Reklama

Reklama

Ozbrojení a nebezpeční

Trailer 3

Matt Dillon, Jean Reno a Laurence Fishburne vévodí hvězdnému obsazení tohoto napínavého akčního thrilleru. Ozbrojený doprovod mimořádně cenné zásilky riskuje vlastní život, když se pouští do nebezpečné akce ... proti vlastnímu zaměstnavateli. Muži, vyzbrojeni zdánlivě dokonalým plánem, se chystají vydělat pořádný balík, aniž by komukoliv zkřivili jediný vlas. V sázce je čtyřicet milionů dolarů, když se však do akce připlete nečekaný svědek, jejich plán se sesype jako domeček z karet. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (282)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Vždy mi připadala velmi vtipná skutečnost, že hromady peněz v pancéřovaných vozech převážejí mizerně placení drsňáci, jejichž vzdělání bylo ukončeno pátou třídou základní školy. Jen v podobných tykvích se totiž rodí stále stejné dokonalé plány na falešná přepadení a užívání si odcizených peněz v tropických rájích. V tomto případě jsem však ani žádný plán nezaznamenal, o plánu B nepadlo ani slovo a dementní činnost budoucích milionářů mne provokovala k neustálým výbuchům pohrdavého smíchu. Ale já mám smích rád, takže nějakou tu hvězdu do hry vložím, ale poznámku o nesmyslném plýtvání slušnými herci si nemohu odpustit. ()

Adrian 

všechny recenze uživatele

Tak ako to v B-ckovych vodach doplavalo, tak v rovnakej kategorii aj odplavalo. Inymi slovami, Antal sa v hollywoodskej produkcii rysuje ako rutinny reziser, ktory scenar s plnych balikom nelogickosti vie obstojne ukocirovat do tej miery, ze hoc nad logikou opravnene mavnete rukou, tak nad zvyskom minimalne nezaspite a na jedno pozretie aj bez ujmy obstojite. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Čakal som od toho najhoršie, pretože všade to ma malé hodnotenie, ale musím povedať, že ma to prekvapilo. Jednoduchá, lacná ale dobrá zápletka nechýba, napínavá atmosféra, či strhujúce tempo je tu tiež. Trošku blbý scenár podkopáva filmu nohy, ale zručná réžia a hlavne casting je super, aj keď hlavný hrdina mi moc nesadol. Skôr som držal palce tým zloduchom (aj keď tam v podstate žiadny neboli) .Tak jednoduchý a priamočiary film ma nezaujal už dlho, takže prihodím jednu navrch. 80% - 4* ()

imf 

všechny recenze uživatele

Slibné, snesitelné, neurážející. Od budoucího režiséra Predators jsem asi čekal víc, ale Antal na druhou stranu s béčkovým obsazením natočil za minimum peněz maximum kasařské rutiny, která jako by vypadla z přelomu osmdesátých a devadesátých let. S rozpočtem roste chuť a s obsazením snad taky, takže to beru jako příjímačky a těším se na maturitu. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

No, že by měl Jean Reno ve filmu nějaký velký prostor, to se fakt říct nedá. Zbytek hereckýho ansáblu mě ani moc nezajímal a hlavně nijak nezaujal. Po chvíli mě byl osud všech těch křemílků co tam tajtrlíkovali kolem jednoho auta úplně u prdele. Akce žádná a drsnost minimální. Nechápu proč si na takovýhle piškvorky zavolali takovou hereckou partu, když stačilo zajít do sámošky a angažovat každýho kdo v danej okamžik měl v košíku oplatky. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (4)

  • Film bol omylom zadarmo dostupný na PlayStation Network ešte stále počas toho, ako sa premietal v kinách. Chyba bola rýchlo opravená, no film si stihlo stiahnuť niekoľko tisíc ľudí. (Real Tom Hardy)
  • V celém filmu je pouze jedna mluvená ženská role a tou je žena ze sociální služby, co se snaží odbrat Tyaovi bratra. Její role byla kratší než 4 minuty. (c.tucker)
  • Rovnako ako dej filmu, aj jeho natáčanie prebiehalo v Los Angeles. (Real Tom Hardy)

Související novinky

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

24.06.2009

Jsou tady nové informace o dvou filmech z produkce Roberta Rodrigueze. Minulý týden jste v našich novinkách četli, že průvodcem mimozemských lovců na třetím safari na Zemi bude zřejmě Neil Marshall.… (více)

Reklama

Reklama