Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtyři muži a dvě striptérky se vracejí z mládenecké party v New Yorku a vstupují do stanice podzemní dráhy, která je již od sedmdesátých let uzavřená. V těchto uzavřených prostorách jsou svědky brutální vraždy dopravního policisty třemi neznámými útočníky a nyní jsou nuceni bojovat o své vlastní životy. Děj filmu se odehrává v reálném čase a čerpá z filmů Johna Carpentera a filmů jako je např. DELIVERANCE. (TomikZlesa)

(více)

Recenze (71)

Silviaxx 

všechny recenze uživatele

Stagnight je celkom kvalitka, ak chce človek vidieť niečo na štýl Pachu krvi alebo Hory majú oči. Zdegenerovaní ľudia v horore boli vždy mojou slabosťou a preto som veľmi spokojná. Pobehovať v noci po opustených tuneloch metra už samo o sebe nie je príjemná situácia a už tobôž nie ak vás naháňa partička nechutných "mutantov" bažiacich po krvi. Ak aj natrafíte na niekoho iného okrem tejto partičky, tak to tiež neveští nič dobré. Škoda, že na najlepšie scény bol využitý efekt roztrasenej kamery, ktorý pôsobil dosť rušivo. Inak to bola super jazda, pri ktorej som v mnohých momentoch bola poriadne napätá a prežívala som celú túto snahu o prežitie a ani si nepamätám kedy naposledy ma takto nas*al záver. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Slušná oddechová řezničina s prasáckou parkinsonovskou kamerou (za tu bych kamenoval) a našlápnutým hudebním doprovodem. Skupinka mladých lidí vystoupí z metra v podzemním labyrintu poté, co jedna z pasažérek usoudí, že je obtěžována, a použije obranný plyn, který však učiní prostor vagonu neobyvatelným. Samozřejmě nikdo z nich netuší, že v podzemí žije trojice neandrtálců, co krmí své psy masem náhodných zabloudivších obětí. A tak se sekají hlavy, propichují těla, vytahují střeva...mačety a kopí se míhají, rudé gejzíry stříkají, prostě klasické béčko z oblíbeného metra. Hlavní postavy se chovají po většinu času dementně, a tak jich divákovi líto není, naopak se těší, jak budou brutálně zmasakrovány. Třeba takové roztrhání psem je vyložená chuťovka. Velmi mne potěšil konec (zaslouží si hvězdu), jelikož jinak to ani dopadnout nemohlo. A tvůrci naštěstí nepoužili klišé - nakonec zůstane blbá blondýna, ba co víc ho důsledně popřeli. Varování: film je naprosto nevhodný pro epileptiky...p.s.měl jsem neskutečnou smůlu na čuňácké titulky... ()

Reklama

Hadža 

všechny recenze uživatele

"Kazdy rok se v New Yorku eviduje asi 10 000 ztracenych lidi,dospeli lide nejsou nikdy hledani" No,pokud se tam ztraci vzdy takova parta blbu,tak to nejspis ani nebude skoda!V temnych zakoutich metra zije skupinka neandrtalskych hipiku,uprostred chovne stanic bojovych psu.Jelikoz metro moc potravou pro psy neoplyva,jsou nuceni zdejsi chovatele krmit sve milacky masem,prave onech ztracencu.Nebylo by to az tak zle,nebyt spatnych hercu,debilnich dialogu a nejhorsiho zla moderniho horroru -zase ta dementni trhava kamera!!! ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Hodně špatnej film. Nápad celkem dobrej, ale zpracování příšerný. Nejvíc mě štvala ta rozklepaná kamera. Nechápu, proč to ten kameraman dělal. Člověk se těší na akční scény, ale na tohle se nedá dívat. Skoro se mi u toho udělalo blbě, jak se to furt třáslo. Těšil jsem se na oblíbence Adkinse, kterej zaklepal už ve 20. minutě a taky na Vinessu (která se mi líbila ve filmu "Milenci"), která sice zůstala až do konce, ale moc přesvědčivej výkon to nebyl. Ale na druhou stranu mě potěšila stopáž, protože jsem chtěl shlédnout film co možná nejkratší a oněch 70 minut čistého času byly ideální. Jinak k hodnocení...ani nevím, co se mi na tom filmu líbilo. Asi ta rozdrcená hlava výhybkou a dál už fakt nic. Takže 20%, tudíž jedna hvězdička. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Celkem solidní metronaháněčka, který by sice prospělo víc světla a míň klepající se kamery, ale i tak se jedná o celkem stravitelnou jednohubku. Sice se tu lepí jedno klišé na druhý a navíc bandu mladejch a protivnejch prchajících Amíků jsme tu měli už stokrát, jenže pořád se něco děje, drží si to tempo a stopáž je celkem příjemná. Žádnej zázrak, ale těch 60% tomu dam. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama