Reklama

Reklama

Lovec pokladů Ben Finnegan touží najít poklad zvaný Královnino věno, který se potopil společně se španělskou lodí Aurelia. Zatím se však potýká s finanční tísní, která je stále horší. Dluží peníze gangsterovi přezdívanému Velký Králík. Navíc nestihne rozvodové stání a přijde nejen o manželku Tess, ale také o zbytek skromného majetku. Finn využije náhody, která mu do cesty přivedla milionáře Nigela Honeycutta, pro něhož pracuje Tess jako stevardka. Díky záchraně klobouku jeho dcery se dostane na jeho jachtu a milionáře natolik zaujme, že získá jeho pomoc při hledání pokladu. Ukáže se však, že není jediný, kdo po něm pátrá. Při honbě za pokladem jde o život a Finn se musí rozhodnout, jestli je pro něj přednější poklad, nebo Tess. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (283)

bartias 

všechny recenze uživatele

Dobrodružný koktejl Honby za diamantem, Lovců pokladů a Sahary se ani nesnaží brát vážně. Když Matthew McConaughey a Kate Hudson rovnou nepředvádí scénky jako vystřižené z kreslené grotesky, vzájemně se bombardují rychlými hláškami. Někdy je i ten nejprostší vtip dokonale úderný, jindy se zasekne na půl cesty, důležité ale je, že i přestože tahle akční komedie není ničím jiným než obyčejnou trhlou prostoduchou taškařicí, děj se nezadrhne - a navíc končí šťastně. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Jsem silně nespokojen. Kate Hudson totiž ve filmu neměla ty rajcovní plavky co má na plakátu a navíc ve skutečnosti nemá ani takový kozy co má plakátu. Ve filmu má na sobě totiž černý dvoudílný plavky. Záběry na její zadek jsou všehovšudy jen dva. Za to skvěle vypracovanou postavu Matthew McConaugheyho mi homouš za kamerou cpal na plátno snad každou druhou minutu. Naštěstí oba dva hlavní hrdinové jsou krásně opálení, protože kdyby byli bílý jako tvaroh, celej příběh by stál za hovno. ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Mám rád SAHARU. Kate Hudson a Matthew McConaughey boli skveí v AKO PRÍSŤ O MUŽA ZA 10 DNÍ . Mačacie zlato je sympatické, hravé, šialené... ale má tak chatrný scenár, že nad dve hviezdičky sa vyškriabať nemôže. Cez veľmi teplé leto znesiteľné, ale ja odporúčam radšej zábavku DO HLBINY alebo triler TRAJA... ()

kalap 

všechny recenze uživatele

Bláznovo zlato, čo som to len vlastne chcel, tá skleróza ma ničí a už viem, jeden ožratý blázon vyjde v noci z krčmy a posmelený poriadne alkoholom si urobí skratku cez cintorín a tak si to šinie od hrobu ku hrobu, až nakoniec spadne do pripraveného vykopaného hrobu a zaspí. Ale o dve hodniny si to ďalší ožran šinie skratkou cez cintorín a potácajúc sa dorazí k vykopanej jame odkiaľ počuje krik prebratého ožratého blázna, že vraj " zima mi je, zima" a ten ešte stále ožratý blázon mu zhora skričí, bodaj by ti nebola zima, keď si sa odkopal.Stále neviem, čo som to vlastne chcel povedať, zato môže tá diera, áno tá veľká ozonová diera a už viem, Mačacie zlato áno mačacie, mačacie áno presne o tom som chcel,lebo ja ráno vstávam prirodze okolo deviatej a to asi vedia tie malé mačacie potvorky, lebo vtedy sa začnú zliezať od všetkých susedov a čakajú v záhrade, kedy ja, ich dobrý pánešek nakrmí.Samozrejem, že si zanadávam, keď celú noc mraučali ako ich preťahovali kocúrovia a mne prerušovali krásne sny z Acapulca, ale čo narobím, vylejem dva litre mlieka do veľkej misy, pozbieram zbytky jedál aj tie, ktoré by zbytkami ešte nemuseli byť a vyjdem von sadnem do veľkého dreveného dubového kresla, pozorujem tie mačičky ako sa zadarmo krmia, no na oplátku sa mi obtierajú okolo nôh pradú a vo svojej mačacine mi hovoria, že som dobrý pánešek a zajtra prídu zas, zamrkajú na mňa, podliezajú ploty a už ich niet. A ja stále neviem, čo som to vlastne chcel. Zato môže asi Janko Becher, s ktorým som toľko pil na zdravie až sme z toho pochoreli, ale vraj raz za život je to zdravé, alebo dvakrát? to už presne neviem.A stále neviem, čo som to vlastne chcel, aha film, ale už si nespomínam. ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Film, ve kterém Matthew McConaugheyho pořád někdo mlátí do hlavy a není to zábavné? Kde se stala chyba? Už chybí jen prdící lachtani. Další neromatická, nekomediální óda Andy Tennanta - režiséra, který svými posledními kousky poslal žánra do horoucích pekel. Další film za trest zasluhující nálepku Never More. Kate Hudson a Matthew McConaughey spolu v jednom filmu? Kdykoliv, ale ne v Bláznově zlatu! To mě raději sejměte hadrem. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (9)

  • Scéna, kdy Tess udeří Bena po odchodu ze soudní budovy, byla natočena před Vice-Chancellor's Building na Queensland University of Technology. (Pethushka)

Související novinky

Zemřel Donald Sutherland

Zemřel Donald Sutherland

20.06.2024

Přichází velmi smutná zpráva ze Spojených států. Ve věku osmaosmdesáti let odešel americký filmový velikán a plodný herec s přibližně dvěma stovkami filmových a televizních rolí na svém kariérním… (více)

Reklama

Reklama