Reklama

Reklama

V každém z nás dříme superhrdina a k jeho probuzení stačí jen trocha magie. V případě Billyho Batsona (Asher Angel) stačí zvolat jediné slovo – SHAZAM! – a tento velkoměstem protřelý čtrnáctiletý chlapec v pěstounské péči se zásluhou starého kouzelníka změní v dospělého superhrdinu Shazama (Zachary Levi). Shazam s dokonalým tělem s vyrýsovanými svaly si však uchovává duši dítěte a v dospělé verzi se pouští do všeho, co by dělal každý teenager, kdyby byl obdařen superschopnostmi: užíval si je! Umí létat? Má rentgenové vidění? Dokáže rukama vrhat blesky? Dokáže se vyhnout zkoušce ze sociologie? Shazam se vydává otestovat hranice svých schopností s radostnou bezstarostností dítěte. Ale své schopnosti bude muset zvládnout rychle, aby mohl bojovat se smrtícími silami zla ovládanými Dr. Thaddeusem Sivanou (Mark Strong). (Vertical Entertainment)

(více)

Diskuze

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Rayen1

Na mě to působilo trochu jako Deadpool 2, plno humoru který na mě nefungoval...ale v kině se nesmál pomálu nikdo co jsem zaznamenal

na příspěvěk reagoval Lares4

Rayen1

Rayen1 (hodnocení, recenze)

Bavil jsem se u toho celou dobu, vtípky dobře načasované a až na Fornite tanec mě nic nevytočilo :) Rád se na Shazam! kouknu ještě jednou, až vyjde na DVD :)

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Lares4

No uvidíš...já jen nejsem cilovka nejspíš, ten humor ne že by byl pubertální a povedený, on je vyloženě trapný.. mě to o absolutně nebavilo ale třeba ti to sedne...

tomas.malo

tomas.malo (hodnocení, recenze)

Ratemus

Vďaka za tvoje postrehy, komentár a obetu návštevou kina. Takže si pekne tie 3 mesiace počkám a kino vynechám. Rovnako ako pri Plavčikovi.

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Když to tak po sobě čtu vychází mi to ještě horší než Liga tedy nejhorší Dceu film ..sakra, asi to tak bude...to mě mrzí

na příspěvěk reagoval tomas.malo, Lares4

Uživatel Ratemus smazal svůj příspěvek.

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Ratemus

Mě to z ukázek přijde jako kopie souboje Clarka v Zoodedem... 8)

To nalétávání, a prohazování skrze budovy... čekal jsem teda víc Originality... 

Jako že bitka JL byla fajm... co proti tomu všichni mají porát? 

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

přišlo mi, že jak přišel na řadu Sivana proti Shazamovi, bylo to ještě horší bum bác než Liga proti Steppenwolfovi, taky vám to přišlo?

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

No, čekal pubertální komedii, u které se budu výborně bavit, která mě zaujme a nasměju se a…..nestalo se. Tohle je přesně ten případ filmu, který prostě nesedne každému a humor, který nesedne každému a mně nesedl, jelikož jsem ne nezasmál téměř ani jednou. Vše vtipné bylo v traileru a tudíž ve filmu to už nefungovalo. Skutečně zklamání a to mám tuhle postavu hrozně rád. Nejvíc mě bavilo, když Shazam své schopnosti poznával, ale potom už to byla jen nuda a to doslova, já se v kině skutečně nudil. Příběh Billiho a jeho rodiny a jeho ,,civilní,, život mě neoslovil a nebavil a tedy ani nezajímal, já chtěl Shazama, ale jak se objevil Sivana a šel po něm, už to byla hrůza. Sivana byl takovej cekem zajímavej, takovej střed padouchů DCEU, ovšem žádá sláva a Sedm hříchů? Sakra, ti vypadali ještě hůř než Pixelwolf, Jeskyní trol a Incubus, skutečně královna Rybářů a král Solnie vypadali mnohem lépe. Jako příběh je to klasickej tuctovej a klišoidní, ale o příběh zde vůbec nejde, hlavní je humor a ten na mě nefunguje a to je kombinace, která prostě sráží veškerý dojem. Levimu to sedne, ale nepřesvědčilo mě to….konečná bitva s rodinkou v Lunaparku už byla tak úmorně zdlouhavá a nekonečná, až jsem se přistihnul, že koukám na hodinky. No a konec už přímo dokazuje, že Cavill je skutečně od válu. Jako BvS jsem dal tři hvězdy a Lize dvě, takže váhám, lepší než BvS to rozhodně není, spíše jedno z těch horších. Liga mě zklamala, ale nenudila, zatímco toto mě nudilo a zároveň zklamalo….3/10 tedy horší dvě hvězdy

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

No komentář si ještě dávám dohromady ale nesedlo mi to...dá se říct že jsem se většinu filmu nudil a konec byl už úmornej

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

mně se teda líbí ten styl humoru, jaký mají strážci, nebo ten který byl v Infinity War. "Koukám že mistr Proper má vymeteno".

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

Sigebert

Pojetím (komedie) ano, ale úrovní humoru ne. Nevybavuji si, že by tam byl nějaký černý, nebo suchý humor. V pohodě :D

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Mix takového dětského a pubertálního. Některé vtipy souvisí s popkulturou, ale rozhodně nepřevažují. Pokud bych to měl přirovnat, tak je to více dětinská verze humoru z Homecomingu, nebo obecně Hollandova Spideyho.

na příspěvěk reagoval Sigebert, Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Nevka

jak bys definoval onen humor ? suchý, černý, dětinský, pubertální, takový mix všeho ? a ještě se chci zeptat, ty vtipy souvisí i s dnešní pop kulturou že ? 

na příspěvěk reagoval Nevka

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Nevka

Tak třeba se to inspiruje právě Shazamem od Jeffa Smithe který to píše pro děti než ostatní Geoffa johnse který to píše pro mládež

Související novinky

Zabil Rock dvě franšízy najednou?

Zabil Rock dvě franšízy najednou?

22.03.2023

Pakliže jste to ještě nezaznamenali, pokračování DC komiksárny Shazam! tentokrát s podtitulem Hněv bohů je po prvním týdnu v kinech adeptem na propadák roku. Blockbuster režiséra Davida F. Sandberga … (více)

Novinky z DC Fandome

Novinky z DC Fandome

24.08.2020

Víkendová událost DC Fandom jistě potěšila nejednoho filmového fanouška. Kromě nových trailerů na Batmana, Wonder Woman a Sebevražedný oddíl jsme se ale dočkali taky kupy nových informací o… (více)

Black Adam nabírá obsazení

Black Adam nabírá obsazení

17.07.2020

Filmový spin-off Shazama! Black Adam s Dwaynem Johnsonem coby titulním antihrdinou nabírá další obsazení. Nově jsme se dozvěděli, že postavu Atom Smashera – super silného a super velkého potomka… (více)

Henry Cavill zpátky jako Superman?

Henry Cavill zpátky jako Superman?

28.05.2020

Ještě než se stihnete po přečtení titulku dnešní zprávy nadchnout, musím vás zarazit. Ano, server Deadline potvrdil, že Henry Cavill (Muž z oceli, Mission: Impossible – Fallout) skutečně jedná o… (více)

Reklama

Reklama