Reklama

Reklama

VOD (1)

Jesse Metcalfe (TV seriál “Zoufalé manželky”) se představuje ve děsuplném hororu o muži, který se podvodně dostává do ústavu pro mentálně nemocné pacienty, aby odsud vysvobodil svou milovanou sestru. Uvnitř sanatoria však odhaluje, že tamější lékař (Peter Stormare - Fargo) nemilosrdně využívá své pacienty jako laboratorní krysy a dělá z nich krvežíznivé zabijáky. Podaří se oběma nešťastníkům nalézt cestu z krvavého labyrintu dřív, než je bezcitní kanibalové jednou provždy dostihnou? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (103)

Tanus 

všechny recenze uživatele

Nejlepší, nebo možná nejhorší, takže minimálně zajímavou částí jsou odkazy na jiné známější filmy - zombie tématiku každý pozná i bez pojmenování jedné z postav podle G.A.Romera, pan Hawthorne nápadně připomíná Hanibala Lectora a sestra Hendersonová jakoby si odběhla z Přeletu nad kukaččím hnízdem. Co se týče filmu samotného, vlažný rozjezd se ve druhé půlce změní na vcelku brutální jatka, příbeh pochopilně není zrovna ta nejsilnější část a z postav, které dostaly prostor, se mi líbil jenom Peter Stormare, který jako správně slizký záporák dává filmu alespoň trochu šmrnc. Závěr, to už je úplně bez komentáře. 2 hvezdičky, když přivřu obě oči, nicméně milovníci žánru to asi ocení víc. ()

jitrnic 

všechny recenze uživatele

Od soumraku do úsvitu je bezpochyby lepší než tento film, ale mám s ním stejný problém. Dokud se ve filmu Nakaženi smrtí neobjeví zombíci, je velmi zajímavý (Od soumraku do úsvitu dokonce vynikající). Druhá půle ovšem film degraduje o několik tříd níž, začalo mi být jedno, co se s postavami stane a rezignovaně jsem dokoukal teď už bezduchou zombie vyvražďovačku. ()

Reklama

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Horory moc nemusím a ještě víc nemusím krváky - není to nic pro mě - proto ani tenhle film mě vůbec nenadchnul. Obvykle v noci v televizi dávají spíš komedie, ale tohle bylo v rámci své kategorie celkem dobře provedené. Tím nemyslím příběh nebo cokoliv smysluplnýho (Jeden člověk z ochranky, který dělá 24h směny nebo když vězeň držel sestru za krk ve vzduchu a on mu nejdřív dával výzvy než aby okamžitě zakročil), myslím tím gore a nechutnosti všeho druhu. Zakousnutí se do ruky sestry mě probudilo, psycho žraní kočky už mě dost odradilo, a když pak přišla na řadu čitelná scéna s hraným "spícím" exemplářem a následný žraním zlomený ruky, tak jsem už musel přepnout na Tele Tele. Jsem bábovka, ale radši si nechávám zdát o sličných dívkách než o tom, že mi někdo žere ruku zaživa :) ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Hloupých hororů po webu, na DVD i v televizi běhá už neuvěřitelné množství. Jejich nabídku rozšiřuje i tahle pakárna. ----- Už samotný prvotní nápad je pakárnou na n-tou. Chlápek, teda, sotva pubertě odrostlý mladík, protože takových řije na Zemi řekl bych 90 %, soudě podle nejnovějších seriálů a filmů, tak prostě tenhle muž má bláznivou ségru. Ségra je fakt pako, protože se pokusí dokonce o sebevraždu. Není divu, že skončí na psychiatrické klinice. A teď - chlápek, teda její brácha, má o ségru až takový strach, že chodí po městě a předstírá šílenství (! - zkuste si jen tak předstírat šílenství) a nechá se zavřít, a jaká to náhoda, zavřou ho zrovna na tuhle psychiatrickou kliniku. Co čert nechce - klinice vládne despotický doktor. Postupně zjistíme, že na vězních zkouší nový preparát, který nejen vzbuzuje velice realistické halucinace, ale činí - bacha, možný, ehm, spoiler - z vězňů, teda chovanců ústavu, kanibaly. Chlápkovi nikdo nevěří, že on je normální, takže věci dojdou - prostě dojdou tak daleko, že by z filmu mohl být hezký (mno, hezký...) prequel 28 dní. A i jinak je film strašně originální - jen koukněte na tuhle fotku. hannibal Jestli vám to připomíná něco jako Mlčení jehňátek nebo nějakého Hannibala, pak raději horor Nakaženi smrtí vynechejte. No a teď k disku - je takový lesklý, kulatý... A kromě filmu na něm najdeme čtyři bonusy. Tvoří je tři vystřižené scény (4:30), rozhovor režiséra s hlavním hercem (7:19), a cosi jako film o filmu (7:24), kde zazní rozhovory s ostatními herci, objeví se nějaké ty scény z natáčení a jak se tvořily speciální efekty. Všechny mají pouze anglické titulky. Ještě zde najdeme storyboard a trailery na šest jiných filmů - ty bez jakýchkoliv titulků. Publikováno: 13.09.2008 ()

Akana 

všechny recenze uživatele

Asi nemá smysl se rozepisovat o nějakém ději. Ten je zcela účelový, nemá za úkol nic jiného, než připravit scénu pro závěrečný kanibalský masakr a je jedno, jestli smysluplně, hlavně že červená stříká, údy se lámou a vnitřnosti vyhřezávají. Pro mně je jediným zajímavějším momentem filmu ten ostrý střih mezi zoufale nudnou první půlkou a bestiální druhou. 30% ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama