Reklama

Reklama

Nina, její přítel Martin, Clemens, jeho přítelkyně Alex a Mona jsou nejlepší přátelé už od dětství. Na jejich středoškolském promočním dni všichni dostanou stejnou sms s textem: “Do tří dnů zemřeš!”. Samozřejmě si myslí, že se jedná jen o hloupý žert od jejich kamaráda Patricka. Až když je Martin nalezen mrtvý v jezeře, uvědomí si, že jim hrozí opravdové nebezpečí. (Negatif)

(více)

Recenze (31)

Terva 

všechny recenze uživatele

"Cokoliv dokáže Hollywood, dokážeme stejně dobře i my," jako by svým brutálním hororem, v Rakousku prvním svého druhu, vyzývavě říkali tvůrci. Tento hit projekcí na locarnském Piazza Grande ( 2006 ) kupí jednu děsivou scénu na druhou, a daří se mu tak proměnit jindy klidem prodchnutou, jako z pohlednice vystřiženou rakouskou krajinu v depozitář děsu a hrůzy......CITÁT. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Rakouský teenagerovský slascher ani na svou dobu vzniku nepřinášející nic významného. Ano, filmaři v Rakousku tímto skutečně dokázali že takové filmy natočit umí také (čeští filmaři by to nedokázali ani omylem), ale co takhle přijít s něčím novým? Film je touto známou šablonou značně předvídatelný až hamba, což kazí veškerý filmový zážitek. Temná atmosféra příběh prostupuje do morku kostí, kamera úžasná, střih směrodatný, děs a hrůza v každé minutě. To tu všechno je, ale pokolikáté už? ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Hneď na začiatku som zistil že to nieje Americký film a to kôli nie moc sympatickým postavám a aj lacnému spracovaniu.Viacerým mladým ľudom prídu smsky a že do troch dní zomrú a berú to na ľahkú váhu a jasné že začnú zomierať.Znie to povedomé a to aj musí byť lebo pilier tohoto filmu sú známejšie snímky ako napr.viem čo ste robili minulé leto a to je len zlomka filmov ktoré tento film kopíruje.Čistý nefalšovaný Rakúsky brak.Jediné asi čo môžem pochváliť je prevedenie vrážd,tie sa podarili,V Pár momentoch bolo aj napätie.Príbeh nebol ničím zaujímavý a bol aj predvídateľný a ta koncová pointa bola z tých slabších,lebo ako plynul dej dalo sa to predvídať a keď to prišlo žiadne prekvapenie sa nekonalo.Táto časť mi nejako nesadla uvidím čo urobí jej pokračovanie. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Skupinka študentov sa po úspešnom ukončení maturitnej skúšky rozhodne pre večernú párty. Zmiznutie jedného z partie kamarátov a následné doručené sms s textom: "Do troch dní umrieš" sa stávajú predzvesťou, že tento večer nedopadne ako by si priali. Príčinou vyčíňania sériového vraha je spoločná, temná minulosť spolužiakov. Napriek tomu, že sa nejedná o najhorší horor, ktorý sa dá v slabej chvíľke pozrieť, ide o trilión krát obohraný štýl "teen" vyvražďovačiek na priemernej úrovni - 50%. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Skvělé herecké výkony, perfektní kamera, nádherné barvy....je vidět, že horroroví antikristi na csfd opět nepochopili dobrý horror, který se stal v Rakousku "HITEM"! Ale jak jsem se již poučil, tady nelze nic jiného očekávat. Jen pro zajímavost : www.Filmweb.pl : 5,32/10 www.IMDB.com : 5,3/10 http://www.cineman.ch: 3,2/5 http://blog.sharebus.com : 5,6/10 http://profile.myspace.com 92% JAK JE VIDÉT, VŠUDE JE HODNOCEN FILM NAD 50% !!!!! A NAVÍC FILM DOSTAL OCENĚNÍ : AWARDS 2006 Undine Awards, Austria Beste Filmdebütantin (Sabrina Reiter) - winner ()

Galerie (7)

Zajímavosti (4)

  • Snímek je v rakouské filmové historii jedinečným dílem. Jedná se o první komerčně orientovanou produkci s neprofesionálním protagonisty, navíc natočenou v regionálním dialektu. (Terva)
  • Filmový pár Laurence Rupp a Sabrina Reiter tvoří dvojici i ve skutečném životě. Jde o manželský pár. Mají společně syna Finna. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v hornorakouském Ebensee a v části města Pindsdorf. Záběry z nemocnice pak byly pořízeny ve Vídni. (Terva)

Reklama

Reklama