východní straně Hudsonu. (Rollo_Tomasi)

Reklama

Reklama