Reklama

Reklama

Pokračování úspěšného hitu Step Up, který dobyl v roce 2006 americké scény, vypráví o rebelce Andie (Briana Eviganová), která začínala jako pouliční tanečnice, ale poté, co se jí podařilo dostat se na prestižní uměleckou školu v Marylandu, se musí nejen vyrovnat se svým minulým životem, ale najít také způsob, jak začít nový. A co jiného by jí mohlo pomoci než tanec? Nejprve změří své síly s nejlepším spolužákem Chasem (Robert Hoffman) a pak ji čeká boj v baltimorském tanečním klání. Podaří se jí splnit si své sny a postavit most mezi minulostí a budoucností? Režii amerického hudebního dramatu má Jon M. Chu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (347)

Dragoni 

všechny recenze uživatele

První díl mi byl sympatičtější, už jen kvůli hereckému obsazení, která mě v the Streets moc nezaujalo . Jediné pozitivum vidím v soundtracku, jež se oproti prvnímu dílu vyzdvihl o stupínek víš. "Hopity hop, hopity skok...A já mám bílý botičky, v nich barevný tkaničky ..." Pokračování už ne. ()

Terez.S 

všechny recenze uživatele

nemůžu dát plný počet, protože ač miluju tanec, tak tady mi scházelo trošku té klasiky. Street dance je fajn, ale klasika je základ a bylo by dobré na to nezapomínat :). Na druhou stranu, nemůžu to ani úplně odepsat, protože bych ještě víc zkazila průměr a to já tanečním filmům nedělám :-). Komentář děje vynechám, protože o tom taneční filmy nejsou ... ()

Reklama

Gemini 

všechny recenze uživatele

Now you're talking... totiž dancing. Ano, jistě, příběhově a herecky je to stále zoufalství, ale cit pana Johna M. Chua pro kameru a práci s tanečníky pozvedá tuhle jinak zapomnění hodnou naivní limonádu na úroveň "má smysl se na to podívat". I pokud vás s tancem, neřku-li přímo s uličním tancem, nepojí nic kromě vědomí o jeho existenci, stejně vás nemůže nezaujmout to, co se vám tady bude ukazovat. Primárně je to ovšem film přímo pro příslušníky různých skupin "z oboru", a jak vidno, je jich (v kombinaci s dětičkami vypatlanými Hanou Montanou a Háj Skůl Muzikály) dost na to, aby se vyplácelo čas od času něco takového natočit. Ale trojka jde zase o kus dál a výš;) Pro dvojku smířlivých 60% za technické kategorie a umělecký dojem. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

To, že příběh je onošenej jak pradědečkovi fusakle by mě ani tak nevadilo, ale to, že hudbě chybí údernost, finále postrádá emoce a celkově film působí jako letadlo bez křídel už považuju za průser. Co se dá ocenit je bříško hlavní baby. Většinou oceňuju zadek případně kozy, teda ne, že by hlavní představitelka neměla kozy a prdelku připravenou na světovou výstavu expo 2015 v Milánu, ale to bříško mě tak nějak zaujalo kupodivu nejvíc. Pěkná holka s pěkným břichem, tak by to mělo zkrátka být. ()

Divočák 

všechny recenze uživatele

S přehledem a nadhledem natočený film s úžasnou taneční choreografií. Odložte mozek stranou a nechte ho do vás napumpovat to jediné, kvůli čemu snad vznikl - bezstarostnou zábavu a bandu modelů a modelek vlnících se v těch nejvymakanějších tanečních kreacích, jaké vůbec můžete na multimediálních záznamových nosičích v dnešní době najít. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (8)

  • Vítězem MTV Movie Awards v kategorii "Nejlepší polibek" se stali hlavní představitelé Briana Evigan a Robert Hoffman za líbání v dešti. (ČSFD)
  • Jméno taneční skupiny je "410", což je telefonní předvolba Baltimoru, ve kterém se film odehrává. (HappySmile)
  • JabbaWockeez, finalista americké soutěže televize MTV Randy Jackson Presents America's Best Dance Crew, se krátce objevil ve filmu, dokonce se svým poznávacím znamením, bílou maskou. (HappySmile)

Související novinky

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

07.06.2011

Studio Paramount chce za každou cenu dostat příští léto do kin G.I. Joe: Cobra Strikes, tedy pokračování relativně úspěšné akční blbiny z roku 2009. Natáčení by mělo odstartovat už koncem tohoto… (více)

Reklama

Reklama