Reklama

Reklama

Na naši modrou kulatou planetu už zase zaútočili mimozemšťané. Ještěže máme obrovskou zásobárnu hrdinů, kteří se jim mohou postavit! V animovaném filmu společnosti DreamWorks Animation Monstra vs. vetřelci se vydávají na misi zachránit planetu Zemi ti nejneobvyklejší hrdinové. Enormika, Dr. Šváb, Chybějící článek, Hmyzosaurus a B.O.B. spojují své síly, aby se ubránili útokům vetřelců. Úchvatná animace a zábavný příběh dělají z tohoto velkolepého dobrodružství monstrózní zábavu pro všechny! (Magic Box)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (585)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Já nevim no, ale moc mě to nechytlo. V první řadě však musím pochválit animaci, protože ta je opravdu na velmi, velmi vysoké úrovni a perfektně mi sedla. Co se ale děje týče, tak mi přišlo, jako by chybělo to, co umí jen Pixar a málokdy i někdo jiný - nadčasovost. Dětem se to bude bezpochyby líbit, ale nám starším to zřejmě nesedne. Ale možná to je jen můj případ. Každopádně jsem se místy nudil, naštěstí jsou však animáky krátké...60% ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Maya Forbes, Wallace Wolodarsky, Rob Letterman, Jonathan Aibel, Glenn Berger .. Monstra versus Vetřelci jsou obratně spíchnutí Muži v černém, Den nezávislosti, Válka klonů resp. jejich předobrazy v řadě sci-fi snímků z padesátých let. Neuniknou však několika slabým místům a kadence „želé/zelených/monstr/prezidentských vtípků“ všechno nezachrání. Dreamworks nadále sází na snahu o ‘zábavnost především‘ v čele s výrazným původním dabérským obsazením (což je v naší destinaci bohužel bezvýznamné), ale produkce Pixar je mi přeci jen stále bližší (bodejť když jde o srdcovou záležitost:-)). ___ Celkově fajn sedmdesátková záležitost, jejíž hlavní předností je atrakce jménem 3D projekce, která je aktuálně masově nasazována do většiny českých multiplexů. Kdo však má zkušenosti s IMAX projekcemi, už moc ohromen nebude – sice si pár zaručených efektů užije, ale na zadek z nich nesedne. Ovšem v žádném případě nejsem proti této vizuál rozšiřující praxi. 70%. ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Našlapané a akčné. Ale kým pri AKO VYCVIČIŤ DRAKA pomohla dobrodružnosť, tu prichádza len klišé (pár sebazhadzovacích vtípkov nestačí). Soundtrack (značne inšpirovaný Williamsom a Elfmanom) slušne udáva tempo, ale občas sa až pýta spomalenie či nejaký výchovný preslov. Vypaľovačka kombinujúca známe témy ostáva len príjemnou jednohubkou... ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Slušný leč ne tolik povedený animák, který v obrovské konkurenci dost zaostává. Rozhodně se jedná o dobrý nápad, který však nebyl ani zdaleka tak vytěžen jak mohl být v rukou zkušenějšího týmu. Díky krátké délce a několika opravdu povedeným scénám film nenudí ale bohužel se ani na chvíli nerozjede natolik jak by si divák zasloužil. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Neviem, kam sa ešte dá stupňovať kvalita animácie, ale tu som toho bol znova svedkom. Pravda, samotný scenár kráča len podľa osvedčenej rutiny, a z mnohých gagov vyniká asi len ich polovica. Jednalo by sa tak o prostý priemer, ale scéna, v ktorej prezident namastí alienom hudobnú tému z Beverly Hills Cop na Yamaha synťáku, je prinajmenšiom Kultová záležitosť ;) ()

Galerie (86)

Zajímavosti (21)

  • Obrovské letadlo, transportující naše hrdiny, je inspirováno skutečným letadlem, poprvé postaveným roku 1962 pro NASA, sloužícím k transportu součástí vesmírných lodí. (HellFire)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno