Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Příběh o vztazích, lásce a nenávisti mezi přáteli a rodinou. Jorge zdědil pozici vrátného po svém otci poté, co prodělal infarkt. Otec už není schopen se o sebe dál starat, a tak spadá na Jorgeho nesnadný úkol. Práce vrátného rozhodně není jeho vysněná, a proto se neustále snaží hledat jinou. Neúspěšné hledání zaměstnání, ve kterém mu rozhodně nepomáhá skutečnost, že je jeho bratr Antonio za mřížemi, ho ničí a snaží se bojovat se svým osudem. Avšak díky Antoniovi pozná Paulu, která je trýzněna ostatními vězeňkyněmi. Žena chce vysvobození a prosí Jorgeho, aby ji oplodnil. Tomu všemu přihlíží Israel, jeho nejlepší přítel, který zjistí otcovu homosexualitu a začne tak řešit problémy s vlastní orientací. Můžeme být svědky velice zajímavého snímku, který vyhrál například cenu za nejlepší režii v Goya Award. (_Berunka_)

(více)

Recenze (77)

misterz 

všechny recenze uživatele

Láska má mnoho podôb a dokonca niekedy príde aj vtedy, keď sa jej človek bráni. Srdcu nerozkážeš... Po obsahovej aj formálnej stránke vydarený projekt. Úvod bol síce mierne rozpačitý, ale veľmi rýchlo ma dej upútal. Priznám sa, bol som zvedavý ako sa nakoniec príbeh oboch bratov uzavrie, no... uzavrel sa k mojej spokojnosti. Nadpriemer. 75/100 ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Tento film s podivne znejúcim názvom je ďalším kvalitným príspevkom do rodiny jemne "almódovarovsky" ladených drám s typologicky pestrofarebnými postavami, kde hlavnú rolu hrajú city, emócie, fatalizmus. Výborní a presne "nacastingovaní" herci, nápaditá kamera a celá formálna stránka. Skrátka, Španielsko opäť raz nesklamalo... :) ()

Reklama

Sobis87 

všechny recenze uživatele

Chvílemi jsem si připadal, že sleduji něco od Almodóvara, ale vedle něho jsou Všechny polohy lásky přeci jen trochu více plytkou záležitostí. Tato vztahová mozaika osciluje mezi multipersonálními dramaty Alejandra Gonzálese Inárritu a lehce zvrácenou poetikou Almodóvarových děl a rozhodně se jedná o to kvalitnější ze zajímavé španělské produkce. Ačkoliv se (především) jedná o vztahové drama, vyskytuje se zde nemalé množství kvalitních komických prvků, které dokážou celou podívanou v pravou chvíli oživit. Kvalita všech mikropříběhů je kolísavá, avšak i těch pár hlušších míst vždy podrží skvělí herci. Všechny polohy lásky nejsou perlou španělské kinematografie, je to „pouze“ velmi dobrý film, který by mohl být trochu více osobitý, aby dosáhl kvalit tvorby slavných španělských auteurů. 80% ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Solidní sondička do životů, srdcí, životních cílů, trenek a kalhotek běžné španělské populace. Sem tam jsem se zasmál nad nějakým tím vtípkem retardovaného kamaráda hlavního hrdiny. Sem tam jsem se zhrozil nad "manuálkou" u maséra a rozhodl jsem se, že nikdy žádného nenavštívím. Příjemné osvěžení. Španělská kinematografie je dost specifická. Soudě dle toho mála, co jsem zatím viděl. Nemohu říct, že bych si na ní nějak ujížděl, ale čas od času nějaký ten snímeček určitě neuškodí. Viděno v rámci Společné výzvy s Lucinkou. Film nám vybrala uživatelka eLeR. ()

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele

Film je postavený na jednoduchom príbehu - Jorge je dobrý chlapec, ktorý sa stará o svojho otca najlepšie, ako to dokáže a snaží sa nájsť si lepšiu prácu. Nežný, vzťahový príbeh, kde postavy hľadajú sami seba, slobodu, ale aj závislosť. Na niekom. Situácie sú úsmevné, aj vážne, dej sa odvaľuje pomaly a dovolí vám medzi replikami postáv premýšľať. Tmavomodrá takmer čierna? Myslím, že každý si musí nájsť svoje vlastné vysvetlenie. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Filmovalo sa v metropole Španielska - Madride. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama