Reklama

Reklama

V každém z nás dříme superhrdina a k jeho probuzení stačí jen trocha magie. V případě Billyho Batsona (Asher Angel) stačí zvolat jediné slovo – SHAZAM! – a tento velkoměstem protřelý čtrnáctiletý chlapec v pěstounské péči se zásluhou starého kouzelníka změní v dospělého superhrdinu Shazama (Zachary Levi). Shazam s dokonalým tělem s vyrýsovanými svaly si však uchovává duši dítěte a v dospělé verzi se pouští do všeho, co by dělal každý teenager, kdyby byl obdařen superschopnostmi: užíval si je! Umí létat? Má rentgenové vidění? Dokáže rukama vrhat blesky? Dokáže se vyhnout zkoušce ze sociologie? Shazam se vydává otestovat hranice svých schopností s radostnou bezstarostností dítěte. Ale své schopnosti bude muset zvládnout rychle, aby mohl bojovat se smrtícími silami zla ovládanými Dr. Thaddeusem Sivanou (Mark Strong). (Vertical Entertainment)

(více)

Diskuze

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Ratemus

Flash je dost humorná postava, i když se nechová jak retard co utekl z jedličkova ústavu... Kdyby k němu přidali Hala tak bychom měli o zábavu postaráno.

na příspěvěk reagoval Ratemus, Sigebert

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Sigebert

Tak např Aquaman s momoou se spíš podobá Arturovi z moderního věku před New 52, ve kterém naopak Artur vypadá jako Alexander Skasgard, Ezra mi nevadí ale je jasný že v Lize bylo nutno udělat nějaký humorný prvek a tak logicky sáhli po flashovi

na příspěvěk reagoval dragon94, Sigebert

Lares4

Lares4 (hodnocení, recenze)

dragon94

Tak já s Ezra Millerem nemám problém a to sem měl původně raději seriálového  Granta Gustina ale Ezra Miller, pokud bude mít dobrý tým okolo a dobrý scénář, určitě samostatný film Flashe zvládne.

na příspěvěk reagoval dragon94, Sigebert

Clark_Kent

Clark_Kent (hodnocení, recenze)

Ratemus

Fajn nechci porovnávat. Vážně ne, je to samostatná jednotka, nebo lépe řečeno samostatný kmen. Ovšem je to pro mnoho jiných strašně nutící k porovnání, když se neustále furt mnoho lidí zaobírá ted momentálně tím, že stejně je  Batman alias Černej rytíř stejně lepší jak Aquaman, kterej ho ted udolal. Jinak ti rozumím. Jen někomu něco přiroste k srdci.

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Lares4

Zase možná dobře, že nevznikne film s Ezrovým Flashem... Aspoň pak může "brzy" bzniknout film s jiným představitelem a hlavně normálním charakterem.

na příspěvěk reagoval Lares4

Lares4

Lares4 (hodnocení, recenze)

dragon94

Jo u toho Flashe mě to fakt štve. Moje jedna z nejoblíbenějších comix.postav a oni nejsou schopni sesmolit scénář a natočit film. Hlavně že plánují Blue Beetle nebo Plastic mana.

na příspěvěk reagoval dragon94

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Lares4

Hele u Warnerů nevíš co čekat, dnes řeknou že natočí Batmana jen aby jo druhý den posunuli...viz tři roky odsouvaný Flash, pochopil bych problémy s Lanterny protože vesmírný projektor je celkem náročné udělat i když už taky dnes filmaři ukázali že moc není, ale Flash? Nechápu

Lares4

Lares4 (hodnocení, recenze)

Ratemus

Já se spíše obávám aby se zase neposunovaly termíny. U The Batman nebo The Siuicide Squad bych se ani nedivil.

na příspěvěk reagoval Ratemus

Lares4

Lares4 (hodnocení, recenze)

Pro zajímavost: Data premier od  filmů DC : Shazam v kinech od  04.04.2019, Joker v kinech od 3.10.2019, Birds of Prey  v kinech od 13.02.2020, Wonder Woman 1984- v kinech od 04.06.2020, The Batman v kinech od 25.06.2021, The Siuicide Squad- v kinech od 6.8.2021

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Clark_Kent

tak mě leze na nervy jen něco, hlavně když poserou oblíbenou postavu, to že mám rád Batmana a je můj nej hrdina neznamená že se poseru blahem z každýho jeho filmu, komiksy jsou prostě jen velkej koníček. Kopírka Disney to být ani nemůže, faktem je, že před třiceti lety udělalo DC několik dospělejších komiksů a od té doby si každej kdo má do prdele chytrou díru myslí, že je DC pro dospělé...DC má komiksy stejně tak pro děti jako Marvel, dospělé drsné komiksy stejně tak jako Marvel, akorát DC k tomu všemu má Vertigo, ale tam žádné pláštěnky nejsou, ty komiksy jsou stejně barevné jako v Marvelu....to ale běžný jen filmový pseudo fanoušek neví a žije v nějakém bludu....ty hrdinové jsou uplně stejní jak v DC tak Marvelu akorát mají jiná jména a jiné kostýmy, mně tohle přijde neuvěřitelně legrační....že má DC Supermana přece neznamená že je lepší, to je to samé jako když někdo řekne, že Marvel má Wolverina , prostě uplná debilita..

na příspěvěk reagoval Clark_Kent

Clark_Kent

Clark_Kent (hodnocení, recenze)

Ratemus

Jo článků je mnoho, stejně tak názorů je jak nasráno. Řvát můžou ovšem u kormidla je někdo jinej. Chápu a proto možná i ty čteš tak moc komiksy, když ti lezou tyhle snímky na nervy. Já se přiznám, že mě je to u prdele co bude a nebude. Mě klidně stačí, když třeba uvidím v Shazamovi, klidně na 5 min. Clarkovi brýle nebo jeho červenou šmouhu na nebi. Prostě mám rád tyhle superhrdiny i když mnoho jedinců tvrdí, jak to je kopírka Disneyho a podobný další. Já se těším a těším se vlastně proto, protože právě Sandberg je od hororu. Beru v potaz, že starej doktůrek Sivana bude trochu víc strašit. Jestli je podle někoho něco posráno jak píšeš, tak to je konkrétní pohled toho jedince právě. Nééé každej režisér se dokáže trefit do srdcí milionů diváků po celém světě. Tak aby každej tvrdil, tohle by kurevsky dobrej týpek a měl v zápětí mokrý gatě. V tom je tak krása, že se pak na záladě toho spousta fans hádá. Hádají se proč tohle bylo tak a nebylo to takhle, tak to mohlo bejt lepší. To může točit potom každej druhej letní blockbustery třeba. Chyby se dají i vylepšit.

na příspěvěk reagoval Ratemus

Uživatel Clark_Kent smazal svůj příspěvek.

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Clark_Kent

a kdy to Toby řikal? no hele já ted nemyslím formu jak to dělá Marvel, ale čistě značku jako takovou, kdyby ji nekoupilo Disney ale Warner....samozejmě že to řekne, chtějí být odlišní a mít vlastní formu, na tom není nic špatnýho přece....jaký břečky? proč? protože se to nehodí horkým hlavám do krámu? protože se to týká oblíbených postaviček a hraček tupým fanouškům bez špetky tolerance? nebo co? proč břečky? no, producenti chtějí hlavně peníze, fanoušci jim jsou u prdele, a proto možná právě čtenáři komiksů řvou, jelikož jejich oblíbené postavy jsou potom celkem posrány a tím ted myslím jak DC tak Marvel...a i kdyby kopírovali, to že MCU s něčím přišel neznamená, že to ostatní nemohou zopakovat..

 

https://www.fandimefilmu.cz/clanek/12236-warner-prestavame-kopirovat-marvel-prestava-rozhodovat-komise

na příspěvěk reagoval Clark_Kent, Clark_Kent

Clark_Kent

Clark_Kent (hodnocení, recenze)

Ratemus

Tohle se nikdy nestane. Poněvadž tu nedávno vyšel článek kde Toby Emmerich upřímně říkal, že Warner nechce a nebude kopírovat žádnej marvel. Bylo řečeno dost jasně a ty břečky co se objevují na netu jsou jen slabší odvar z myšlenek neurvalejch a nedočkavejch fans fracků a jiných dalších přeborníků a myslitelů komiksu. Kteří si myslí, že jsou chytřejší než producenti sami.  

na příspěvěk reagoval Ratemus

Clark_Kent

Clark_Kent (hodnocení, recenze)

Prometheus69

To budeš pravděpodobně seriálovej kluk. To já zase třeba moc nejsem, ovšem našli by se vyjímky, který bych i dokoukat třeba chtěl. Třeba i rovnou do třetí řady jako True Detective, No a ohledně dosavadních tv spotů, ty většinou přinášejí síš jen takový opar. Lépe řečeno taková mlha z režisérovi kůlny. Ono až ve finálový palbě, dávaj nový Warnerovky pravej tvar. 

na příspěvěk reagoval Ratemus, Prometheus69

Související novinky

Zabil Rock dvě franšízy najednou?

Zabil Rock dvě franšízy najednou?

22.03.2023

Pakliže jste to ještě nezaznamenali, pokračování DC komiksárny Shazam! tentokrát s podtitulem Hněv bohů je po prvním týdnu v kinech adeptem na propadák roku. Blockbuster režiséra Davida F. Sandberga … (více)

Novinky z DC Fandome

Novinky z DC Fandome

24.08.2020

Víkendová událost DC Fandom jistě potěšila nejednoho filmového fanouška. Kromě nových trailerů na Batmana, Wonder Woman a Sebevražedný oddíl jsme se ale dočkali taky kupy nových informací o… (více)

Black Adam nabírá obsazení

Black Adam nabírá obsazení

17.07.2020

Filmový spin-off Shazama! Black Adam s Dwaynem Johnsonem coby titulním antihrdinou nabírá další obsazení. Nově jsme se dozvěděli, že postavu Atom Smashera – super silného a super velkého potomka… (více)

Henry Cavill zpátky jako Superman?

Henry Cavill zpátky jako Superman?

28.05.2020

Ještě než se stihnete po přečtení titulku dnešní zprávy nadchnout, musím vás zarazit. Ano, server Deadline potvrdil, že Henry Cavill (Muž z oceli, Mission: Impossible – Fallout) skutečně jedná o… (více)

Reklama

Reklama