Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Příběh o vztazích, lásce a nenávisti mezi přáteli a rodinou. Jorge zdědil pozici vrátného po svém otci poté, co prodělal infarkt. Otec už není schopen se o sebe dál starat, a tak spadá na Jorgeho nesnadný úkol. Práce vrátného rozhodně není jeho vysněná, a proto se neustále snaží hledat jinou. Neúspěšné hledání zaměstnání, ve kterém mu rozhodně nepomáhá skutečnost, že je jeho bratr Antonio za mřížemi, ho ničí a snaží se bojovat se svým osudem. Avšak díky Antoniovi pozná Paulu, která je trýzněna ostatními vězeňkyněmi. Žena chce vysvobození a prosí Jorgeho, aby ji oplodnil. Tomu všemu přihlíží Israel, jeho nejlepší přítel, který zjistí otcovu homosexualitu a začne tak řešit problémy s vlastní orientací. Můžeme být svědky velice zajímavého snímku, který vyhrál například cenu za nejlepší režii v Goya Award. (_Berunka_)

(více)

Recenze (77)

easaque 

všechny recenze uživatele

-4* Toto vztahové drama je odlehčeno i humornými momenty, takže je lehce stravitelné oproti mnoha podobným. Navíc španělský temperament se nezapře a propletenec životních osudů jednotlivých aktérů je zajímavě natočen. I vizuální stránka je příjemná a mírně připomíná Almodovara. Když všechno spojím dohromady, tak je to něco málo přes 100 minut příjemně stráveného času, za což si už 4 hvězdičky zaslouží. [ PŘÍBĚH: 2 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 1+ /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Španělské filmy mám, hlavně díky Medemovi moc rád a i tenhle "skoro čtyřkový" mě nezklamal. Milostný propletenec několika lidí, některých na svobodě, některých ve vězení má už od začátku svoje kouzlo, také díky Quimovi a Martě, kteří jsou oba dva velmi sympatičtí herci a my můžeme s jejich pomocí sledovat osudy několika hlavních hrdinů, řešících svoje všední i nevšední starosti, jako je např. vyřešení problémů s vlastní sexuální orientací. Příjemný film, který, až přes malinké klopýtnutí na konci, má divákovi rozhodně co nabídnout. ()

Reklama

Aluska88 

všechny recenze uživatele

**** a půl. Po skončení snímku jsem si říkala "Díky Bohu za Španělskou kinematografii.":) Filmový klub na ČT je povětšinou zastoupen vynikajícími a realistickými snímky, s velkou mírou věrohodnosti, sílou příběhu, životem psaným scénářem a vším, co spousta Hollywoodských, na efekt hrajících filmů s omšelými diváckými klišé nabídnout nedokáže. Velmi osvěžující. Nenajdete zde klišé, či rozhovory, které by šustily papírem. Jen realitu. A do těchto vydařených filmů pro mě zapadají i Všechny polohy lásky. Citlivě zpracované téma těch tolik nás trápících a bolestných lidských vztahů a lásky. Okouzlující (nádherný, černovlasý, ach jo:) Quim Gutiérrez spolu s ostatními herci a silným dějem mi zajistil osobitý divácký zážitek. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Španělé tady moc hezkou formou odvyprávěli životní příběhy různých lidí, ve kterých se promítá nejenom aktuální situace ve Španělsku, problémy s nezaměstnaností a tak dále. No a nejlepší na tom všem bylo, že každá z postav byla vysloveně zajímavá. Poctivě natočené drama s vtipnými, romantickými, ale i smutnými momenty. Prostě tak, jako ze života. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Já osobně mám vztahové filmy ráda a ačkoliv jsem nevěděla co mohu očekávat od tohoto španělského filmu a mně úplně neznámého režiséra, tak jsem byla příjemně překvapená. Komplikovaných vztahů (poloh lásky) se tady předvedla celá škála a přitom se nekonalo žádné klišé. Až na dřeň mě sice film nedostal, přesto byl zajímavý se svými tak rozporuplnými vztahy mezi všemi protagonisty. Jaká a kde je hranice mezi přátelstvím a láskou, o svědomí, odpouštění, obětavosti, či určité dravosti v hledání svého místa v budoucnosti. Nikdo z nich to neměl rozhodně jednoduché i když to bylo místy až úsměvné. Tentokrát se opravdu strefili do drama, komedie a romantiky. A vůbec se nedivím, že nominovali herečku Martu Etura za nejlepší výkon Azuloscurocasinegra:-) ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Filmovalo sa v metropole Španielska - Madride. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama