Reklama

Reklama

Tři středoškoláci najdou na internetu inzerát, prostřednictvím kterého jakási postarší dáma hledá partnery ke skupinovému sexu. Kluci jsou z toho hned celí pryč a rozhodnou se, že to zkusí. Vydají se k autorce inzerátu, ale vůbec nepočítají s tím, že je u cíle bude čekat něco jiného, než na co se původně těšili, a že se celá jejich cesta během krátké chvilky změní ve strašlivou noční můru. (AMC Czech)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (282)

ricci.s odpad!

všechny recenze uživatele

Už prešiel nejaký ten piatok odvtedy, čo som videl sektársku píčovinu Camp Hope, no nečakal som, že narazím na trošku "akčnejšiu" píčovinu Camp Hope 2, akurát pod iným názvom. Kto ma pozná vie, čo si myslím o cirkvi, takže si asi viete predstaviť moje utrpenie počas úvodnej tretiny, keď som musel počúvať tie náboženské žvásty. Pomätená sekta sa rozhodla vysporiadať s každým homosexuálom alebo smilníkom, na ktorého narazila. Čiže som si akurát dobre ponadával, a to nie len na tých prijebancov, ale taktiež na blbého teenagera, ktorý namiesto toho, aby tú sektu vystrieľal, radšej utekal so samopalom v ruke preč, až kým ho niečo "netrafilo". Potom sa do toho zamiešali policajti a nastalo asi 35-40 minút nudnej prestrelky. Každý tam len na každého strieľal, a ja som už fakt nevedel, komu držať palce, lebo už som si želal, nech sú všetci vystrieľaní, nech je konečne pokoj. Keby tá sekta v závere spáchala hromadnú samovraždu, možno by som z princípu aspoň jeden bodík dal, ale skončilo to tak neuveriteľne KOKOTSKY, že už ani nemám čo dodať. Horor to teda bol, len trošku v odlišnom význame. (Zase tu nejaký pobožný šaško musí reagovať na môj koment? Jonesovsko/mansonovské kiehoboha? Tí veľkí intelektuáli vyžívajúci sa v cudzích pojmoch, aby vyzerali inteligentne, ma bavia čím ďalej tým viac. No, keď si ma predstavoval, to je pre mňa česť, ja si ho ale radšej predstavovať nebudem). ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Ufff to bolelo. Námět se mi nezdál vůbec špatnej, ale bohužel se mi potvrdilo, že lidi jako verbal, červeňák a spol taky vychválí do nebe kdejakou kravinu navíc ještě naprosto chaoticky natočenou. Místy je to úlet, místy se to bere vážně. Místy to má bavit, místy to má šokovat. Kdo se v tom kurva má vyznat?!20% ()

Reklama

H34D 

všechny recenze uživatele

Tento, zcela nesmithovský, film začíná jako poměrně temný, ryze béčkový exploatační skoro-horror, přesně takový, které se Tarantino snažil pozdvihnout ve svém Grindhousu. Žánr se však záhy zlomí, atmosféra strachu kompletně vymizí a nastává akce - na první pohled naprosto nezajímavá akce, ale když už se zdá, že se z Red State stává šedivý propadák, začne na film doléhat citelný opar satiry, jenž trefně kritizuje fanatické náboženství, terorismus a způsob, jakým je policie nucena se s těmito problémy vypořádávat. Tento absurdní a skrytě zábavný rozměr filmu alespoň zčásti nahrazuje jinak obyčejný děj a nijaké postavy. Na této vlně Smith nakonec graduje až do Coenovského finále, takže řeknu budiž, ale příště radši Clerks 3, prosím... 5/10 ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Tento film je stejně impotentní jako komentář Makera (dejte mu bodík). Red State měl velkou šanci zaujmout, protože představil ultrafanatické náboženské idioty, kteří by se velmi hodili k nějákému mohutnému masakru na konci filmu. Problém je ten, že scénárista a následně i režisér tak nějak všechno dojebali. Původní dějová linie se měla točit kolem tří nadržených puberťáků, jejich mučení a následný útěk, ale najednou se vše zvrhne v naprosto idiotskou záležitost, kdy se na scéně objeví vládní agenti aby všechny rozstříleli. Sterilní desetiminutové proslovy střídají sterilní desetiminutové přestřelky a následují desetiminutové pasáže, které nemají sebemenší smysl. Hledat v tomto guláši nějákou myšlenku a pointu je stejně naivní jako potápět se mezi hovna v Toi Toice s nadějí, že najdete diamant. Nefunguje zde psychologická stránka filmu, nefunguje zde hororová stránka filmu, nefunguje zde akční stránka filmu, což je trochu v prdeli, když se to tvůrci snažili skloubit a narvat do jednoho balení. 40% ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Vychytaná, roztomilá sektička netolerantní k hájení teploušů a grupáči s ohyzdnými čtyřicítkami je vystavena lynči bezskrupulozního establishmentu, který s Kevčovou poetikou a laskavým humorem naprosto nevybíravě potírá základní náboženské svobody. No kde jsme!!?? To už si tu za chvíli nebude moci ani oddaný černoprdelník zašpásovat s baculatým ministrantem nebo pravověrný arabáš mrsknout manželce do xichtu dlažební kostku, protože mu spálila kebab, nebo co??!! Jestli to takhle půjde dál, tak vám povídám, že Bůh se nasere a uplácá si jinou planetku na hraní a v pekle bude takový nával, že si jeden počká celou věčnost, než se s děvkama dostane k pokerovému stolu! ()

Galerie (30)

Zajímavosti (17)

  • Celý film byl natočen chronologicky, což nebývá zvykem. (montana_cz)
  • Jedná se o nízkorozpočtový horor. Náklady na speciální efekty stály jen 5 000 dolarů. (virus10)
  • Rodina Cooperů je inspirována Americkou církví "Westboro Baptist Church" vedenou Fredem Phelpsem, která je známá zejména pro své homofóbní ideologie. (DanteZ)

Související novinky

Jste připraveni na mroží horor?

Jste připraveni na mroží horor?

18.07.2014

Kevin Smith, režisér osobitých komedií Clerks a Clerks 2: Muži za pultem, před pár lety razantně překopal svoji kariéru. Mimo chystaných Clerks 3 hodlá točit především zvrácené horory, přičemž v Red… (více)

Další smithovka bez Jaye a Boba

Další smithovka bez Jaye a Boba

08.07.2010

A taky bez vulgárního humoru a popkulturních odkazů. Po krimikomedii Poldové zkusí Kevin Smith další nový žánr – horor. Přesněji řečeno – politický horor. Projekt Red State není žádnou novinkou,… (více)

Brad Pitt v další adaptaci Homéra?

Brad Pitt v další adaptaci Homéra?

18.10.2008

Tentokrát si ale místo Achilla zahraje Odyssea. Ale pozor – logická úvaha, že by se mohlo jednat o pokračování antického velkofilmu Trója, je zcela mylná. Projekt studia Warner Bros. The Oddyssey,… (více)

Reklama

Reklama