Reklama

Reklama

Bílá smrt

  • USA Whiteout (více)
Trailer

VOD (1)

Policistka Carrie se z osobních důvodů nechala přeložit na vědeckou základnu v Antarktidě. Zvykla si na drsný humor i milostné návrhy mužského osazenstva a spřátelila se s místním doktorem. Nyní se její pobyt na základně chýlí ke konci a ona má odletět po dvou letech služby zpět domů. Venku je v blízkosti stanice nalezen zavražděný geolog. Policistka se rozhoduje, zda se pustit do vyšetřování vraždy, nebo odletět. S pomocí doktora a pilota Delfyho se vydává na opuštěnou sovětskou základnu, kde vrah s cepínem, maskovaný polárnickou výstrojí, zasáhne dřív, než by mohl důležitý svědek promluvit. Vyjde najevo, že geologové objevili ruské letadlo se záhadným nákladem, které zde havarovalo před padesáti lety. Carrie začne prohledávat všechny místnosti na základně. Brzy zjistí, že tajemný náklad - diamanty - je ukryt v těle zavražděného geologa. Začíná boj o život a navíc se blíží extrémně silná sněhová bouře - bílá tma, ve které není vidět ani na krok. Šance na přežití je mizivá. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (365)

teutates 

všechny recenze uživatele

Nech sa na mňa nik nehnevá, ale Kate Beckinsale to najviac sluší v spodnom prádle... je mi jasné, že sa snaží vyberať si lepšie role, taktiež nemohla vedieť čo presne čakať od D. Senu, avšak po prečítaní scenáru (ak ho vôbec čítala)... proste to nemá ani hlavu ani pätu. Nový trend v LA je asi čím "hlupší", tým "lepší", alebo neviem... nechápem tomu. Whiteout je slaboduchá krimi so snahou o starú dobru atmosféru akčných thrillerov s Kate v zimnej kombinéze... 4/10 ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Zima před oknem, zima za oknem, rozhodl jsem se, že si uvařím teplou polévku a podívám se jak to vypadá na Antarktidě. Bohužel stějně. Atmosféra je asi stejně hustá jako když ve vánici čekám na autobus. Skrz na skrz rutinní příběh nedokázala zachránit ani krásná Kate ve sprše... Bojím se, že Sena už svou KALIFORNII nikdy nepřekoná. ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Kate Beckinsale měla v Miami velké problémy. Zradil ji parťák a tak se rozhodla pro práci na americké výzkumné stanici na Antarktidě. Se zradou svého parťáka se doposud nevyrovnala. Do výru vzpomínek ji uvrhne nalezená mrtvola. To ještě neví, že jí zradí i další člověk, od kterého by to nejméně čekala. Mě teda krev v žilách rozhodně netuhla, ale příběh to není špatný. Odehrává se v atraktivním prostředí výzkumných stanic, které jsou odříznuté od světa a jediná cesta k nim je letadlem. Ono vlastně letadlo tady hraje hlavní roli. Kdyby se tu nezřítilo sovětské letadlo, tak by k žádným vraždám nedošlo a Kate Beckinsale by řešila jen obyčejné drobné přestupky. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Prostředí zamrzlé Antarktidy je dostatečné lákadlo, ale výsledek bohužel nestojí za moc. Počínaje příšerně digitálním zpracováním, konče do očí bijícími nelogičnostmi, kdy Kate Beckinsale ve sněžném vichru o síle 160m/s pokřikuje na parťáka jak v lehkém vánku a co víc, on ji dokonce slyší. Film však selhává i v tom nejdůležitějším: ve scénáři, který spíš působí jako průměrná epizoda z nějaké random kriminálky. Pokud to tak ale budu brát, vychází mi z toho v pohodě koukatelný film, který sice do světa díru neudělá, ale nedívá se na něj špatně. A když už nic, tak tam aspoň pobíhá Kate Beckinsale v bílém prádelku. ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Krimi-thrillerová zápletka odehrávající se ve velmi atraktivním prostředí a se sexy Beckinsale v hlavní roli. Mohl z toho vzejít chutný atmosférický napínák, ale je to bohužel jen totální průměr, který sice smrtelně nenudí a ani neprominutelně neuráží vaši inteligenci, avšak ani ničím výrazně nezaujme. A nejdéle do měsíce zapomenete, že jste to vůbec viděli... 50 % ()

Galerie (19)

Zajímavosti (8)

  • Film bol natáčaný v Kanade na území štátov Manitoba a Quebec. (matkoulko)
  • Předlohou pro film by stejnojmenný komix Grega Rucka a Steva Liebera z roku 1998. (Chatterer)

Reklama

Reklama