Reklama

Reklama

Sydney White je dcera instalatéra, která od svých devíti let, kdy zemřela její matka, vyrůstala mezi stavebními dělníky. Získá stipendium na stejnou univerzitu, kde kdysi studovala její matka, a jak jí kdysi slíbila, jako nováček se pokusí vstoupit do stejného spolku, jehož byla kdysi ona členkou. Jenže časy se změnily a kdysi respektovaná a důstojná Kappa Phi Nu je dnes elitářským, povýšeným spolkem, který ovládá despotická blonďatá kráska Rachel Witchburn… (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (207)

Guzo 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejlepších komedií tohoto druhu (=jednoduchá, trošku holčičí teenagerovská komedie). Hlavní výhru bych viděl v obsazení hlavní hrdinky, která neni blondýnka (!) a tváří se celou dobu sice trošku přihlouple, ale rozhodně roztomile. Zápletka neni nijak originální, ale to se asi ani nedalo čekat, takže doporučuju určitě všem, kdo má rád tenhle typ komedií, ostatní ať se radši oboukem vyhnou, žádnou inovaci tu nečekejte.. ()

movieband 

všechny recenze uživatele

Takovéhle naivní komedie jsou občas potřeba. Je pravda, že tahle variace na Sněhurku a sedm trpaslíků je v závěru hodně naivní, ale zábavná. Cvokhaus je na celém filmu to nejlepší, takže celkově film není zas tak zatracení hodný. Sú horší ptákoviny a tohle je jedna z těch lepších, která člověka pobaví a zároveň mu nedegraduje jeho IQ. ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Další klasické americké klišé naservírované v podobě (nečekaně!) romantické komedie na bázi toho, že od začátku je jasné, jak to všechno skončí. Zhrzená "Sněhurka" uteče před krutou "Královnou" a pomocnou ruku jí nabídne parta "7 trpaslíků", u nichž je slovo rozum cizí. A pak ji zachrání princ (bílý kůň už bohužel nebyl) a oni spolu žijí šťastně až navěky. No a takhle by se dala pojmout tato moderní "pohádka" alias tuctový film s nevýraznými herci, výraznou hudbou a sem tam vtipnou scénou. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

"Pojďte, natočíme Sněhurku jako teenagerskou školní komedii".. a jak řekli, tak udělali. Výsledek není nic převratného, ale určitě není horší než většina podobných ptákovin ze středních či vysokých škol a navíc jsem z nějakého blížně neurčitého důvodu schopen se jím dobře bavit stále znovu. Sledovat jak si tvůrci poradili s kouzelným zrcadlem, otráveným jablkem, skleněnou rakví, Kejchalem, Prófou, Stydlínem, Šmudlou, Rejpalem či Dřímalem, je zábavné, Amanda Bynes je sympatická holka, všichni ostatní jsou správně ujetí, občas se blýskne nějaký ten vtípek a všechno to v svižně odsýpá. Prostě nenáročná pohoda, která si stíhá utahovat i s klasických klišé podobných filmů. . "ehm.. proč skáčeme?" ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Tahle moderní variace pohádky o Sněhurce, byla v podstatě ve své misi úspěšná. Máme zde hodnou Amandu Bynes s koulejícíma očima, zlou, protivnou a namyšlenou blondýnu Saru Paxton, kouzelné zrcadlo nahradil internetový portál s aktuálním pořadím školních krásek, a po vykopnutí hlavní hrdinky z prestižního dívčího spolku, ji "přístřeší" poskytne sedm kluků, stejně jako bylo trpaslíků. A i na otrávené jablko, v podobě hackera, přijde řada Jak to celé dopadne, je každému jasné, ale to vůbec neznamená, že by se u toho nedalo pobavit. Povedlo se a 90.minut se dá příjemně strávit s touhle sympatickou komedií. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (9)

  • Každý ze Sydneyiných spolubydlících představuje jednoho trpaslíka: Lenny - Kejchal, Terrence - Prófa, Jeremy - Stydlín, Gurkin - Rejpal, Spanky - Štístko, Embele - Dřímal, George - Šmudla. (HappySmile)
  • Film se točil na Rollinsově univerzitě. Většinu komparzu tvořili studenti, kteří zůstali během jarního volna. (HappySmile)

Reklama

Reklama